MENIU CAUTĂ

Medicul Monica Pop trage un semnal de alarmă: „Medicina nu are nevoie de reclame! Știți câte medicamente din reclame pot face rău?”

Distribuie

Medicul Monica Pop trage un semnal de alarmă, prin intermediul paginii sale de Faebook, asupra medicamentelor și suplimentelor alimentare cărora li se face reclamă, care pot face mai mult rău decât bine.

RECLAMA ÎN MEDICINĂ = MEDICI și MEDICAMENTE FĂRĂ VALOARE! Medicina nu are nevoie de reclame! Pacienții corect tratați si vindecați reprezintă singura reclamă valabilă. Iar vestea se duce repede! Sunt medici care nu și-au făcut reclamă niciodată, nicăieri și care sunt suprasolicitați! Despre competență profesională e vorba! Și de sufletul fiecăruia! Știți câte medicamente și suplimente din reclame (pot) fac(e) RĂU? Și, foarte RĂU!?”, a scris profesor doctor Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice, pe pagina sa de Facebook.

Monica Pop, care a trecut prin momente grele după ce a fost diagnosticată cu cancer, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați medici oftalmologi din țara noastră.

Însă, cunoscută pentru sobrietatea de care dă dovadă la fiecare apariție publică, ea este, în viața de zi cu zi, o persoană căreia îi place să aducă zâmbetul pe buze celor din jurul său. Uneori, Monica Pop e pusă pe glume și chiar își distrează prietenii virtuali!

Citește mai multe despre monica pop, medicamente, oftalmologie, Reclame și suplimente pe Libertatea.

Comentarii