Mergi direct la conținut »
Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Balanță pentru perioada 13-19 aprilie 2019
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Balanță pentru perioada 13-19 aprilie 2019

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Balanță pentru perioada 13-19 aprilie 2019

În prima parte a zilei de 13 aprilie, Balanțele vor supraveghea îndeaproape tot ceea ce se petrece în familie și care s-ar putea reflecta în chip nefericit asupra carierei sau a imaginii lor.

Între 13 aprilie, după ora 10:51′, și 15 aprilie, la prânz, în relațiile de prietenie își va face loc vanitatea sau orgoliul unora, altora sau al ambelor părți care pot complica firescul și utilitatea comunicării sau a cooperării.

Între 15 aprilie, după ora 13:04′, și 17 aprilie, la prânz, efort personal îndreptat spre calmarea unor stări organice tulburate, în ultima vreme, de muncă, îngrijorări sau afectate de condițiile meteorologice.

Mercur va intra, în dimineața zilei de 17 aprilie, în zodia Berbecului și va introduce, ca un element absolut necesar pentru orice comunicare, nevoia de a înțelege punctul de vedere, interesul, opinia, sentimentele, argumentele sau situația specială a partenerului de viață, de afaceri, de proiect care pune niște condiții, ridică niște obiecții sau e în imposibilitatea de a acționa.

Între 17 aprilie, după ora 14:22′, și 19 aprilie, după-amiaza, schimburi de cuvinte aprinse între soți, nemulțumiri care vor izbucni, fără putința de a le tempera, pe fondul Lunii Pline în Balanță, care va acționa în acest semn zodiacal, pentru a doua oară în acest an; prima Lună Plină în Balanță a avut loc pe 21 martie a. c.

Ipostaze astronomice asemănătoare, din categoria Blue Moon (două Luni Pline în același semn zodiacal), s-au format, din anul 2000 până în prezent, de mai multe ori, iar pe direcția Berbec/Balanță, s-a mai realizat și în 2004. Această repetiție subliniază importanța, ca Balanțele să înțeleagă corect diferențele de opinie între parteneri, să-și păstreze obiectivitatea față de condițiile unui contract și să înțeleagă substratul oricărui conflict.

Din 19 aprilie, după ora 15:40′, constatări care nu fac plăcere cu privire la regimul banilor.

Citeşte şi previziunile Uraniei pentru celelalte zodii

Close
Închide
  Close