Mergi direct la conținut »
Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Vărsător pentru perioada 13-19 aprilie 2019
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Vărsător pentru perioada 13-19 aprilie 2019

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Vărsător pentru perioada 13-19 aprilie 2019

În prima parte a zilei de 13 aprilie, posibile momente în care unii vor simți oboseală, dezinteres față de mâncare, sensibilitate sporită la gusturi și mirosuri dureri musculare sau osoase.

Între 13 aprilie, după ora 10:51′, și 15 aprilie, la prânz, confruntare delicată sau, de la caz la caz, dificilă cu persoane importante, care țin să impresioneze, să-și copleșească interlocutorul sau să-l intimideze prin rang și funcție, care nu acceptă discuții pe tema dată ci pretind supunere necondiționată.

Cei născuți în Vărsător nu vor avea șansa vreunei victorii în fața acestora ba chiar pot declanșa adevărate ostilități dacă le vor da o ripostă pe măsură sau vor formula observații în contradictoriu. Indicat ar fi, cu excepția amânării întrevederii, adoptarea unei atitudini calme, indiferente, netulburate de aparențe, fără promisiuni și angajamente explicite.

Între 15 aprilie, după ora 13:04′, și 17 aprilie, la prânz, situații comode sau convenabile în plan financiar obținute fără prea mult efort. Mercur va intra, în dimineața zilei de 17 aprilie, în zodia Berbecului și va da sectorului comunicare, informații, învățare o dinamică intensă. Unii vor învăța pe rupte în vederea susținerii unui examen.

Între 17 aprilie, după ora 14:22′, și 19 aprilie, după-amiaza, se conturează mai multe deplasări de scurtă durată sau pe distanțe mici. În acest sector, pe 19 aprilie, va avea loc, pentru a doua oară în Balanță, în acest an, faza de Lună Plină. Prima a avut loc pe 21 martie a. c. Această ipostază, din categoria Blue Moon (două Luni Pline în același semn zodiacal), s-a format de mai multe ori, din anul 2000 până în prezent, iar pe direcția Berbec/Balanță, ea s-a realizat și în 2004. Contextul pune accentul pe educație, evoluție prin învățare, formare profesională prin progres, șlefuire și asimilar.

Din 19 aprilie, după ora 15:40′, secvență delicată pentru cei care au de apărat o funcție, o imagine sau un prestigiu profesional.

Citeşte şi previziunile Uraniei pentru celelalte zodii

Close
Închide
  Close