Mergi direct la conținut »
Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Taur pentru perioada 13-19 aprilie 2019
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Taur pentru perioada 13-19 aprilie 2019

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Taur pentru perioada 13-19 aprilie 2019

În prima parte a zilei de 13 aprilie, disponibilitate redusă pentru dialoguri, conversații și schimb de impresii. Nevoia de aprofundare a unei teme îi face tăcuți sau prudenți.

Între 13 aprilie, după ora 10:51′, și 15 aprilie, la prânz, presiunea familiei sau treburile casei le vor complica existența mai ales dacă nativii vor intra în dezacord cu părinții sau cu rudele apropiate pe o temă de interes comun înțeles în chip diferit.

Între 15 aprilie, după ora 13:04′, și 17 aprilie, la prânz, Taurii vor avea nevoie de calm, de echilibru interior și nu de zbucium, lacrimi sau stres emoțional. Mercur va intra, în dimineața zilei de 17 aprilie, în zodia Berbecului și-i îi va ține în priza dialogurilor interioare mai ales când vor rămâne singuri și vor dori să se odihnească; de aici, riscul unei agitații mentale, a unor preocupări care-i macină sau a unei singure probleme care revine obsedant în mintea lor.

Între 17 aprilie, după ora 14:22′, și 19 aprilie, după-amiaza, momente oarecum destinse sau de indiferență și detașare de solicitările firești de la locul lor de muncă.

Pe 19 aprilie va avea loc, pentru a doua oară, în acest an, Luna Plină în Balanță, la 29°07′ (prima Lună Plină în Balanță a avut loc pe 21 martie a. c.). Această ipostază astronomică, din categoria Blue Moon (două Luni Pline în același semn zodiacal), reprezintă un mecanism astronomic firesc care s-a format de mai multe ori, din anul 2000 până în prezent, iar pe direcția Berbec/Balanță, s-a mai întâmplat în 2004.

Cei născuți în Taur pot resimți această secvență mai intens în plan organic (agitație) sau în plan psihic: enervare senzația de atingere a unei limite a rezistenței lor nervoase.

Din 19 aprilie, după ora 15:40′, începe o perioadă care va ridica premizele unui conflict ce nu se va epuiza prea lesne și care pune într-o ecuație stresantă contractele, despărțirile, deciziile parteneriale, dușmăniile.

Citeşte şi previziunile Uraniei pentru celelalte zodii

Close
Închide
  Close