MENIU CAUTĂ

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Peşti pentru perioada 6-12 aprilie 2019 | Video Uranissima

Distribuie

În prima parte a zilei de 6 aprilie, preocupări bănești, motive de enervare. Peștii ar putea fi puși în situația de a lua una sau mai multe decizii cu privire la banii câștigați din muncă; ideea generală este de diversificare a surselor de câștig ori de schimbare a atitudinii lor într-o viitoare negociere care să le permită să-și valorifice mai bine capacitatea, forța și calitatea muncii lor.

Între 6 aprilie, după ora 15:07, și noaptea de 8 aprilie, informații care pot oferi temeiul unor noi viziuni, idei, convingeri, impresii sau decizii. Nu este ultima predispoziție astrală care le va permite să evolueze, să renunțe la concepțiile revolute dar etapa aceasta are rolul de a-i trezi la realitate și de a le atrage atenția asupra unor perspective noi pe care ar fi indicat să le adopte în viitor; în general, acestea pot priviri orientarea lor profesională.

Între 8 aprilie, după ora 23:15, și zorii zilei de 11 aprilie, discuții, negocieri, consultări cu privire la valoarea și rostul unui teren a unei case și, implicit, a unei tranzacții. Informații utile venite de la specialiști (sfaturi, avertismente, expertize) care le pot modifica intențiile de moment cu privire la destinația și viitorul unui bun patrimonial.

Între 11 aprilie, după ora 05:32, și 12 aprilie, stare specială, încărcată de emotivitate, dublată de sensibilitate care le va permite să se regăsească pe sine mai repede și să fie intuitivi. Radicalism în relațiile cu acele cunoștințe de care, în sufletul lor, s-au despărțit de mult. Incapacitate de a face concesii deși, rațional, ei recunosc că ar trebui să fie îngăduitori.

Din 11 aprilie, Jupiter va intra, pentru patru luni, în mișcare aparent retrogradă, și le va permite să corecteze exagerările și disonanțele în percepțiile sau în viziunea lor despre meserie, succes, afirmare de sine, destin.

Vezi şi horoscopul Urania pentru celelalte zodii

Citește mai multe despre Urania și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii