Nevoie interioară de verificare a unor informații care au devenit imprecise odată cu trecerea timpului ori de a se întoarce la sursa unor cunoștințe pentru a le consolida și aduce la zi într-un proces de învățare sau de pregătire profesională.

Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, intervenții energice în chestiunile de familie, chiar dacă asta nu le va conveni unora, dar cineva trebuie să preia frâiele gospodăriei sau ale intereselor de familie.

Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, reacții afective temperate, în schimb, în cazul celor care desfășoară activități de creație sau de interpretare se va pune problema construcției unui proiect important, a unei abordări serioase și responsabile a unor activități care impun rigoare, metodă, răbdare și efort de șlefuire (finisare) a prestației artistice. Între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, efort de a menține relații confortabile la locul de muncă, chiar dacă, sau tocmai pentru că, motivele unor riposte și reacții subiective se vor ivi la tot pasul.

Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului, semn pe care îl va tranzita până pe 13 ianuarie 2020, timp în care le va da nativilor un binevenit sprijin în carieră: Taurii vor avea (mai mult) succes, se vor bucura de simpatia publicului sau vor debuta, dacă sunt tineri. Se va menține activă, întreaga săptămână, povara influxurilor planetare care marchează sectorul conștiinței, al idealurilor și al crezurilor. Pe fond, nativii nu vor dori să riște, dar, în același timp, vor simți nevoia să se dezbare de trecut și să ia decizii care să le permită să progreseze.

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie