2024 este un an special pentru zodia Taur, care poate să își clădească de acum un nou viitor. Primul trimestru al anului este dominat de Jupiter, supranumit astrul șanselor, al norocului și al prosperității, arată horoscopul pentru zodia Taur în 2024. Iar această conjunctură specială, aflată sub influența benefică a lui Jupiter trebuie speculată la maximum. Nativii zodiei trebuie să fie foarte ambițioși, dinamici și hotărâți în primele luni ale anului și să profite de orice oportunitate. Fiecare dintre ei va avea ceva de câștigat. Cei mai tineri vor găsi facultatea, meseria sau cariera cea mai potrivită pentru ei, cei trecuți de 30 de ani vor găsi stabilitatea și încrederea unei noi iubiri, iar cei trecuți de 50 sau 60 de ani vor face investiții în proiectele personale.

Zodia Taur – marile șanse în 2024

Jupiter și Venus sunt generoase cu zodia Taur în 2024. Chiar din luna ianuarie, Jupiter le oferă nativilor tot mai multe șanse de angajare și dezvoltare a planurilor personale, iar din luna aprilie Venus va fi alături de cei care au nevoie de echilibru emoțional, de stabilitate și de dragoste.

Cele două astre vor avea o influenţă deosebită asupra nativilor Tauri și vor transforma anul viitor într-o adevărată trambulină pentru construcția planurilor din următorii cinci-zece ani. Influența celor două astre însă va fi destul de subtilă. Ele pot aduce schimbări care, la prima vedere, par lipsite de importanță, dar Taurii care vor încerca să meargă pe o cale nouă vor vedea că ea se extinde, se lărgește și le oferă un orizont tot mai bogat.

Românul care trăiește la cea mai înaltă altitudine din Bucegi. Ce sfaturi le dă turiștilor surprinși de furtună pe creastă: „Sunt două lucruri banale care le pot salva viața”
Recomandări
Românul care trăiește la cea mai înaltă altitudine din Bucegi. Ce sfaturi le dă turiștilor surprinși de furtună pe creastă: „Sunt două lucruri banale care le pot salva viața”

Cu timpul, Jupiter și Venus îşi vor dezvălui adevăratele intenţii şi vor aduce şanse deosebite din punct de vedere financiar, emoțional și strict personal. Nativii acestui semn vor primi un impuls să își schimbe viaţa, dar alegerea depinde de fiecare dintre ei. Nimic nu îi obligă să urmeze direcțiile pe care le arată astrele, dar, dacă vor cântări cu mare grijă pierderile şi câştigurile, vor vedea că au nevoie de anumite schimbări pentru a se dezvolta. Mulți nativi vor fi mulţumiți de ceea ce vor realiza de-a lungul verii în 2024, iar cei care au nevoie de o bază solidă pentru a nouă viață o pot construi în cea de-a doua jumătate a anului.

Zodia Taur – carieră, muncă şi câştiguri

Primele luni din anul 2024 înseamnă acumulare și confort material. În lunile ianuarie și februarie, mulți nativi din Taur vor reuși să adune bani, iar alții își vor schimba cariera tocmai pentru a avansa și pentru a câștiga mai bine. Necazurile ocolesc această zodie și foarte rar vor apărea momente critice în 2024.

Taurii care pot avea probleme financiare, trebuie să încerce să se descurce fără să facă datorii mai mari. În primul trimestru al anului, vor avea șansa să se descurce mult mai bine financiar, să acopere datoriile și să asigure o anumită stabilitate familiei. Primăvara vine cu o serie de schimbări, mai ales la serviciu, dar și acasă, în familie. Norocul începe să le surâdă şi nativii cei mai ambițioși pot profita de unele situaţii incerte de la serviciu.

Voi ce viitor doriți pentru Uniunea Europeană?
Recomandări
Voi ce viitor doriți pentru Uniunea Europeană?

Vara le confirmă că au luat cele mai bune decizii la locul de muncă, deşi vor exista destui colegi cu care vor intra în competiție. Bugetul lunar se echilibrează şi luna august vine cu a doua şansă de angajare pentru nativii care sunt în căutarea unui serviciu. Banii vor spori și economiile se vor aduna mai degrabă din luna septembrie, iar începutul toamnei îi provoacă pe mulți nativi să ia o decizie importantă, cu consecințe pe termen lung.

