Mergi direct la conținut »
Irinel și Monica Columbeanu: o căsnicie mai scurtă decât un cincinal!
Relații Libertatea > Lifestyle > Relații > Irinel și Monica Columbeanu: o căsnicie mai scurtă decât un cincinal!

Irinel și Monica Columbeanu: o căsnicie mai scurtă decât un cincinal!

Un vis ce depășea cândva imaginația puștoaicelor de liceu avea să se transforme în celebra nuntă a anului 2006 pentru una dintre ele. Pe 22 iulie, într-o zi splendidă de vară, când toată atmosfera vibra de culoare și frumusețe, doi amorezați și-au unit destinele. Inocenți, se gândeau că au făcut un pas în doi pentru totdeauna. 

 

Nici nu și-ar fi închipuit frumoasa mireasă, Monica Gabor, devenită ulterior doamna Columbeanu, că destinul i-a pregătit o asemenea șansă!

Într-o zi friguroasă de iarnă, cu drumuri înzăpezite și blocate, o tânără duduie de numai 18 anișori se pregătea să încerce marea cu degetul. Originară din Bacău, Monica Gabor se îndrepta cu pași grăbiți spre Capitală, la un casting al Agenției Transilvania Models.

Celebrul om de afaceri Irinel Columbeanu, prieten cu Matei Miko, patronul agenției de casting și modeling, a dorit să o cunoască pe frumoasa Monica. Era pasionat de manechine. Nu știm dacă părul lung și bogat, ochii pătrunzători ai tinerei sau trupul parcă desprins de pe coperțile revistelor de modă l-au cucerit pe acesta. Cert e că s-a întâmplat!

Lăsând la o parte diferența de 30 de ani dintre ei, Irinel avea să marcheze existența Monicăi prin bifarea celor mai importante roluri: mentor, iubit, tată, soț.

moni-iriA luat-o în casa lui, situată pe domeniul de la Izvorani, a transferat-o de la liceul din Bacău, unde era elevă în clasa a XII-a, la un liceu din Capitală și i-a pus la dispoziție o șalupă cu care… să meargă la cursuri!

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului
Recomandări

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului

În luna decembrie a aceluiași an miliardarul Irinel Columbeanu, în vârstă de 48 de ani, se logodea oficial cu Monica Gabor. În atmosfera feerică a Casei Vernescu i-a pus pe deget inelul. Pesemne că venirea iernii l-a îndemnat să cugete mai adânc la viață și la sensul ei!

Relația celor doi a fost controversată și intens mediatizată. El era celebru și bogat, de statură mijlocie, cu obrajii rumeni și rotunzi, ochi sticloși ce alunecau ușor în decolteul ei generos. Ea, o moldoveancă bine crescută, dintr-o familie modestă, înaltă cu mai mult de un cap decât el, se putea declara fericită. O lovise norocul!

Diverși comentatori se întreceau în prezumții și concluzii. Se zvonea că el și-ar fi propus să o transforme într-o doamnă pe abia ieșita din adolescență, Monica. A învățat-o bunele maniere, cum să se îmbrace, cum să folosească tacâmurile și i-a pus averea sa la picioare. Mai frumos ca în poveștile cu zâne și prinți fermecați!

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie
Recomandări

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie

Psihologii se temeau la acea vreme de apariția unui fenomen în masă: orice tânără adolescentă, căreia abia ce i i se uscau coșurile de pe față, dar cu cerneala încă proaspătă pe carnetul de note, putea visa la un domn mai bătrânel, bogat, care să-i ofere o viață minunată.

Ce ar fi putut vedea o tânără ca Monica la Irinel, în afara cadourilor generoase și averii consistente? Să fi fost oare sentimentul acela de siguranță pe care îl are orice copilă atunci când se află în brațele tatălui? Sau poate că îndrumările lui izvorâte din experiența de viață și lumina din ochii aceia sclipitori, ce a călăuzit-o spre lumea plină de neprevăzut, au făcut-o pe băcăuancă să-l iubească…

Până la „nunta secolului” nu a mai fost decât un pas

După numai câteva luni de logodnă, cei doi aveau să-și spună „Da!” pe pontonul de la Izvorani. Cununia religioasă a fost oficiată de părintele ieromonah Varahiil Bănățeanu la Mănăstirea Țepeș-Vodă din Snagov.

Misterul mirosului care mută nasul Brașovului. Garda de Mediu, reacție halucinantă
Recomandări

Misterul mirosului care mută nasul Brașovului. Garda de Mediu, reacție halucinantă

Sutele de invitați ai mirilor, la fel de celebri ca și ei, s-au bucurat alături de cei doi la petrecerea ce a avut loc pe domeniul de la Izvorani. Irinel nu a făcut rabat de la nimic. Invitații s-au putut delecta cu 11 meniuri exotice și au fost surprinși cu un foc de artificii ce a durat 20 de minute. Rochia Monicăi a fost una albă, în stil sirenă. Îi contura perfect trupul dăruit de mama-natură, iar fața îi radia de fericire. Se estimează că petrecerea a scos din buzunarul Columbenilor suma de 200.000 de euro. Un fleac, pe lângă averea colosală a familiei!

Naș de cununie le-a fost nimeni altul decât Matei Miko, cel care le-a făcut cunoștință. La miezul nopții, invitații au avut parte de o mare surpriză: un filmuleț arăta rezultatul pozitiv al unui test de sarcină. Da, Monica Columbeanu era deja însărcinată.

Irinel era în culmea fericirii alături de proaspăta lui soție. O ținea strâns, ca pe un trofeu, și o sorbea din priviri. Nunta le-a adus amândurora fericirea. Ea a ieșit din anonimat, el a devenit soțul invidiat de toți bărbații, cel care noapte de noapte se bucură de trupul magnific al tinerei femei!

hepta_1674745-1024x768

Peste câteva luni se năștea Irina, fetița celor doi. Nașterea, care a avut loc la Spitalul Elias, a fost difuzată în direct și culmea, s-a produs chiar la o oră cu maximă audiență, 19,53! Machiată și zâmbitoare, (cum numai o femeie aflată în travaliu nu este!) Monica a intrat în sala de nașteri însoțită de Irinel.

Botezul micuței a avut loc în ziua în care tatăl ei a împlinit 50 de ani. Dubla aniversare a ținut prima pagină a ziarelor mult timp. Un tort de 3 metri, trusoul Irinei alcătuit din 9 piese vestimentare, slujba ținută de 9 preoți și 6 dascăli au transformat încreștinarea copilului într-un mega-eveniment, demn de toată atenția presei.

Când mariajul părea să fi intrat pe un făgaș normal, fetița creștea, Monica era studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA, au apărut semnele primei furtuni în paradis. Iri a înșelat-o pe Moni! De ce s-a întâmplat așa ceva? O fi fost dorința lui de a-și demonstra în acest mod masculinitatea, de a se elibera de fascinația pe care o exercita asupra sa minunatul trup al tinerei sale soții?

Cu o personalitate puternică, ambițioasa doamnă Columbeanu s-a folosit de gândirea sa analitică și a declarat: „Sunt conștientă că nu sunt nici prima nici ultima femeie, căreia i se întâmplă acest lucru”.

L-a iertat și au mers mai departe, dar nu foarte departe. Pe 23 februarie 2011, la aproape 5 ani de căsnicie, apărea știrea că Monica și Irinel Columbeanu divorțează. A urmat o luptă aprigă pentru custodia Irinei, cu scandaluri și dezvăluri senzaționale. Se zvonea că Monica l-ar fi înșelat pe Irinel cu șoferul ei personal.

O poveste de dragoste s-a sfârșit lăsând în urmă lacrimile de copil ale Irinei și absența Monicăi din viața fiicei sale. Custodia copilei a revenit tatălui.

Mama, redevenită Monica Gabor, liberă de orice responsabilitate maritală și maternă, își duce traiul dincolo de ocean, la brațul altui miliardar celebru, un chinez cunoscut ca Mr. Pink.


În februarie, Luna Iubirii, Libertatea îți prezintă o serie de iubiri celebre românești

Close
Închide
  Close