Mergi direct la conținut »
Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Fecioară pentru perioada 30 martie-5 aprilie 2019 | Video Uranissima
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Fecioară pentru perioada 30 martie-5 aprilie 2019 | Video Uranissima

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Fecioară pentru perioada 30 martie-5 aprilie 2019 | Video Uranissima

Între 30 martie și 1 aprilie după-amiaza, salturi în evoluția stării organice curente, instabilitatea câte unui segment fiziologic mai șubred în funcție de tabloul clinic al fiecărui nativ sau privind, privind, în general, axa cardio-vasculară și (eventualele), circulația arterială și/sau venoasă și sistemul nervos. Nu sunt excluse ipostazele enervante care îl destabilizează pe câte un nativ la locul de muncă.

În dimineața zilei de 31 martie, Marte va intra în zodia Gemenilor, semn în care va rămâne până pe 16 mai a. c. Tranzitând casa a a X-a, Marte va funcționa ca un factor activ, determinând energic posibilitatea ridicării lor în rang, debutul, afirmarea, construcția de sine mai ales prin intermediul imaginii publice și a felului în care Fecioarele se vor exprima în împrejurări speciale în care nativul va putea face uz de diplomație și inteligență speculativă.

Între 1 aprilie, după ora 16:48′, și 4 aprilie în zori, perioadă interesantă și utilă, care trebuie valorificată pentru că va crea un răstimp, din păcate de scurtă durată, care va permite înțelegerea, atenuarea ostilităților, revenirea la sentimente mai bune, îmblânzirea celor de netemperat până acum.

Moment bun pentru evoluția unor conflicte ce se desfășoară în justiție și care se pot rezolva prin cumsecădenie, revenirea la normal sau apelul la argumentele emoționale, sentimentale ori la capacitatea celor vizați de a rezona la chestiunile ce privesc moralitatea, credința și valorile umaniste. Între 4 aprilie, după ora 04:57′, și 5 aprilie, disensiuni pe chestiuni materiale sau financiare.

Luna Nouă din 5 aprilie va încinge spiritele iar cei născuți în Fecioară se vor exprima categoric dând dovadă de intoleranță față de abuzurile, exagerările sau incorectitudinea celor care stau în calea rezolvării problemei lor. Pe o altă direcție de viață, risc sporit de accidente cu lezarea capului.

Vezi și horoscopul Urania pentru celelalte zodii

Close
Închide
  Close