Între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, Luna va traversa zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal calmul necesar pentru a aborda viața personală cu mai multă profunzime, răbdare sau metodă. Moment de echilibru interior profitabil pentru starea organică de ansamblu.

Pe 9 decembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și până pe 29 decembrie se va plasa în tranzit prin casa a VIII-a; alături de Soare, până spre 22 decembrie, el va susține multe dintre demersurile nativilor cu privire la soluționarea pe calea justiției a chestiunilor legate de posesiuni, moșteniri și alte avantaje ce trebuie reglementate.

După aceea, el va rămâne un aliat în toate abordările verbale, pe calea dialogului sau a schimburilor de acte și documentele necesare care par să se intensifice între 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie, ca efect al Lunii asupra câștigurilor bănești provenite din muncă. Contextul poate căpăta, în cazul unor persoane născute în acest semn zodiacal, un accent special, important, urgent sau semnificativ, prin efectul pe care îl poate avea asupra lor și a dialogurilor pe care le vor purta aceștia cu persoane reprezentative, Luna Plină în Gemeni din 12 decembrie care își va pune, astfel, amprenta pe axa celor două case ale banilor și bunurilor materiale.

Din 13 decembrie, după ora 1:23, Taurii vor manifesta o mare grijă pentru ceea ce spun, afirmă sau declară cu voce tare; pentru unii, acest răstimp s-ar putea asocia cu o perioadă de maximă prudență și reticență ori de câte ori vor fi nevoiți să se exprime în fața unei asistențe alcătuite din colegi, apropiați sau străini (public).

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu