De Florin Ghioca,

După discuțiile cu poliția locală (care s-a asigurat că actorii nu încurcă circulația pe trotuarul din Piața Unirii), Marius Manole a acceptat să stea de vorbă câteva minute cu reporterul Libertatea.

Marius Manole a fost prezent în stradă din prima zi a campaniei. Actorul a dorit să precizeze că acțiunea este una civică, nicidecum politică și că nu e îndreptată vreunei persoane ori a vreunui partid. Ci împotriva tuturor celor care au probleme penale și ocupă funcții publice. ”Așa cum părinții mei sunt cinstiți și nu au furat în viața lor, așa cum și eu sunt cinstit și n-am furat în viața mea, nu accept ca persoane care au prejudiciat statul să mă conducă. Pur și simplu vreau în fruntea țarii oameni curați” a explicat Manole decizia de a se alătura campaniei.

Actorul speră că faptul că el și colegii lui au stat ore în șir în stradă pentru a strânge semnaturi, că ei, actorii, le-au explicat oamenilor scopul campaniei, a ajutat și va ajuta. că va avea efect. ”Trebuie să aibă efect. Altfel înseamnă ca e ceva putred aici și trebuie să plecăm cu toții în altă țară” a completat actorul.

Mai mult, unul dintre cei mai iubiți actori din generația tânără, Marius Manole a recunoscut că a luat în calcul și varianta de a trăi în altă parte. ”Da, mi-a trecut prin cap să plec. Mai ales că văd că vor să politizeze și cultura, ceea ce e îngrozitor”

CITEȘTE ȘI

CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA | Imagini dezolante din satul Mati, una din cele mai lovite zone de incendiu. Aici se află taverna unde au fost găsiți carbonizați 26 de oameni

 

Ilie Năstase i-a dezvăluit porecla lui Țiriac: „Așa îi zic copiii mei”
GSP.RO

Ilie Năstase i-a dezvăluit porecla lui Țiriac: „Așa îi zic copiii mei”

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală