Sute de cititori s-au înscris în concursul Dă jos Burta 2011!, program care se va desfăşura între 30 mai şi 26 iunie, timp de patru săptămâni. Revista Men’s Health şi-a propus să demonstreze încă o dată că un regim de slăbire poate fi amuzant şi plăcut. Opt concurenţi vor avea ocazia să lucreze cu cei mai buni specialişti în antrenament fizic, nutriţie şi medicina sportivă. Constantin Zamfirescu, cunoscut sub numele de Gogoaşe, din serialul „Trăsnitii”, difuzat de Prima TV, s-a hotărât să încurajeze concurenţii înscrişi şi să participle anul acesta la programul propus de specialiştii revistei.
„Nu vreau sa particip, am nevoie! S-au adunat destule motive ca anul acesta să iau atitudine. Aspectul, starea de sănătate, durerile de spate care se amplifică în urma unui accident, nevoia de mişcare şi placerea de a face sport- toate acestea sunt suficiente motive. E vremea sa renunţ la clasicele pretexte la care recurgem toti, cei supraponderali, cum ar fi lipsa timpului. Chiar am s-o fac cu mare plăcere şi abia aştept să încep antrenamentele! Şi poate scap de acest sindrom numit «obezitate morbidă». Sună aşa de… morbid!”, a mărturisit Constantin Zamfirescu organizatorilor concursului.
Obiectivul programului Dă jos Burta! este acela de a face cunoscute principiile sănătoase promovate de Men’s Health. Prin acest program se urmăreşte redistribuirea activităţilor cotidiene, controlarea meselor şi introducerea exerciţiilor fizice în programul de zi cu zi al concurenţilor. Concursul îndeamnă la un stil de viaţă sănătos prin trecerea de la sedentarism la activitate fizică susţinută, dar bine dozată, precum şi de la o alimentaţie dezordonată şi bogată în excese, la una caracterizată prin echilibru şi moderaţie.

Afacerea lui Mutu care a intrat în faliment: "Am pierdut 3 milioane de euro"
GSP.RO

Afacerea lui Mutu care a intrat în faliment: "Am pierdut 3 milioane de euro"

Horoscop 23 octombrie 2019. Este momentul ca Taurii să tragă linie și să vadă ce s-a ales de eforturile lor
HOROSCOP

Horoscop 23 octombrie 2019. Este momentul ca Taurii să tragă linie și să vadă ce s-a ales de eforturile lor