Vărsătorii își vor găsi în acest tranzit un aliat ori de câte ori vor dori să-și pună o dorință în aplicare ori să dea curs unor „pofte” culinare sau senzuale.

Pe fond, se anunță o perioadă intensă. Totuși exagerările de azi vor fi plătite curând pentru că, în următoarele săptămâni, tocmai „aliatul” lor se va afla în impas, pe fondul opoziției importante cu Jupiter, postură în care nu s-a mai aflat de 12 ani.

Între 1 aprilie, după ora 16:48′, și 4 aprilie în zori, secvențe financiare care îi vor bucura pe Vărsători pentru că le vor permite să acopere niște cheltuieli curente (în mod normal, nu va fi vorba de sume mari) ori care îi vor decupla de la grijile pe care și le-au făcut cu privire la plata ori la recuperarea unei sume cuvenite.

Între 4 aprilie, după ora 04:57′, și 5 aprilie, comunicarea va fi un factor de stres pentru persoanele născute în acest semn zodiacal. Discuții multe, conversații aprinse care pot degenera, lesne, în confruntări, controverse și dispute, tendința de a deveni vehement, ori de câte ori un Vărsător se va simți obligat să-și apere un punct de vedere sau va avea impresia că este „atacat”.

Pe 5 aprilie, se va produce Luna Nouă în Berbec ceea ce va accentua neșansa ca un nativ să fie implicat în dispute publice sau în situații care nu-i convin pe care le va respinge categoric. Nevoia de a face o deplasare neprevăzută pentru a rezolva o chestiune ivită „pe ultima sută de metri”. Nu intrați în dispută cu un eventual examinator sau membru al juriului.

Vezi și horoscopul Urania pentru celelalte zodii

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni