Alege câteva idei de cadouri în funcție de zodie, în funcție de preferințele, personalitatea și visurile celor pe care îi iubești. Zodiacul îți oferă mai multe opțiuni de cadouri, atunci când se apropie Ziua Îndrăgostiților, Crăciunul sau ziua de naștere a partenerului de viață.

  • Acest articol conține linkuri cu coduri de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că dacă veți comanda online produse din magazinele promovate, un procent din valoarea achiziției intră în contul de afiliere al Libertatea. Mai multe detalii despre marketingul afiliat, pe profitshare.ro sau 2performant.

Pentru nativele cărora le plac bijuteriile elegante, o sugestie potrivit pentru un cadou, indiferent de ocazie, poate fi un colier din aur sau argint cu zodia sau constelația zodiei sale.

Cadouri în funcție de zodie. Ce să alegi pentru zodia Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt oameni activi, dinamici, fac sport, sunt tot timpul pe drumuri și mulți dintre ei au meserii solicitante. Ei sunt atrași de noutăți și de tot felul de gadgeturi interesante, de jocurile de logică, dar și de obiectele utile în munca lor.

Ce poți dărui unei femei din zodia Berbec

Nativa Berbec va aprecia o carte bună sau o excursie la munte, unde se poate relaxa în mod activ cu o drumeție lungă. Poate fi atrasă de o bicicletă sau de o trotinetă, de un telefon nou sau un gadget interesant pentru muzică.

„Dacă nu câştigăm acest război, va avea loc un nou Holocaust”, susține armata israeliană. Avertismentul lui Netanyahu, după 6 luni de conflict
Recomandări
„Dacă nu câştigăm acest război, va avea loc un nou Holocaust”, susține armata israeliană. Avertismentul lui Netanyahu, după 6 luni de conflict

Cadouri pentru bărbatul din Berbec

Acest nativ ar aprecia foarte mult un rucsac sport, dar și un joc de șah, dacă nu are deja, sau un joc de logică foarte complicat. Ar fi deosebit de fericit cu o bicicletă, cu o tabletă, un telefon sau cu obiecte legate de sporturile lui favorite. Un tricou sau o minge cu logo-ul echipei preferate sunt mereu în top.

Ce cadouri să alegi pentru zodia Taur

Nativii Tauri sunt printre cei mai pretențioși când vine vorba de cadouri, pentru că ei apreciază în general obiectele de valoare, cadourile de lux, obiectele cu logo de firmă. Pentru a-i impresiona, trebuie să ai un buget consistent.

Idei de cadouri pentru femeia Taur

Bijuteriile, ceasurile și parfumurile scumpe nu sunt niciodată de ajuns pentru femeia Taur. Ea va aprecia întotdeauna ceva din aur sau din argint, cu pietre prețioase. Dar va aprecia și o cină romantică la un restaurant de lux, după ce primește un buchet imens de flori și o bijuterie sentimentală.

Cadouri pentru bărbatul Taur

Nativul din Taur va fi întotdeauna încântat să primească un obiect de marcă, o piesă vestimentară deosebită, croită de designer. Va fi încântat cu o masă între prietenii buni, cu specialități delicioase și un vin select. O șampanie, un film bun, un ceas scump, accesorii deosebite pentru mașină, o minge cu autograf de la fotbalistul preferat sau gadgeturi sport se numără printre cadourile inspirate pentru Tauri.

România se deșertifică. „În 20 de ani vom avea o climă foarte similară cu cea a Greciei”, avertizează ministrul Mediului
Recomandări
România se deșertifică. „În 20 de ani vom avea o climă foarte similară cu cea a Greciei”, avertizează ministrul Mediului

Idei de cadouri pentru zodia Gemeni

Spirite vesele și libere, nativii Gemeni sunt mari amatori de artă, de călătorii și de obiecte care îmbină utilul, ineditul și creația. Cele mai noi tehnologii, telefoanele și jocurile online sunt o pasiune pentru ei.

Daruri inspirate pentru femeia Gemeni

Caută un puzzle tridimensional foarte complicat sau un set de karaoke. Femeia Gemeni are nevoie de experiențe noi! Pentru ea obiectele contează mai puțin, dar importante sunt trăirile, sentimentele și ineditul. Inspirată ar fi și o excursie în străinătate.

Cadouri pentru bărbatul Gemeni

Un telefon sau un joc interesant îl cucerește imediat pe un nativ din Gemeni, dar și o drumeție prin locuri pe care nu le-a mai văzut niciodată. Un rucsac, accesorii de birou sau accesoriile pentru mașină sunt și ele potrivite pentru zodia Gemeni.

Daruri inspirate pentru zodia Rac

Se știe că nativii Raci sunt mai tradiționaliști, mai sensibili și orientați către lucrurile estetice. Sunt destul de pretențioși, când vine vorba de cadouri, dar ei nu se uită la preț, ci la semnificația lor sentimentală.

Cadouri pentru femeia Rac

Dacă îi poți oferi ceva făcut de tine, un desen sau o poezie sau un buchet de flori și de bomboane pe care l-ai aranjat chiar tu, ea va fi cea mai fericită. Pentru romantica femeie Rac, lucrurile făcute de mână sunt bucățele mici de suflet. De asemenea, obiectele decorative realizate manual, o cină romantică sau un parfum și o bijuterie sunt potrivite.

FOTOREPORTAJ. Frumusețea fără viitor a „celui mai urât oraș din România”: berzele s-au întors la Corabia, dar turiștii întârzie
Recomandări
FOTOREPORTAJ. Frumusețea fără viitor a „celui mai urât oraș din România”: berzele s-au întors la Corabia, dar turiștii întârzie

Daruri pentru bărbatul Rac

Obiectele de colecție sunt atractive pentru Raci, de la pixuri, ceasuri, brelocuri, la tricouri de firmă sau mici obiecte decorative pentru birou, cărți și atlase geografice sau un atlas istoric ar putea fi de mare interes. Nativii Raci nu se dau în vânt după chestii deosebit de moderne, dar o sticlă de vin vechi și prăfuit le va satisface sufletul.

Idei de cadouri pentru zodia Leu

Nativii Lei sunt printre cei mai ușor de mulțumit când vine vorba de cadouri. Fie că le faci daruri de Ziua Îndrăgostiților, de ziua lor sau de Crăciun, orice obiect frumos, scump și care iese în evidență este bine primit.

Daruri pentru femeia Leu

Dacă femeia iubită este născută în zodia Leului, atunci fiecare aniversare și fiecare sărbătoare trebuie să o pună pe ea în evidență. Alege un restaurant cu renume și oferă-i o rochie nouă, care să îi pună în valoare frumusețea. Bijuteriile, accesoriile sau o excursie scumpă, undeva unde există cluburi, centre spa și restaurante, sunt preferatele ei.

Daruri pentru bărbatul Leu

O geantă business, o șampanie scumpă, o cravată de designer, haine scumpe, un gadget care să le ia ochii celor din jur ar putea fi cadouri potrivite. Dar Lei nu vor refuza niciodată o seară la club sau o petrecere cu multă lume, în care ei să fie în centrul atenției.

Cadouri alese pentru zodia Fecioară

Destul de capricioase și pretențioase, cu Fecioarele nu știi niciodată cum și ce să alegi. Nativii Fecioare nu sunt ușor de impresionat, dar știi că lor le place foarte mult să se îngrijească, sunt pedanți și destul de conservatori.

Ce să îi oferi unei femei Fecioară

Bijuterii clasice și scumpe, un set de cosmetice, o ședință completă la un salon de coafură, o lenjerie de intimă deosebită, o zi la piscină sau un abonament la yoga s-ar putea să o impresioneze. Gândește-te bine la preferințele ei și alege ceva cu care poate să se laude printre colegele de la serviciu.

Cadouri pentru bărbatul Fecioară   

O carte de memorialistică, accesorii de birou, un telefon performant sau un atlas geografic scump pot fi alegeri sigure pentru nativul Fecioară. De asemenea, va aprecia întotdeauna un set scump, în piele naturală, cu o agendă, curea sau geantă.

Daruri pentru zodia Balanță

Nativii din Balanță apreciază lucrurile fine, obiectele de artă, lucrurile realizate manual, cărțile, documentarele, obiectele de colecție, dar și gadgeturile sofisticate.

Idei de cadouri pentru femeia Balanță

O carte, un joc inteligent, un kit pentru unghii sau orice lucru atrăgător, moale, luxos și strălucitor ar putea fi un cadou potrivit pentru femeia Balanță. Neapărat lângă un platou cu cele mai fine prăjituri din ciocolată sau lângă o cutie de bomboane de lux, pentru că nativele din Balanță iubesc dulciurile.

Daruri speciale pentru bărbatul Balanță

Oferă-i un sacou elegant și o seară la teatru și îl faci fericit pentru bărbatul Balanță îndrăgostit de lumea mondenă și artistică. Pentru nativii din Balanță mai practici, te poți gândi la un set de instrumente utile în munca lui, la o sticlă de vin vechi sau la obiecte legate de un hobby, spre exemplu la un binoclu sau la un telescop.

Idei cadouri pentru zodia Scorpion

Nativii Scorpion sunt și ei destul de greu de mulțumit, mai ales dacă sunt înstăriți și își permit singuri să își cumpere orice. Pe ei îi cucerești cu ceva intim, special și sentimental.

Ce poți oferi unei femei Scorpion

Pare dificil să alegi ceva potrivit pentru femeia Scorpion, care este atât de greu de înțeles și își păstrează cu dârzenie secretele. Așa că încearcă să îi faci cadou ceva elegant, feminin, care poartă un mic secret… spre exemplu, o bijuterie cu un charm special. Dar niciodată nu vei da greș cu o seară romantică și plină de pasiune și cu flori luxuriante.

Cadouri pentru bărbatul Scorpion

Dacă vezi că nativul Scorpion se uită lung într-un magazin la vreun obiect mai deosebit, du-te acolo singură și cumpără-l. Îl vei impresiona pe viață. O noapte plină de dragoste, cu șampanie și lumânări este iarăși un cadou deosebit pentru Scorpioni. Nu uita că adoră lucrurile din piele – o curea sau un portofel, dar că îi poți cumpăra și un puzzle foarte dificil.

Daruri pentru zodia Săgetător

Se știe că nativii Săgetători sunt mari amatori de călătorii și aventuri, de sport și noutăți tehnologice. Mulți dintre ei au tot felul de pasiuni ciudate, iar cadourile ar putea fi legate de acestea. 

Idei de cadouri pentru femeia Săgetător

Mai degrabă ar vrea o petrecere, o seară romantică în doi, o experiență în doi, decât vreun obiect, oricât ar fi de scump. Pentru ea contează experiențele, pasiunea și adrenalina. Fă-i o surpriză și du-o cu mașina într-un loc magic.

Daruri pentru bărbatul Săgetător

O bicicletă de munte, echipament sportiv, abonament la sală sau, și mai bine, o excursie spre locuri exotice, îl vor face fericit pe nativul Săgetător. Poți să îi iei bețe de munte sau un rucsac pentru drumeții pentru că el pune accentul pe experiențele în doi.

Cadouri potrivite pentru nativii din zodia Capricorn

Persoanele născute în Capricorn se numără printre cele mai practice și organizate din tot zodiacul. Pentru ele contează darurile utile, folositoare, rezistente și bine lucrate.

Ce îi poți oferi unei femei din Capricorn

Nu te gândi la surprize. Nu o impresionează. Mai bine o întrebi ce vrea, pentru că s-ar putea ca ea să vrea un robot de bucătărie, iar tu să te gândești la un parfum. Lucrurile practice și scumpe sunt preferatele femeilor din Capricorn, care sunt atașate de casa lor.

Daruri pentru bărbatul Capricorn

Va fi fericit cu orice cadou valoros și util, pornind de la truse de scule, telefoane, haine la modă sau orice alt obiect de care are nevoie și pe care nu a reușit să îl achiziționeze. Nu se supără deloc dacă îl întrebi ce își dorește.

Cadouri pentru zodia Vărsător

Nativii Vărsători ar aprecia o surpriză și orice dar legate de pasiunile lor. Mulți dintre ei au talente creative și le poți oferi seturi de pictură sau bricolaj. Unii adoră arta, spectacolele, filmele, teatrul și poți ține cont de aceste preferințe ale lor.

Idei de cadouri pentru femeia Vărsător

Trebuie să fii foarte creativ când vine vorba de iubita din zodia Vărsătorului. Cadoul tău, oricât de mic sau modest ar fi, nu trebuie să fie ceva banal. Pe ea nu o încântă bijuteriile, hainele, parfumurile sau obiectele decorative. În schimb, ar fi încântată de o seară la Operă, iar biletele le poți ascunde într-un plic cu un mesaj ingenios.

Daruri pentru bărbatul Vărsător

Gândește-te la o escapadă, organizează o excursie cu prietenii la munte sau în Deltă, și Vărsătorul va fi fericit departe de grijile lui cotidiene.

