Mergi direct la conținut »
Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Scorpion pentru perioada 30 martie-5 aprilie 2019 | Video Uranissima
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Scorpion pentru perioada 30 martie-5 aprilie 2019 | Video Uranissima

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Scorpion pentru perioada 30 martie-5 aprilie 2019 | Video Uranissima

Între 30 martie și 1 aprilie după-amiaza, viață tumultuoasă din cauza unor evenimente care se pot petrece în familie sau în gospodărie, de natură să le dea nativilor ritmul obișnuit de viață peste cap.

În dimineața zilei de 31 martie, Marte va intra în zodia Gemenilor, semn în care va rămâne până pe 16 mai a. c. Tranzitul lui va influența negocierile, discuțiile, târguielile sau dialogul (destul de încins!) cu persoanele interesate de aceiași sumă de bani sau de aceleași bunuri pe care le vizează și nativii. În alt plan de viață, încep să se configureze aspectele astrale care indică un risc de accidente și care pot avea consecințe asupra corpului fizic (lovituri, traumatisme, fracturi, tăieturi).

Între 1 aprilie, după ora 16:48′, și 4 aprilie în zori, relații sentimentale trăite cu maximă intensitate. Context extrem de favorabil creatorilor și interpreților pe fondul unui spor uriaș de sensibilitate și capacitate de trăire și comunicare artistică ori prin profunzimea și vigoarea viziunii artistice abordate.

Între 4 aprilie, după ora 04:57′, și 5 aprilie, enervări la locul de muncă; nu sunt excluse conflictele sau confruntările drastice între nativi și colegi sau superiori. Alteori, se poate vorbi de o revoltă născută din felul în care se aplică niște prevederi legale ori generate de încălcarea unor clauze contractuale.

Posibil început nou de drum profesional (abordarea altei meserii, încadrarea într-un loc de muncă cu un specific diferit de ceea ce au făcut, până acum, nativii. Stare organică precară pe fondul acestor enervări (dureri de cap, insomnii, stres, agitație, tulburări de văz, auz sau echilibru, activitate cerebrală perturbată) cu toatele accentuate de Luna Nouă în Berbec din 5 aprilie.

Atenție cu privire la felul în care unii Scorpioni ar putea fi împiedicați să se exprime sau ei înșiși vor opta pentru discreție ori tăcere în plan public.

Vezi și horoscopul Urania pentru celelalte zodii

Close
Închide
  Close