Luna plină din februarie ajunge la faza maximă pe data de 5 februarie, când intră în zodia de Foc a Leului. Este o Lună prielnică, norocoasă și plină de energie mai ales pentru cei care au nevoie să evolueze, să își dezvolte o carieră nouă sau să își dovedească lor înșiși că pot face mai mult în viață.

Pe de altă parte, zodia Leului guvernează inima, astfel că Luna plină din Leu va amplifica tot ceea ce ține de pasiune, dragoste, dorințe reprimate sau visuri romantice. Este o perioadă în care cu toții vom avea mai multă nevoie de dragoste, de dovezi de încredere, de pasiune și foc pentru a comunica mult mai direct și sincer cu partenerii de viață. Dar unii dintre noi riscă să ia și decizii greșite în zilele din preajma Lunii pline. Iau avânt, se grăbesc, trec prea repede peste amănunte esențiale și pot răni persoanele din jurul lor.

Așadar, perioada dominată de Luna plină din Leu, cu cinci zile înainte și după data de 5 februarie, va fi o perioadă efervescentă, creativă, cu multe idei, cu planuri mari, dar trebuie să încercăm să fim organizați și să ținem cont de resursele de care dispunem. Nu trebuie să ne lăsăm influențați de impulsurile de moment sau de entuziaștii care vorbesc mult și nu fac mai nimic. 

Una dintre cele mai bătăioase ziariste din România a răbufnit: „Hoțiile din trecut s-au prescris. Cele din viitor sunt acum legalizate prin noua OUG 13”
Recomandări
Una dintre cele mai bătăioase ziariste din România a răbufnit: „Hoțiile din trecut s-au prescris. Cele din viitor sunt acum legalizate prin noua OUG 13”

Opoziția cu Soarele din Vărsător

Lumina pe care Luna plină din Leu o primește de la Soarele din Vărsător va fi benefică schimbărilor pozitive. Vărsătorul accentuează întotdeauna nevoia de schimbare spre mai bine, de dezvoltare, de planificare și creație. Este o zodie care caută idei, oferă soluții, face proiecte. Întotdeauna Vărsătorul va înainta, pentru el a sta pe loc înseamnă să rămâi în urmă, să te mulțumești cu puțin și să primești puțin.

Soarele din Vărsător transmite totodată o lumină care ne face să vedem mult mai bine unde sunt obstacolele, piedicile sau greșelile pe care trebuie să le depășim și să le îndreptăm pentru a evolua singuri. Nu trebuie să așteptăm ajutorul nimănui! Este un mesaj pe care Luna plină din Leu îl accentuează și ea. Nu aștepta nimic de la nimeni! Fii ambițios, poți face singur foarte multe lucruri pentru tine, dacă reușești să treci peste piedici și dacă repari unele greșeli din trecut.

Luna plină din februarie. Conjunctura astrală

În preajma datei de 5 februarie, când Luna plină ajunge în zodia Leului, Saturn din Vărsător și Jupiter din Berbec pun accentul pe schimbări benefice și ajută persoanele ingenioase, care au idei bune și care se pot acomoda din mers la noi condiții de lucru.

Avem documente din interiorul Eurohold Bulgaria: cu 555 de milioane de lei încasați de la români, Euroins a transferat active în propriul grup de la Sofia, înainte de insolvență! Totalul mutat în două zile, sub ochii statului româ
Recomandări
Avem documente din interiorul Eurohold Bulgaria: cu 555 de milioane de lei încasați de la români, Euroins a transferat active în propriul grup de la Sofia, înainte de insolvență! Totalul mutat în două zile, sub ochii statului româ

Începutul lunii februarie este totodată dominat de tranzitul lui Venus prin Pești care, aflată la începutul acestei zodii, favorizează creativitatea, ingeniozitatea și nativii descurcăreți. Este totodată o perioadă bună pentru mulți dintre cei mai ambițioși să dea examene, să obțină anumite avantaje materiale, să ajungă pe un post mai sus în ierarhie. Această conjunctură favorizată de Venus este susținută și de energia lui Mercur care străbate Capricornul până pe data de 11 februarie. În semnul ambițios al Capricornului, Mercur poate aduce noi șanse profesionale, dar nu orice șanse. El pune accentul pe posturile bine plătite, posturi de conducere, posturi de consultanți și analiști, indispensabili pentru companiile mari, în plină dezvoltare.

Pe de altă parte, Mercur din Capricorn amplifică nevoia de bani, de câștiguri și de succes. Va fi o perioadă efervescentă pentru cei care au afaceri proprii, pentru cei care vizează noi afaceri, pentru cei care lucrează în medii unde contează foarte mult ierarhia cum ar fi armata, medicina, administrația publică sau marketingul.

Fazele Lunii în februarie

5 februarie: Luna plină din zodia Leului afectează în primul rând nativii Lei și pe nativii care au Ascendentul în Leu, dar și pe toți nativii din zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător).

Senatorii au dezincriminat abuzul și neglijența în serviciu sub pragul de 250.000 de lei. Dragnea și Grindeanu au încercat același lucru prin OUG 13
Recomandări
Senatorii au dezincriminat abuzul și neglijența în serviciu sub pragul de 250.000 de lei. Dragnea și Grindeanu au încercat același lucru prin OUG 13

13 februarie: ultimul pătrar, Luna ajunge în zodia Scorpion unde poate avea o influență aparte pentru nativii din semne de Apă (Rac, Scorpion, Pești) care sunt nesiguri de relațiile lor sentimentale. Vibrația Lunii în această fază poate amplifica unele discuții neplăcute între partenerii de cuplu.

20 februarie: Luna nouă ajunge în zodia Pești și amplifică nevoia de afecțiune și de încredere, favorizează emoțiile tulburi, sentimentele contradictorii și nesiguranța în cuplu. Poate avea o influență negativă asupra celor care ascund lucruri și asupra celor care încearcă să abuzeze de încrederea partenerilor.

27 februarie: primul pătrar, Luna ajunge în Gemeni unde deschide calea spre dialog, impulsionează mulți nativi să fie mai direcți, mai sinceri, să caute răspunsuri și să rezolve problemele sentimentale, situațiile tulburi din relația de cuplu. Va fi un moment astrologic benefic pentru cei care caută înțelegere și compasiune.

Luna plină din Leu și sănătatea

Zodia Leului guvernează inima, dar acesta nu este singurul organ pe care îl influențează, deoarece zodia Leului guvernează totodată circulația sângelui și coloana vertebrală. Astfel că toate organele sunt vizate de această zodie, iar coloana și ramificațiile nervoase din jurul acesteia sunt și ele în sfera de influență a acestei zodii.

Când Luna plină ajunge în Leu, în preajma zilei de 5 februarie, este posibil să amplifice simptomele neplăcute ale bolilor de inimă, dar și durerile de spate întreținute de problemele coloanei vertebrale. Este nevoie de mai multă mișcare în aceste zile, dar exerciții ușoare, care să mențină o coloană mobilă, o circulație cât mai bună către extremitățile corpului și oxigenarea sângelui. Totodată, cei care au probleme cu inima trebuie să evite alcoolul, cafeaua în exces, băuturile cu mult zahăr și, bineînțeles, sedentarismul.

Luna plină din februarie și zodiile

Berbec

Nativii Berbeci vor profita de Luna plină din Leu și vor găsi noi oferte de lucru. Pentru cei care au nevoie de un loc de muncă, pentru cei care vor să avanseze sau să își construiască o carieră nouă, este o perioadă bună să caute ceea ce își doresc și să depună mai multe eforturi în acest sens. Astrele vor fi de partea lor!

Taur

Persoanele născute în zodia Taurului ar trebui să se ocupe mai mult de relația lor de cuplu sau de căsnicia lor. Poate că este nevoie în această perioadă de mai multă încredere, de comunicare strânsă și de noi dovezi de afecțiune. Este o perioadă bună să alunge monotonia și să facă ceva deosebit pentru persoana iubită!

Gemeni

Nativii Gemeni trebuie să se aștepte la schimbări importante în zilele dominate de Luna plină din Leu. Vor fi zile mai tensionate, se anunță discuții neplăcute cu unele persoane apropiate, iar la serviciu se anunță ședințe în care trebuie să fie cât mai comunicativi și implicați.

Rac

Luna plină aduce întotdeauna zile tensionate pentru zodia Rac, fiind astrul ei guvernator. Iar Luna plină din Leu poate fi un moment dificil în luna februarie. Racii care au probleme la serviciu trebuie să găsească neapărat soluții cât mai bune, altfel riscă să lucreze zi de zi în tensiune și discuții.

Leu

Nativii Lei vor simți o energie stranie în preajma zilelor dominate de Luna plină din zodia lor. Grijile sporesc, sunt mai atenți cu banii, dar mai ales cu proiectele lor personale pentru care nu au suficiente fonduri și soluții. Poate fi o perioadă bună să găsească alte preocupări și alte idei care pot avea mai mult succes!

Fecioară

Mai puțin afectate de Luna plină din Leu, Fecioarele vor resimți energia acesteia mai mult în plan personal. Este posibil să fie mai neliniștite și să resimtă un disconfort, să sufere de insomnii sau să fie mult mai preocupate de sănătatea lor. Nativii din această zodie, care au probleme cardiace, trebuie să fie mult mai precauți!

Balanță

Zodie de Aer, Balanța va profita de energia Focului pe care o emană acum Luna plină din Leu. Va fi o perioadă cu multe inițiative, cu idei bune și Balanțele se vor implica în activități noi. Spre finalul lunii februarie, tot ceea ce vor începe acum, va fi răsplătit și vor veni câștiguri mai bune.

Scorpion

Luna plină din februarie poate amplifica unele neliniști și eșecuri din viața Scorpionilor. Vor vedea mult mai clar unde au greșit și vor găsi o cale de rezolvare. Unele situații se vor îndrepta cât de curând. Dar vor fi și situații mai delicate, care țin de sentimente și încredere. Relațiile de cuplu pot fi greu încercate în aceste zile!

Săgetător

Nativii Săgetători devin mai activi, mai neliniștiți și mai ambițioși în aceste zile. Se grăbesc să facă lucruri pe care altădată le amânau din lipsă de timp sau de chef. Dar există riscul să grăbească sau să împingă de la spate oamenii în situații care necesită răbdare și diplomație. Nu este exclus să pornească pe un drum greșit.

Capricorn

În zilele dominate de Luna plină din Leu, zodia Capricornului este tranzitată de Mercur, astfel că nativii zodiei au șanse mari să primească anumite avantaje materiale, bani sau recompense pentru munca depusă de la începutul anului. Pentru Capricorni este o perioadă bună din punct de vedere financiar.

Vărsător

Orice ar face în aceste zile, Vărsătorii trebuie să fie atenți la consecințele deciziilor lor. În dragoste, mai ales, trebuie să fie mai atenți și mai implicați, să comunice mai mult cu partenerii lor. Ei au tendința de a trece prea repede peste subiectele delicate, ceea ce lasă în urmă multe frustrări.

Pești

Profund afectați de Luna plină din Leu, nativii Pești trebuie să fie atenți la sănătatea lor și mai ales la „sănătatea” căsniciei lor. Trebuie să discute în aceste zile problemele vechi de cuplu, pentru că vor găsi mai ușor soluții și înțelegere din partea soților sau a partenerilor.

Citeşte şi: HOROSCOP 2023. Cum stă zodia ta cu dragostea, banii, cariera și sănătatea în noul an

După un divorț dureros, a părăsit România împreună cu cei doi copii. Au trecut 7 ani de atunci, s-a recăsătorit, acum se bucură de o viaţă de lux
GSP.RO
După un divorț dureros, a părăsit România împreună cu cei doi copii. Au trecut 7 ani de atunci, s-a recăsătorit, acum se bucură de o viaţă de lux
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Imagini emoţionante cu soţia lui Rudel Obreja! Cum a fost surprinsă Antonia după moartea fostului pugilist! FOTO
Playtech.ro
Imagini emoţionante cu soţia lui Rudel Obreja! Cum a fost surprinsă Antonia după moartea fostului pugilist! FOTO
S-a aflat! Ce pensie are Miron Cozma. Mulți pensionari din România nu îndrăznesc să viseze la această sumă
Viva.ro
S-a aflat! Ce pensie are Miron Cozma. Mulți pensionari din România nu îndrăznesc să viseze la această sumă
Ce pensie va avea un român cu 4.000 de lei salariu, după 35 de ani de muncă
Observatornews.ro
Ce pensie va avea un român cu 4.000 de lei salariu, după 35 de ani de muncă
Povestea fetei din Galați care s-a sinucis după ce a fost victima metodei Loverboy. A fost dusă să se prostitueze în Germania
Știrileprotv.ro
Povestea fetei din Galați care s-a sinucis după ce a fost victima metodei Loverboy. A fost dusă să se prostitueze în Germania
Dinu Maxer, adevărul despre presupusa infidelitate din căsnicia cu Deea: ”Suntem amândoi singuri”
FANATIK.RO
Dinu Maxer, adevărul despre presupusa infidelitate din căsnicia cu Deea: ”Suntem amândoi singuri”
FOTO | Ce făcea acest tânăr într-o parcare. Trecătorii au fost şocaţi când au văzut ce face şi cine este
Orangesport.ro
FOTO | Ce făcea acest tânăr într-o parcare. Trecătorii au fost şocaţi când au văzut ce face şi cine este
Adevărul din spatele divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Apropiații cuplului dau detalii din spatele ușilor închise
Unica.ro
Adevărul din spatele divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Apropiații cuplului dau detalii din spatele ușilor închise
Horoscop 29 martie 2023. Peștii sunt foarte activi și dornici de emancipare, poate chiar caută să aducă un pic de lux în existența lor
HOROSCOP
Horoscop 29 martie 2023. Peștii sunt foarte activi și dornici de emancipare, poate chiar caută să aducă un pic de lux în existența lor
Colecția de denim. Ce jeanși sunt potriviți pentru silueta ta
PUBLICITATE
Colecția de denim. Ce jeanși sunt potriviți pentru silueta ta