În dimineața zilei de 31 martie, Marte va intra în zodia Gemenilor, semn în care va rămâne până pe 16 mai a. c.; vorbim despre un tranzit ce le va permite Gemenilor să fie (mai) energici, mai motivați, mai dedicați unei cauze, mai concentrați pe un subiect sau pe un scop pe care îl vor consolida prin gesturi eficiente.

Acest tranzit le va permite nativilor să se exprime bine, corect, frumos, inteligent, original și să fie combativi și intuitivi în toate ipostazele în care se vor confrunta cu idei și situații contrare opiniilor și intereselor lor.

Între 1 aprilie, după ora 16:48′, și 4 aprilie în zori, momente de succes, secvențe plăcute și flatante: Gemenii se pot remarca, pot cuceri inima publicului sau pot stârni simpatia prin farmecul lor special care nu va trece neobservat ori prin abilitatea cu care vor ști cum să depășească o etapă delicată.

Între 4 aprilie, după ora 04:57′, și 5 aprilie, sectorul prietenilor poate fi unul sufocant, contradictoriu, obositor sau enervant dar nici ei nu vor fi cei mai comozi parteneri de dialog. În acest sector, se va produce Luna Nouă în Berbec care va accentua predispoziția spre iritare, contraziceri și intoleranță.

Atenție la tot ceea ce se va întâmplăa, de-acum încolo, cu valoare de avertisment, pentru că, nu peste mult timp, Marte, plasat în sectorul lor zodiacal, va face opoziție cu Jupiter, eveniment care nu a mai avut loc de 12 ani și care, pentru ei, în mod special, va ridica probleme majore de ordin partenerial, relațional, contractual sau procesual.

Vezi și horoscopul Urania pentru celelalte zodii

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”
GSP.RO

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”

Horoscop 18 februarie 2020. Săgetătorii trec de la teorie la practică
HOROSCOP

Horoscop 18 februarie 2020. Săgetătorii trec de la teorie la practică