Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, destabilizări organice pe fond de stres sau ca ecou al evenimentelor solicitante de dată recentă. Gemenii vor simți nevoia de repaus pentru a se “reașeza în albia lor” ori pentru a înțelege corect sensul unor ipostaze de viață.

Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, etapă mult mai bună pentru Gemeni, care vor avea energie, entuziasm, chef de viață, dinamism, spirit tânăr, inițiativă, curaj și fantezie. Gemenii vor încerca să rezolve cea mai mare parte a problemelor lor curente pe calea dialogului, a corespondenței, ei fiind, întotdeauna, cei care vor oferi soluții destul de inspirate și de pragmatice.

Din 11 aprilie, după ora 5.32, abordare rigidă a chestiunilor financiare; mai precis, ei se vor crampona de bani și bunuri ori de prezumptivele câștiguri, demonstrând o surprinzătoare – și necaracteristică lor – lipsă de suplețe mentală și indisponibilitate spre negociere.

Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni de acum încolo, îi va obliga pe Gemeni să-și revizuiască proiectele majore de viață (inclusiv raportarea lor la căsnicie), la parteneriatele de afaceri, la colaborări, contracte, negocieri, conflicte și procese. Deja, din această săptămână, ei vor începe să se disocieze de oamenii, ideile, proiectele sau premisele la care, până acum, rezonau favorabil. Se menține șansa de a avea succes, “presă bună” și de a se bucura de simpatia publicului.

Vezi şi horoscopul Urania pentru celelalte zodii

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste
GSP.RO

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine