Mergi direct la conținut »
Hoteluri cu piscine - cele mai spectaculoase locații din România

O vacanță reușită trebuie să includă neapărat și un hotel cu facilități care să te relaxeze și să te binedispună. Și pentru că cea mai bună formă de mișcare în vacanță este înotul îți recomandăm cele mai spectaculoase hoteluri cu piscine din România. Iată câteva sugestii pentru un concediu de vis petrecut la noi în țară!

De Camelia Diaconu,

Cele mai spectaculoase hoteluri cu piscine din România

Una dintre cele mai așteptate facilități atunci când cauți locația pentru vacanță este piscina. Interioară ori exterioară, piscina este modalitatea ideală prin care îmbini relaxarea cu distracția. Din dorința de a găsi locația perfectă pentru vacanță, ți-am structurat mai jos cele mai frumoase hoteluri cu piscine din România.

Teleferic Grand Hotel – vedere spectaculoasă de la munte

În Poiana Brașov, la doar 50 de metri de telecabină, vei putea petrece o vacanță de vis într-un decor de poveste. Aici vei găsi o piscină interioară, cadă cu hidromasaj în aer liber, saună, dar și o gamă diversificată de preparate culinare și băuturi. Cu o vedere panoramică superbă către munte, aproape de locație vei găsi și o mulțime de obiective turistice de vizitat. Hotelul se află la aproximativ 12 km de Brașov și Râșnov, așa că îți recomandăm să vizitezi și cele mai frumoase obiective turistice din Brașov, dar și Cetatea Râșnov și Castelul Bran.

Teleferic Grand Hotel - hoteluri cu piscine din România
Teleferic Grand Hotel – hoteluri cu piscine din România

Cazare Teleferic grand Hotel (link de afiliere)

Hoteluri cu piscine – Hotel Kronwell, alegerea ideală pentru relaxare

O alegere de top din Brașov, hotel Kronwell este situat aproape de Piața Sfatului din Brașov și la aproximativ 2 km de Cetatea Brașovului. Aici vei găsi facilități precum spa și centru de wellness, piscină interioară, un studio de fitness, dar și saună. Camerele sunt dotate cu aparatură ultramodernă, iar restaurantul hotelului îți pune la dispoziție preparate savuroase.

Grindeanu a împărțit funcții pentru fetele a doi senatori PNL și PSD. Mediile pe care le-au obținut, după proba scrisă și interviu
Recomandări

Grindeanu a împărțit funcții pentru fetele a doi senatori PNL și PSD. Mediile pe care le-au obținut, după proba scrisă și interviu

Hotel Kronwell - hoteluri cu piscine România
Hotel Kronwell – hoteluri cu piscine România

Cazare Hotel Kronwell (link de afiliere)

Wineyards Salin – locul de unde poți vizita cea mai spectaculoasă salină din România

Hotelul se află în Turda, la doar 3,5 km distanță de salina Turda, una dintre cele mai frumoase saline din România. Aici te vei bucura de peisajul de basm, de grădina și piscina în aer liber, de cada cu hidromasaj, dar și de toate facilitățile zonei. La Wineyards Salin vei putea beneficia și de serviciul de închiriere mașini și biciclete și vei putea admira frumusețile zonei.

Wineyards Salin - hoteluri cu piscine în România
Wineyards Salin – hoteluri cu piscine în România
  • Pentru că ai ajuns aproape de salină, ți-am făcut și un top al celor mai frumoase saline din România pe care trebuie să le vizitezi.
Revoltător! Ce a pățit eleva care a denunțat că școala a luat banii din bursele date de OMV Petrom
Recomandări

Revoltător! Ce a pățit eleva care a denunțat că școala a luat banii din bursele date de OMV Petrom

Cazare Wineyards Salin (link de afiliere)

Paradisul Transilvaniei Resort – piscină modernă într-un loc plin de istorie

Un resort în care relaxarea și distracția sunt mână-n mână. Paradisul Transilvaniei se află în Blaj, la aproximativ 39 de km de Alba Iulia și 49 km de Ocna Sibiului. Odată ajuns aici te vei putea bucura de zona de relaxare, piscina în aer liber, grădina și restaurantul resortului. De asemenea, pentru că ești foarte aproape de alte obiective turistice importante, îți recomandăm să vizitezi și Cetatea Alba Iulia împreună cu salina Ocna Sibiului

Paradisul Transilvaniei Resort - hoteluri cu piscine
Paradisul Transilvaniei Resort – hoteluri cu piscine

Cazare Paradisul Transilvaniei Resort (link de afiliere cu Booking)

Hoteluri cu piscină – Grand Hotel Italia, cea mai frumoasă priveliște din oraș

Hotelul exclusivist, tip palat, mobilat în stil italian este situat în cartierul rezidențial deasupra centrului orașului Cluj. Priveliștea este cu adevărat spectaculoasă, iar facilitățile hotelului, piscina și restaurantul locației exclusiviste, îți vor transforma sejurul într-o vacanță de neuitat.

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații
Recomandări

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații

Grand Hotel Italia - hoteluri România
Grand Hotel Italia – hoteluri România

Cazare Grand Hotel Italia (link de afiliere cu Booking)

Alpin Resort Hotel – centrul de relaxare și distracție din Poiana Brașov

Hotelul Alpin Resort este situat în centrul stațiunii Poiana Brașov și este format din trei clădiri: Hotel Alpin, Casa Alpin și Aparthotel Alpin. În locație te vei bucura de cele mai bune facilități precum: centru spa, piscină interioară și exterioară., terase și grădini de vară, locuri de joacă pentru copii în interior și exterior, piscină și ateliere pentru copii, dar și sală de sport, saună uscată și umedă și restaurante cu preparate românești și internaționale.

Alpin Resort Hotel
Alpin Resort Hotel

Cazare Alpin Resort Hotel (Link de afiliere cu Booking)

Septimia Resort – hotelul cu vedere la munte

Situat în Odorheiul Secuiesc, la poalele munților Harghita, Resort Septimia include facilități precum: piscină în interior și aer liber, saune, căzi cu hidromasaj, dar și terenuri de fotbal, volei sau tenis. Este locul unde relaxarea devine o adevărată plăcere pentru întreaga familie, dar și spațiul ideal pentru odihnă ori întâlniri de afaceri.

Septimia Resort - SPA - hoteluri cu piscine în România
Septimia Resort – SPA – hoteluri cu piscine în România

Cazare Septimia Resort SPA (Link de afiliere prin Booking)

Conacul Archia – piscină în aer liber la conac

Situat într-o zonă liniștită, la aproximativ 5 km de Deva, conacul Archia îți pune la dispoziție o mulțime de facilități pentru o vacanță de vis. Aici vei găsi numeroase activități de agrement, saună și piscină în aer liber. La doar 10 minute de mers cu mașina de la conac vei putea vizita și cele mai importante obiective turistice din zonă precum castelul Huniazilor sau Dealul Cetății.

Conacul Archia - hoteluri cu piscine
Conacul Archia – hoteluri cu piscine

Cazare Conacul Archia (Link de afiliere cu Booking)

Hotel Korona – locația de vis situată în apropierea celei mai frumoase cetăți din România

O locație de vis situată chiar la poalele Cetății Medievale din Sighișoara, la 5 minute de mers pe jos de centrul comercial și istoric, hotel Korona pune la dispoziție un design modern și elegant cu vedere la grădină și terasa interioară cu piscină.

Hotel Korona, România
Hotel Korona, România
  • Ți-am făcut și un top al celor mai frumoase cetăți din România, iar aici vei găsi și cetatea Sighișoara, singura cetate din lume care mai este încă locuită.

Cazare Hotel Korona (Link de afiliere cu Booking)

Sursă foto: booking.com

Close
Închide
  Close