Între 6 aprilie, după ora 15:07′, și noaptea de 8 aprilie, situații interesante la propriu și la figurat privitoare la o chestiune materială generată de evenimente mai puțin obișnuite care îi obligă nu doar să ia act de respectiva modificare de statut ci și să ia atitudine, ceea ce va fi mai solicitant pentru ei.

Între 8 aprilie, după ora 23:15′, și dimineața zilei de 11 aprilie, sectorul gândurilor înalte, al conștiinței, al proiectelor majore de viață le va pune nativilor probleme de exprimare, de comunicare, de învățare, de relaționare adecvată. Tranzitul este pozitiv ceea ce le poate da siguranță de sine ori de validare rapidă a ideilor care le trec prin minte.

Perioadă bună pentru a face schimb de impresii, opinii și viziuni diferite de cele existențe în sfera de interes și putere de interpretare a nativilor. Apropiindu-se de oameni, idei, instituții și cărți, Balanțele vor putea să se îmbogățească, să-și diversifice experiențele și, prin asta, să se maturizeze, să capete experiență ori o viziune superioară asupra realității.

Din 11 aprilie, după ora 05:32′, prudență și reticență în spațiul public, concentrare pe chestiunile legate de profesie. Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni, va crea numeroase oportunități în rezolvarea oficială a aspectelor legate de școală, a deprinderilor și a abordării unui stil nou de comunicare. Călătoriile de studiu vor fi nu doar indicate ci și posibile.

Vezi şi horoscopul Urania pentru celelalte zodii

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste
GSP.RO

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine