Între 6 aprilie, după ora 15:07, și noaptea de 8 aprilie, informații care pot oferi temeiul unor noi viziuni, idei, convingeri, impresii sau decizii. Nu este ultima predispoziție astrală care le va permite să evolueze, să renunțe la concepțiile revolute dar etapa aceasta are rolul de a-i trezi la realitate și de a le atrage atenția asupra unor perspective noi pe care ar fi indicat să le adopte în viitor; în general, acestea pot priviri orientarea lor profesională.

Între 8 aprilie, după ora 23:15, și zorii zilei de 11 aprilie, discuții, negocieri, consultări cu privire la valoarea și rostul unui teren a unei case și, implicit, a unei tranzacții. Informații utile venite de la specialiști (sfaturi, avertismente, expertize) care le pot modifica intențiile de moment cu privire la destinația și viitorul unui bun patrimonial.

Între 11 aprilie, după ora 05:32, și 12 aprilie, stare specială, încărcată de emotivitate, dublată de sensibilitate care le va permite să se regăsească pe sine mai repede și să fie intuitivi. Radicalism în relațiile cu acele cunoștințe de care, în sufletul lor, s-au despărțit de mult. Incapacitate de a face concesii deși, rațional, ei recunosc că ar trebui să fie îngăduitori.

Din 11 aprilie, Jupiter va intra, pentru patru luni, în mișcare aparent retrogradă, și le va permite să corecteze exagerările și disonanțele în percepțiile sau în viziunea lor despre meserie, succes, afirmare de sine, destin.

Vezi şi horoscopul Urania pentru celelalte zodii

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența
GSP.RO

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate