În dimineața zilei de 31 martie, Marte va intra în zodia Gemenilor, semn în care va rămâne până pe 16 mai a. c. influențând în chip favorabil sectorul comunicării. Marte îi va face pe nativi mai abili în capacitatea de a se exprima, mai adaptabili, mai diplomaați și mai convingători în cazul unor examene sau a verificării cunoștințelor, mai ales în ipostaza probelor susținute oral.

Oportuntăți de a face scurte deplasări, Între 1 aprilie, după ora 16:48′, și 4 aprilie în zori, perioadă mai calmă, bună pentru refacere organică sau sufletească ori pentru liniștiri ale spiritului obosit de provocările ultimelor zile. Șansa de a ajunge la niște concluzii necesare pe fondul detașării de factorii de stres care le vor permite să vadă realitatea în mod adecvat.

Între 4 aprilie, după ora 04:57′, și 5 aprilie, răstimp intens marcat de preocupări, activism, consum de energie, enervări, stres.

Pe 5 aprilie, se va produce Luna Nouă în Berbec ceea ce va permite încheierea unei etape de un an, instaurată în 2018, pe vremea asta, și deschiderea unui nou circuit existențial până în primăvara lui 2020.

Unele persoane pot trece prin situații limită: un avertisment, un ultimatum, un reper care le este adresat și care este perceput ca o presiune exercitată asupra lor din punct de vedere personal, moral, social sau profesional.

De la sârșitul răstimpului analizat, se anunță o perioadă mai complicată pentru rolul și postura socială a celor maturi sau a celor care „alunecă” spre 60 de ani: menținerea autorității, conservarea funcției, înfrângerea unor ostilități.

Vezi și horoscopul Urania pentru celelalte zodii

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor