Să spui „mulțumesc” nu este niciodată un lucru simplu, mai ales dacă vrei să exprimi mai mult decât un simplu cuvânt. Dacă adaugi un gând bun mesajului de mulțumire, persoana care îl primește se va simți la rândul ei apreciată. Astfel, nu ezitați să trimiteți mesaje de muțumire ori de câte ori primiți o urare sau o felicitare.

Mesaje de mulțumire pentru urări

Iată cum poți mulțumi atunci când primești mesaje de la multi ani, de ziua de naștere sau de onomastică:

  • Mulțumesc tuturor pentru urările și gândurile bune! Vă doresc sănătate și bucurie!
  • Mulțumesc din suflet tuturor. Va pup și aveți grijă de voi!  
  • Va mulțumesc tuturor că v-ați gândit la mine, vă mulțumesc pentru gândurile bune și sper că tot ceea ce mi-ați dorit mie să vi se întâmple și vouă 
  • Vă mulțumesc pentru atenție, pentru apreciere. Atunci când simți umărul cuiva, îți cresc aripi, îți este mult mai ușor să treci peste greutăți și simți că oamenii au nevoie de tine 
  • Este incredibil de plăcut să știi că există oameni în lume care, de ziua mea, îmi oferă cadouri atât de neprețuite precum atenția lor, cuvintele emoționante și dorințele sincere. Mulțumesc, dragilor mei, pentru felicitări și pentru faptul că sunteți în viața mea.
„Dacă nu câştigăm acest război, va avea loc un nou Holocaust”, susține armata israeliană. Avertismentul lui Netanyahu, după 6 luni de conflict
Recomandări
„Dacă nu câştigăm acest război, va avea loc un nou Holocaust”, susține armata israeliană. Avertismentul lui Netanyahu, după 6 luni de conflict
  • Dragii mei! Vă mulțumesc foarte mult pentru cuvintele voastre amabile și urările strălucitoare. Atenția și sprijinul vostru, căldura voastră, dragostea voastră sunt valoroase pentru mine.
  • Ziua mea de naștere este frumoasă doar pentru că voi sunteți lângă mine. Vă iubesc pe toți, vă îmbrățișez strâns! Vă mulțumesc pentru urări!
  • Vă mulțumesc pentru felicitările minunate și pentru minutele de bucurie pe care mi le-ați dăruit!
  • Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune și pentru urările transmise. Fie că v-ați rupt din timpul vostru, o secundă, un minut sau poate ceva mai mult pentru a-mi spune astăzi “La mulți ani!”, cu toții ați reușit să îmi faceți ziua mai frumoasă!
  • Am norocul de așa oameni minunați și amabili ca voi! Vă mulțumesc pentru cuvintele amabile.
  • Mulțumesc foarte mult pentru tot: pentru căldură și înțelegere, pentru sprijin și ajutor credincios, pentru bunătate și grijă. Viața să îți aducă o bună recompensă pentru mila sufletului tău, să-ți ofere sănătate și prosperitate, mulți ani, noroc și succes constant.
  • Vreau să vă mulțumesc sincer pentru tot și să vă exprim mulțumirea pentru că ați putut să mă sprijiniți și să mă ajutați, să mă înveseliți și să-mi întindeți o mână de ajutor. Fie ca Dumnezeu să vă acorde sănătate și noroc, fericire de neegalat și prosperitate.
România se deșertifică. „În 20 de ani vom avea o climă foarte similară cu cea a Greciei”, avertizează ministrul Mediului
Recomandări
România se deșertifică. „În 20 de ani vom avea o climă foarte similară cu cea a Greciei”, avertizează ministrul Mediului
Mesaje de multumire pentru urari

Mesaje de mulțumire pentru iubit sau iubită

Cu siguranță primești multe mesaje de dragoste de la persoana iubită, te trezești cu mesaje de buna dimineata de la perechea ta sau te face să ai un somn mai liniștit după ce îți trimite mesaje de noapte buna. Iată cum îi poți mulțumi pentru aceste gesturi și să-i arăți cât de mult înseamnă pentru tine. 

  • Îți mulțumesc pentru grijă. Pentru faptul că mă trezesc cu tine și mă simt cel mai fericit.
  • Mulțumesc, iubitul meu. Voi fi infinit de recunoscătoare acestei vieți pentru că te-am întâlnit. Mi-ai dat aripi, ai devenit protectorul meu, m-ai ajutat în fiecare problemă, m-ai convins că totul va fi bine, m-ai făcut cea mai fericită în fiecare zi!
  • Cea mai minunată, iubită și dragă persoană! Îți mulțumesc că m-ai ajutat să ne construim viața. Adormind cu tine noaptea, am încredere fermă în fiecare zi nouă.
  • Mi-ai dat umărul tău să mă sprijin atunci când mă simțeam doborât, o parte din mintea ta atunci când mă purtăm nebunește, mână ta să mă ajute să merg mai departe și inimă ta să îmi vindece toate rănile. Îți mulțumesc că ai fost acolo.
Volodimir Zelenski: Ucraina va pierde războiul fără ajutorul american blocat în Congres, iar Rusia va ataca alte state
Recomandări
Volodimir Zelenski: Ucraina va pierde războiul fără ajutorul american blocat în Congres, iar Rusia va ataca alte state
  • Un simplu mulțumesc nu este de ajuns pentru toate momentele frumoase pe care mi le-ai oferit, pentru emoțiile pe care mi le-ai dăruit sau pentru zâmbetul de pe fața mea!
  • În viață vei găsi acea persoană specială care îți va schimbă viață doar făcând parte din ea, care te face să râzi până nu te mai poți opri și care te face să crezi că există într-adevăr și bine în lume. Eu te-am găsit pe ține. Îți mulțumesc.
  • Te iubesc! Atât de mult încât minutele de despărțire îmi străpung inima ca o săgeată. Toate întâlnirile noastre sunt așteptate cu nerăbdare de inima mea. Este atât de minunat când emoțiile mă copleșesc, iar aripile cresc în spatele meu! Îți mulțumesc pentru că ai apărut în viața mea.
  • Noi suntem două inimi inseparabile. Iubirea mea nu poate fi descrisă, e doar fericire! Am nevoie de tine precum vara are nevoie de o adiere de vânt, precum iarna are nevoie de ninsoare, precum deșertul are nevoie de apă. Mulțumesc pentru tot ceea ce-mi oferi în fiecare zi. 
  • Ești frumosul meu înger, a cărui chip trăiește în inima mea. Vreau ca sentimentele mele să te atingă precum o rugăciune sinceră îl atinge pe Dumnezeu. Chiar și la distanța de sute de kilometri mă încălzește căldura ta de nedescris. Îți mulțumesc pentru iubirea pe care mi-o porți. 
  • Mulțumesc foarte mult pentru bunătatea inimii tale, pentru înțelegerea sufletului, pentru sinceritatea sentimentelor, pentru generozitatea caracterului. 
  • Rezolv acum o problemă foarte dificilă. Avem: doi oameni – tu și cu mine, rațiune amorțită, dorință arzătoare de a face acțiuni nesăbuite, stare de fericire și bucurie inexplicabilă. Întrebarea e: ce se întâmplă dacă adăugăm toate componentele? Cred că știu răspunsul. Se va primi dragostea! Cel puțin, nu văd alte soluții.
  • Mă înec în oceanul dragostei și în abisul pasiunii, iar valul fericirii m-a acoperit până peste cap și acum mă bucur de această stare magică. Fie ca aceasta să nu se termine niciodată, dragostea mea să te înfierbânte și să te înfurie, să te inspire și să te calmeze, să-ți facă visele reale și să transforme viața noastră într-o plăcere imensă!
  • Zâmbetul tău mă cucerește, vocea ta îmi dă aripi, cuvintele – încredere în viitor, ochii joacă serenada veșnică a inimii. Rămâne doar să-ți spun – te iubesc!
Mesaje de multumire

Mesaje de mulțumire pentru prieteni

Prietenii sunt printre cei mai importanți oameni din viața ta. Aristotel spunea că „nimeni nu poate trăi fără prieteni, chiar dacă stăpânește toate bunurile lumii”. De aceea, din când în când, le poți mulțumi pentru faptul că îți sunt alături, te ascultă și te fac să râzi.

  • Cuvintele nu pot exprimă recunoștință pe care o simt. O să spun doar: Mulțumesc! 
  • Mulțumesc pentru că te gândești la mine și pentru că îți faci timp să fii bun. Ai o inimă mare! 
  • La rădăcina bucuriei se află gratitudinea. Nu bucuria ne face recunoscători, ci recunoștința ne umple de bucurie. Mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce faci pentru mine.
  • Vreau să-ți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. Îți doresc sincer doar ce este mai bun și împlinirea celor mai dorite vise. Fie ca sinceritatea și mâna ta de ajutor la momentul potrivit să fie întotdeauna binevenite și răsplătite. Numai bine pentru tine și pentru toată familia ta!
  • Îți mulțumesc foarte mult. Ești un om cu sufletul deschis, un prieten minunat și un mare ajutor în orice problemă. Îți doresc sănătate și răsplată generoasă pentru faptele tale bune.
  • Vreau să-ți mulțumesc sincer. Fără sprijinul tău, fără eforturile tale, fără bunătatea inimii tale, n-aș fi fost aici! Îți doresc tot ce este mai bun în viață, sănătate, prosperitate, pace și fericire. Îți mulțumesc pentru că ești o persoană atât de bună și de ajutor.
  • Mulțumesc foarte mult – o spun din adâncul inimii mele. Nu m-ai lăsat baltă cu problemele mele, ci, ca un salvator, mi-ai venit în ajutor. Nu voi uita niciodată răspunsul și bunătatea ta și îți voi mulțumi întotdeauna pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine. Fie ca tu să reușești mereu, ca soarta să-ți fie de susținere și să fie amabilă cu tine.

Poți combina un mesaj scurt de mulțumire și cu unul din aceste citate despre prietenie:

  • A merge cu un prieten prin întuneric este mult mai bine decât a merge singur prin lumină – Helen Keller;
  • Contează că prieteni adevărați sunt numai aceia pe care îi poți suna fără probleme la 4 dimineața – Marlene Dietrich;
  • Cei mai adevărați prieteni sunt aceia care îți vor sta alături în cele mai întunecoase momente; pentru că sunt gata să înfrunte umbrele împreună cu tine și îți sunt alături în cele mai frumoase momente pentru că nu le este teamă să te vadă strălucind – Nicole Yatsonsky;
  • Adevărata prietenie apare atunci când tăcerea dintre două persoane este confortabilă – David Tayson Gentry;
  • Prietenia se naște atunci când o persoană îi spune unei alte persoane: Ah! Și Tu? Am crezut că eram singur – C.S. Lewis;
Multumesc. Mesaje de multumire

Mesaje de mulțumire pentru nași

Părinții voștri au primit multe urari de botez în ziua în care ați fost creștinați, iar astăzi, nu trebuie să uitați nici voi cele mai importante persoane care v-au fost alături în această zi specială: nașii de botez.

  • Draga mea nașă, tu ești pentru mine un dar special de la Dumnezeu, un dar cum nu mulți au primit și pe care îl prețuiesc din toată inima. Mă bucur atât de mult că mi-a fost dată o nașă ca tine! Mulțumesc, scumpa mea, pentru că mi-ai fost mereu o bună sfătuitoare și, mai ales, pentru că m-ai învățat să mă las călăuzită de lumina strălucitoare a Domnului în fiecare zi a vieții mele. Dumnezeu să te să te răsplătească pentru tot!
  • Dragă nașule, îți mulțumesc că îmi oferi siguranța că ești o persoană foarte specială, care, alături de scumpii mei părinți, mă poate ghida și sprijini la fiecare pas din viața mea. Mă ajuți mereu, cu atâta bunăvoință, să navighez prin anotimpurile bucuriei și ale tristeții, deopotrivă. Îi mulțumesc cu adevărat lui Dumnezeu pentru cel mai bun ghid, mentor și prieten pe care mi l-a dăruit! Îți mulțumesc că ai acceptat să fii nașul meu la botez!
  • Dragii mei, faptul de a vă avea ca nași de botez este pentru mine un mare privilegiu, o adevărată binecuvântare. V-am avut lângă mine la creștinarea mea… mi-ați fost și știu că-mi veți fi în continuare alături în toate momentele importante ale vieții mele. Vă mulțumesc pentru aceasta și vă sunt profund recunoscătoare.
  • Scumpii mei nași, m-ați încredințat Domnului în acea zi specială a botezului meu și v-ați asumat misiunea de a veghea asupra mea de-a lungul călătoriei mele spirituale prin această viață… Vă mulțumesc pentru felul în care vă îndepliniți această nobilă misiune și vă doresc să fiți răsplătiți cu pace și bucurie și mari binecuvântări divine!
  • Faptul că ați jucat un rol atât de important în ziua sfântului meu botez a adus nespusă bucurie întregii mele familii. Vă mulțumim cu toții pentru misiunea asumată și pentru dragostea cu care vegheați neîncetat asupra mea
  • Mulțumesc foarte mult pentru tot. Păcat că în lume există așa puțini oameni ca tine! Tu mi-ai oferit mereu speranță și ajutor dezinteresat, mai făcut mai puternic și mai amabil. Mulțumesc din nou, Dumnezeu să-ți dea putere și sănătate, realizarea tuturor viselor și bunăstare în viață.
  • Vreau să-ți mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine. Pentru fiecare sfat și suport. Pentru înțelegere, speranță și credință!
  • Aș dori să-ți spun câteva cuvinte de recunoștință! Îți mulțumesc că ai fost mereu alături. Pentru sprijin și grijă, pentru capacitatea de a mă asculta și de a mă ajuta în momentele dificile. Pentru faptul că pur și simplu ești prezentă în viața mea și o faci mai bună. Îți mulțumesc din toată inima!
  • Cu toată sinceritatea mea, vreau să-ți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine. Mă înveți să văd bunătatea acolo unde pur si simplu nu poate fi. Îmi dai credință când încep să mă îndoiesc de mine și mă sprijini atunci când am cel mai mult nevoie. Mulțumesc!
  • Aș dori să-mi exprim sincera recunoștință față de tine. Îți mulțumesc pentru cuvintele grozave, empatice, pentru zâmbetele tale strălucitoare. Lasă viața să se îndrepte spre tine cu cea mai bună parte!
  • Vreau să-ți mulțumesc pentru tot! Tu ești persoana care mă ajută întotdeauna nu doar prin cuvinte, ci și prin fapte! Apreciez foarte mult acest lucru, pentru că existe doar câțiva oameni ca tine în viața mea! Îți mulțumesc mult pentru sinceritate, amabilitate și sprijin!
  • Vreau sincer să-mi exprim recunoștința pentru tot. Îți mulțumesc foarte mult pentru înțelegere, ajutor și sprijin. Fie ca îngerul păzitor să protejeze o persoană atât de amabilă și simpatică ca tine. Viața să-ți fie fericită. Mulțumesc încă o dată!
  • Mulțumesc pentru tot. Nu aș putea face față fără tine, fără ajutorul tău, fără sprijinul tău. Alături de cuvintele de recunoștință vreau să-ți doresc ca întotdeauna iubirea și norocul să triumfe în viața ta.
  • Vreau să-ți mulțumesc sincer pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine, pentru toate sfaturile și cuvintele amabile de susținere, pentru toate eforturile, pentru înțelegerea și receptivitatea inimii tale. Îți doresc mulți ani de sănătate și fericire strălucitoare, momente minunate în cercul celor dragi.

Mesaje de mulțumire pentru binele făcut

  • Îți mulțumesc că ai fost mereu cu mine la momentul potrivit. Ajutorul tău este de neprețuit și foarte important pentru mine. Îți mulțumesc din adâncul inimii mele și îți doresc toate cele mai bune!
  • Aș dori să-ți mulțumesc din adâncul inimii pentru tot! Îți spun sincer Mulțumesc pentru sfatul și sprijinul tău amabil, pentru reacția și bunătatea ta. Dumnezeu să-ți trimită sănătate și prosperitate, fericire sufletească și noroc strălucitor.
  • Îți multumesc mult pentru tot. Atenția și sprijinul tău îmi sunt foarte dragi. Vreau sincer să-ți doresc o mare fericire, pace și numai bine. Fie ca Dumnezeu să-ți acorde sănătate, dragoste sinceră și reciprocă în viață, lumină de bucurie și noroc.
  • A învăța binele și optimismul de la oameni atât de minunați ca tine este deja o mare fericire. Mulțumesc! Felicitările din partea ta sunt cel mai minunat cadou.
  • Din adâncul sufletului vreau să-ți spun „mulțumesc foarte mult” pentru tot. Ești un om drag mie și o persoană bună, mereu săritoare la nevoie. Ești un suflet blând și un sfătuitor credincios. În plus, ești și un exemplu al naturii milostive. Îți multumesc pentru asta, îți doresc momente minunate în viață, povești fericite și sănătate puternică.
  • M-ai încurajat atunci când aveam nevoie de asta. Mulțumesc!
  • Vreau să-ți mulțumesc sincer. Fără sprijinul tău, fără eforturile tale, fără bunătatea inimii tale, n-aș fi fost aici! Îți doresc tot ce este mai bun în viață, sănătate, prosperitate, pace și fericire. Îți mulțumesc pentru că ești o persoană atât de bună și de ajutor.
  • Îți mulțumesc foarte mult. Ești un om cu sufletul deschis, un prieten minunat și un mare ajutor în orice problemă. Îți doresc sănătate și răsplată generoasă pentru faptele tale bune.
  • Emoțiile care mă copleșesc provoacă o dorință foarte sinceră de a-ți mulțumi. Pentru prietenie și credință, pentru ajutor și asistență, pentru dragoste și sprijin, pentru grijă și afecțiune!
  • Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine. Credința ta în mine a fost cea care m-a susținut întotdeauna în perioadele dificile. Dragostea ta m-a încălzit când, se pare, nu mai aveam forța și dorința de a trăi. Tu ești sprijinul meu, bucuria mea, o persoană infinit de importantă în viața mea!
Mesaje de multumire

Mesaje de mulțumire pentru șefi și colegi

  • Vă mulțumesc foarte mult pentru echipa noastră prietenoasă. Vă mulțumesc pentru păstrarea optimismului chiar și în cele mai dificile situații stresante. Este confortabil și ușor să lucrezi cu Dvs., ceea ce este destul de important și necesar pentru o muncă eficientă.
  • Sunt foarte încântat să lucrez alături de Dvs. Sunteți un om de încredere, specialist bun și ați reușit să formați o echipă excelentă. Vă doresc mult succes, realizări și recunoaștere. Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a lucra împreună.
  • Vă mulțumesc pentru atmosfera caldă și prietenoasă din echipă, pentru starea de spirit excelentă și pentru atitudinea optimistă. Vă doresc tuturor succes continuu, victorii mari și planuri grozave.
  • Suntem un colectiv, unul întreg, aproape o familie. Vă mulțumesc!
  • Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul acordat în momentele dificile, pentru cuvintele amabile și speranță, pentru ajutor și credința în mine, pentru sinceritatea sufletului și pentru umilința inimii. Fie ca Dumnezeu să vă trimită sănătate, prosperitate și noroc.
  • Vreau să vă mulțumesc pentru tot. M-ați ajutat să-mi consolidez credința în mine și să-mi ating scopurile. Vă doresc tot binele din lume și prosperitatea, buna dispoziție și dragostea familiei, împlinirea visului cel mai dorit și atragerea constantă a fericirii și norocului în viață.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Locul din România unde turiștii vor ajunge mai ușor. Este spectaculos și renumit pentru izvoarele termale unice
FANATIK.RO
Locul din România unde turiștii vor ajunge mai ușor. Este spectaculos și renumit pentru izvoarele termale unice
Incredibil! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Viva.ro
Incredibil! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Ce nume extrem de rar are bebelușul lui Reghe. Nu s-a mai auzit în România. Primele declarații despre copil și un atac furibund la adresa Anamariei Prodan
Libertateapentrufemei.ro
Ce nume extrem de rar are bebelușul lui Reghe. Nu s-a mai auzit în România. Primele declarații despre copil și un atac furibund la adresa Anamariei Prodan
Cea mai frumoasă reporteră italiană n-a putut intra într-o faimoasă discotecă din Berlin, din cauza garderobei: „N-am fost refuzată niciodată!”
GSP.RO
Cea mai frumoasă reporteră italiană n-a putut intra într-o faimoasă discotecă din Berlin, din cauza garderobei: „N-am fost refuzată niciodată!”
Locul spectaculos din România pe care turiștii sunt înnebuniți să-l viziteze în acest moment. E un adevărat paradis
FANATIK.RO
Locul spectaculos din România pe care turiștii sunt înnebuniți să-l viziteze în acest moment. E un adevărat paradis
Orașul din Ucraina pe care Kremlinul vrea să îl transforme într-o „zonă gri”, în care oamenii nu vor avea voie să locuiască
Știrileprotv.ro
Orașul din Ucraina pe care Kremlinul vrea să îl transforme într-o „zonă gri”, în care oamenii nu vor avea voie să locuiască
Mesajul publicat de Cristina Ciobănașu în ziua nunții lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. A surprins pe toată lumea!
Unica.ro
Mesajul publicat de Cristina Ciobănașu în ziua nunții lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. A surprins pe toată lumea!
EXCLUSIV | Lovitura primită de "arhitectul" plecării lui Mutu de la CFR Cluj! Soţia fotbalistului a rupt tăcerea
Orangesport.ro
EXCLUSIV | Lovitura primită de "arhitectul" plecării lui Mutu de la CFR Cluj! Soţia fotbalistului a rupt tăcerea
Eclipsă totală de Soare pe 8 aprilie. De ce nu poate fi văzută din România
Observatornews.ro
Eclipsă totală de Soare pe 8 aprilie. De ce nu poate fi văzută din România
Horoscop 8 aprilie 2024. Peștii pot să se agite inutil sau pot să-și vadă de-ale lor, în ciuda turbulențelor care apar și par să nu se termine
HOROSCOP
Horoscop 8 aprilie 2024. Peștii pot să se agite inutil sau pot să-și vadă de-ale lor, în ciuda turbulențelor care apar și par să nu se termine
RECOMANDĂRI