Daruri potrivite pentru zodia Pești

Nativii Pești sunt un pic idealiști, visători, creativi și romantici. Orice dar de suflet, orice obiect făcut chiar de tine special pentru ei, orice lucru încărcat de amintiri comune sunt cadouri foarte potrivite pentru ei.

Ce să îi oferi unei femei din zodia Pești

Latura jucăușă a femeilor din Pești nu dispare niciodată. Îi poți lua și la 30 sau 40 de ani o jucărie din pluș și se va amuza grozav. Sau niște bilete la o piesă de comedie sau la un spectacol de magie. Ar fi încântată și de o plimbare cu mașina să viziteze un castel. Dar și un obiect fin, lucrat de mână sau un parfum delicat o vor încânta.

Idei de cadouri pentru bărbatul Pești

Orice legat de apă, accesorii de înot, un abonament la un bazin, o excursie la mare sau o plimbare cu barca… poate chiar cu un vaporaș pe Dunăre, în Budapesta. Nativilor din zodia Pești le place să călătorească și să viseze. Inspiră-te și din lista noastră de locuri de vizitat în România. Și un album stufos cu cele mai frumoase locuri de vizitat din lume ar fi potrivit.


Nu uita că, indiferent de zodia celei/celui pe care dorești să o/îl bucuri cu un cadou, important e să fie împachetat frumos, ca semn de prețuire și respect. Poți să înveți destul de ușor cum să împachetezi un cadou, e ceva ce te va ajuta mereu în viață!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Greșeala pe care mulți șoferi o fac când schimbă banda. Ce scrie, de fapt, în Codul Rutier și ce amenzi usturătoare pot primi
FANATIK.RO
Greșeala pe care mulți șoferi o fac când schimbă banda. Ce scrie, de fapt, în Codul Rutier și ce amenzi usturătoare pot primi
Incredibil! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Viva.ro
Incredibil! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Ce nume extrem de rar are bebelușul lui Reghe. Nu s-a mai auzit în România. Primele declarații despre copil și un atac furibund la adresa Anamariei Prodan
Libertateapentrufemei.ro
Ce nume extrem de rar are bebelușul lui Reghe. Nu s-a mai auzit în România. Primele declarații despre copil și un atac furibund la adresa Anamariei Prodan
Cea mai frumoasă reporteră italiană n-a putut intra într-o faimoasă discotecă din Berlin, din cauza garderobei: „N-am fost refuzată niciodată!”
GSP.RO
Cea mai frumoasă reporteră italiană n-a putut intra într-o faimoasă discotecă din Berlin, din cauza garderobei: „N-am fost refuzată niciodată!”
Cum să fierbi ouăle corect. Câte minute trebuie să stea, de fapt, pe aragaz
FANATIK.RO
Cum să fierbi ouăle corect. Câte minute trebuie să stea, de fapt, pe aragaz
Fata de 15 ani care a murit după ce a căzut de la etaj, în Brașov, se afla la o petrecere și ar fi băut mult alcool
Știrileprotv.ro
Fata de 15 ani care a murit după ce a căzut de la etaj, în Brașov, se afla la o petrecere și ar fi băut mult alcool
Mesajul publicat de Cristina Ciobănașu în ziua nunții lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. A surprins pe toată lumea!
Unica.ro
Mesajul publicat de Cristina Ciobănașu în ziua nunții lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. A surprins pe toată lumea!
EXCLUSIV | Lovitura primită de "arhitectul" plecării lui Mutu de la CFR Cluj! Soţia fotbalistului a rupt tăcerea
Orangesport.ro
EXCLUSIV | Lovitura primită de "arhitectul" plecării lui Mutu de la CFR Cluj! Soţia fotbalistului a rupt tăcerea
Imagini-cheie în ancheta trupului găsit bucăţi pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Camere de supraveghere au surprins momentul când a fost găsit cadavrul
Observatornews.ro
Imagini-cheie în ancheta trupului găsit bucăţi pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Camere de supraveghere au surprins momentul când a fost găsit cadavrul
Horoscop 8 aprilie 2024. Peștii pot să se agite inutil sau pot să-și vadă de-ale lor, în ciuda turbulențelor care apar și par să nu se termine
HOROSCOP
Horoscop 8 aprilie 2024. Peștii pot să se agite inutil sau pot să-și vadă de-ale lor, în ciuda turbulențelor care apar și par să nu se termine
RECOMANDĂRI