Taurii care au propriile afaceri sau colaborări vor avea ocazia să lucreze iar, spre sfârşitul primăverii, cu oameni care câştigă întotdeauna. Se vor alia cu parteneri mai vechi sau primesc oferte să lucreze pentru oameni de afaceri care au plătit întotdeauna foarte bine. Este o muncă în plus faţă de serviciu sau față de munca lor obișnuită, dar astfel vor reuși să strângă bani pentru planurile mari pe care le vor derula din toamnă și în următorii ani.

Zodia Taur – dragostea și relația de cuplu în 2024

Viaţa sentimentală poate cunoaşte schimbări în decursul primăverii. Nativii Tauri care vor să renunțe la singurătate au șanse noi, iar noile iubiri și relaţii se vor înfiripa în lunile aprilie şi mai, când Venus va aduce o influență puternică în viața lor.

Klaus Iohannis și-a depus cererea de pensionare din postul de profesor de la Colegiul „Brukenthal”, pe care l-a ţinut blocat 27 de ani
Recomandări
Klaus Iohannis și-a depus cererea de pensionare din postul de profesor de la Colegiul „Brukenthal”, pe care l-a ţinut blocat 27 de ani

Poate că nu toți nativii vor găsi partenerii la care au visat, dar vor găsi oameni de încredere, oameni dispuși să își împartă viața cu ei și să le ofere inima lor.

Nativii care sunt deja căsătoriți trebuie să se gândească mai mult la stabilitatea, liniștea și armonia din familie. Cariera este importantă, dar nu înaintea celor dragi. În fiecare lună trebuie să acorde mai mult timp soților sau soțiilor și să nu pună presiune pe relația de cuplu din cauza problemelor financiare. Pe parcursul întregului an, totuşi, dragostea rămâne pe primul loc în viaţa lor, și dragostea este cea care îi susține, îi motivează și le aduce bunăstarea în familie.

Zodia Taur – viaţa de familie în 2024

Astrele sunt generoase cu nativii Tauri care sunt preocupați de bunăstarea familiei. În 2024, Jupiter și Marte îi ajută să îndrepte unele situaţii mai puţin fericite şi relaţiile tensionate cu rudele. Încă din luna martie vor avea şansa să se întâlnească mai des cu membrii familiei sau cu rudele din partea soților.

Două evenimente deosebite, în luna iunie şi în luna octombrie, vor marca viața de familie, vor aduna rudele în număr mare şi unii dintre nativii Tauri vor simți că sunt sprijiniți de o familie puternică.

Luna aprilie este luna în care Taurii se concentrează asupra relației cu partenerii de viață, vor rezolva mici dispute domestice, vor găsi soluții pentru planurile făcute împreună și vor lua noi decizii legate de copii.

Nativii mai tineri, care sunt deja căsătoriți și își doresc copii, vor avea o șansă în vara anului 2024 să cheme barza. Dar, din acest punct de vedere, șansele sunt destul de mici în 2024. Vor fi șanse mai mari pentru a concepe un bebeluș în anul 2025.

Zodia Taur – sănătatea în 2024

Februarie 2024, apoi octombrie sunt lunile în care nativii Tauri riscă să se confrunte cu probleme de sănătate mai serioase. La începutul anului, în februarie, se vor confrunta cu viroze de sezon și unii dintre nativi pot suferi de probleme respiratorii, dacă nu iau măsuri de la primele semne ale bolii.

Vitalitatea nativilor Tauri este scăzută în anotimpul rece şi au nevoie de suplimente cu vitamine şi de odihnă. La începutul verii, se recomandă un control stomatologic pentru a preveni apariţia unor probleme grave pe viitor. În mod special, Taurii aflați la o vârstă înaintată este posibil să sufere de probleme mai serioase, precum cataracta sau glaucomul.

Luna octombrie este o altă perioadă mai dificilă din punctul de vedere al sănătății. Venus avertizează asupra unor probleme legate de rinichi, pe care nativii afectați le pot preveni, dacă merg la un control medical din timp și își fac analizele necesare.

Ce le poartă noroc Taurilor în 2024

  • O miniclepsidră de birou, pentru negocieri avantajoase.
  • Perle albe, pentru sănătate și dragoste.
  • Numărul 6, pentru sănătate și putere.
  • Bețișoare parfumate sau ulei esențial de geranium, rozmarin și santal, pentru protecție.
  • Jad de culoare verde, pentru prosperitate.

Zodia Taur – planeta puternică în 2024: Venus

Așa cum mulți nativi din zodia Taurului știu deja, Venus este astrul guvernator al semnului lor zodiacal, mulți nativi știu cât de puternică este influența acestei planete. Venus guvernează Taurul și influențează pozitiv nu doar dragostea, șansele pentru a nouă iubire, viața de cuplu și căsnicia, dar și sănătatea, precum și câștigurile. Venus are puterea de a vindeca răni, regrete și amintiri dureroase. Ea readuce echilibrul în suflet și în minte. În dragoste și sănătate, Venus are puterea de a reface și de a recupera ceea ce s-a pierdut.

În ceea ce privește situația materială și câștigurile, Venus îi sprijină pe Tauri în ceea ce privește câștigurile din muncă, din proiecte personale, dar și din partea soților sau soțiilor. Iar în 2024, mulți Tauri vor avea de câștigat datorită faptului că partenerii lor de viață vor aduce mai mulți bani acasă sau vor pune pe roate afaceri bănoase.

Venus va traversa zodia Taurului începând cu 29 aprilie, până pe data de 23 mai 2024. Aceasta va fi perioada cea mai bună pentru nativii Tauri să adune bani, să negocieze salarii mai bune, să recupereze banii împrumutați rudelor. Pe de altă parte, va fi și o perioadă excelentă pentru sănătate și pentru starea lor de bine. Venus îi va sprijini pe nativii care au probleme mari de sănătate și le va aduce soluții mai bune, tratamente eficiente sau timp liber pentru refacere și recuperare.

Foto: 123rf.com

Descoperă și Horoscop zodia Berbec în 2024

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (10)

Luizamatza   •   04.01.2024, 22:28

O rubrica interesanta pentru Tauri.

piciusz   •   04.01.2024, 10:11

foarte interesante aceste informatii

Feri43   •   02.01.2024, 21:30

Mi.as dori sa I vad integrat in mai multe articole

Vezi toate comentariile (10)
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
FANATIK.RO
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Ipostază rară! Andreea Esca, poze în costum de baie, la 51 de ani, în vacanța din Grecia: "Nu mă suna! Te sun eu"
Viva.ro
Ipostază rară! Andreea Esca, poze în costum de baie, la 51 de ani, în vacanța din Grecia: "Nu mă suna! Te sun eu"
Acasă la Dana Nălbaru și la Dragoș Bucur. Uite-i cum muncesc pământul la Moșteni-Greci! Actorul ară cu tractorul, solista și fiica ei văruiesc pomii în livadă
Libertateapentrufemei.ro
Acasă la Dana Nălbaru și la Dragoș Bucur. Uite-i cum muncesc pământul la Moșteni-Greci! Actorul ară cu tractorul, solista și fiica ei văruiesc pomii în livadă
Nadal, gest de mare campion. Cadou special pentru adversarul de la Madrid: „Ai făcut ca visul meu să devină realitate”
GSP.RO
Nadal, gest de mare campion. Cadou special pentru adversarul de la Madrid: „Ai făcut ca visul meu să devină realitate”
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
FANATIK.RO
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Occidentul a dat undă verde Ucrainei să atace Rusia. Zelenski a primit ce își dorea
Știrileprotv.ro
Occidentul a dat undă verde Ucrainei să atace Rusia. Zelenski a primit ce își dorea
Jennifer Lopez, prinsă cu minciuna. Cum arată în realitate și cum e prezentată publicului / FOTO
Unica.ro
Jennifer Lopez, prinsă cu minciuna. Cum arată în realitate și cum e prezentată publicului / FOTO
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Observatornews.ro
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Horoscop 2 mai 2024. Fecioarele intră într-o perioadă în care va conta orice gest pe care-l vor face pentru a-și proteja starea de sănătate
HOROSCOP
Horoscop 2 mai 2024. Fecioarele intră într-o perioadă în care va conta orice gest pe care-l vor face pentru a-și proteja starea de sănătate

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI