În dimineața zilei de 31 martie, Marte va intra în zodia Gemenilor, semn în care va rămâne până pe 16 mai a. c., pe fond, fiind vorba despre bani, mai ales despre cei câștigați din muncă proprie. Se pot intui momente favorabile unei discuții pe tema felului în care Taurii vor munci și vor fi plătiți, de acum încolo.

Poate fi vorba de revizuirea unui contract mai vechi sau de punerea la punct a detaliilor unuia nou (o a doua activitate constantă, o colaborare sporadică). Contextul este favorabil prin capacitatea de a aduce în discuție chestiunile care-i nemulțumesc și care, până acum, nici nu au putut fi abordate, cu atât mai puțin soluționate.

Între 1 aprilie, după ora 16:48′, și 4 aprilie în zori, relațiile cu prietenii vor fi avantajate prin potențialul de blândețe și armonie pe care îl va instaura tranzitul Lunii. Taurii vor beneficia de rezervele de solidaritate și amabilitate ale celor apropiați care vor demonstra o mare disponibilitate în a-i susține moral și alături de care pot petrece clipe plăcute menite să-i smugă din enervările și plictiselile cotidiene.

Între 4 aprilie, după ora 04:57′, și 5 aprilie, perioadă oarecum agitată. Uneori, Taurii vor fi străbătuți de neliniști (aparent) nemotivate, alteori, ei vor avea impresia că în jurul lor totul merge anapoda făcându-i exigenți, scupuloși, intoleranți cu greșelile altora. În sfârșit, din punct de vedere fiziologic, insomniile par a fi un aspect frecvent întâlnit.

Evenimentele speciale se pot produce în urma impactului pe care îl va avea Luna Nouă în Berbec din 5 aprilie, în funcție, firește, și de locul pe harta cerului (cunoscut pe baza orei nașterii și, implicit, a Ascendentului) în care va opera.

Vezi și horoscopul Urania pentru celelalte zodii

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile