În fiecare an, cu ocazia zilei de naștere sau a onomasticii, te străduiești să compui urări La Mulți Ani care să transmită sărbătoriților cele mai bune și frumoase gânduri. Știm că nu este întotdeauna ușor să dai glas gândurilor pe care le ai pentru ei, așa că ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase felicitări de La Mulți Ani pe care să le trimiți celor dragi la orice ocazie specială.

Vei regăsi în acest articol câteva urări de la mulți ani simple, dar și alte urări deosebite de ziua de naștere sau de ziua de nume a persoanelor dragi.

Mesaje de La Mulți Ani pentru cea mai bună prietenă

Ea este persoana care te cunoaște cel mai bine și în care ai încredere să te confesezi oricând. De aceea, atunci când vine ziua de naștere sau ziua onomastică, nu trebuie să ratezi ocazia să-i transmiți felicitări de la mulți ani.

Urări deosebite pentru cea mai bună prietenă

 • Prietenia noastră este că Soarele, chiar și atunci când nu mă poți vedea eu îți încălzesc inima. La Mulți Ani
 • Mulțumesc că ai auzit cuvintele pe care nu am putut să le rostesc și că mi-ai înțeles inima și mintea mai mult că oricine altcineva. Să fii fericită, prietena mea dragă!
 • Cele mai sincere și călduroase urări de ziua de naștere pentru o persoană specială în viața mea, care mă cunoaște mai mult decât oricine. Vreau să știi că mereu vei putea să contezi pe mine!
 • Indiferent de locurile în care ne va duce viață, indiferent cât de departe vom fi una de cealaltă, amintirile frumoase pe care le-am creat vor rămâne în inima mea pentru totdeauna. La Mulți Ani, prietena mea!
 • Ziua ta nu a adăugat doar un an la viață ta, dar și la prietenia noastră care a trecut testul timpului și a devenit din ce în ce mai puternică. La mulți ani și tot ce îți doreșți tu mai mult!
 • Suntem mai mult decât cele mai bune prietene, suntem suflete gemene, iar ziua ta o simt că și cum ar fi a mea! La Mulți Ani!
 • Fie că această zi specială să fie la fel de dulce, de savuroasă și de picantă că tine
 • Astăzi este o zi specială, ai ajuns la vârstă la care toate căile îți sunt deschise spre un nou orizont cu bune și cu rele. Fie că această zi să te binecuvânteze, să-ți strecoare câte un strop de bunătate, fericire, iubire și speranță în toate realizările tale.
 • Îți doresc viață lungă, plină de aventuri și succese alături de cei dragi ție, mult noroc în toate deciziile pe care le vei face și fie că Dumnezeu să-ți lumineze calea spre tot ce este cel mai bun. Să reușești să treci cu bine peste toate obstacolele țări, să ții fruntea sus indiferent de situație și să fii încrezătoare în propriile tale forțe știind că succesul e garantat.
 • Îţi urez la mulți ani ţie, o persoană inteligentă, superbă, amuzantă și care îmi amintește foarte mult de mine! De la o fată extraordinară la alta!
Întrebarea pusă de trei ori de presa română prezentă la Viena și la care cancelarul Nehammer n-a răspuns
Recomandări
Întrebarea pusă de trei ori de presa română prezentă la Viena și la care cancelarul Nehammer n-a răspuns

Mesaje de La Mulți Ani pentru prieteni

Sunt oamenii care te fac să zâmbești, să râzi și alături de care poți construi cele mai frumoase amintiri din viața ta. O zi de naștere sau o zi onomastică este prilejul perfect să le spui cât de importanți sunt în viața ta.

Felicitări și urări frumoase pentru prieteni

 • La mulţi ani, tovarășe! Îţi urez sănătate multă, iar visurile tale să se îndeplinească pe cât de repede posibil! Îţi mulțumesc pentru toate sfaturile tale şi toate momentele în care ai fost lângă mine şi m-ai ghidat pentru luarea celor mai bune decizii. Pregătește-te pentru o surpriză frumoasă!
 • Îţi transmit toată dragostea mea şi sper să avem energia necesară pentru a continua șirul nebuniilor pe care obișnuim să le facem de atâția ani. Sunt recunoscătoare pentru faptul că eşti prietena mea şi sper să îţi pot răsplăti această bucurie pe care mi-o faci zi de zi!
 • La mulţi ani şi la mulţi bani! Îţi transmit toată dragostea mea şi îţi mulțumesc pentru faptul că eşti alături de mine mereu. Să nu îţi pierzi optimismul niciodată ca să continui să ne molipsești cu buna ta dispoziţie.
 • Din suflet îți doresc să ai parte de toată iubirea și fericirea din lume, deoarece le meriți! Sunt recunoscătoare că faci parte din viața mea și că prietenia noastră trece peste orice. Felicitări de ziua ta de naștere!
 • Mă înțelegi așa cum nu o mai face nimeni și îți mulțumesc pentru că mă asculți de fiecare dată. Sunt norocoasă că ești prietena mea cea mai bună! La mulți ani!
 • Sunt recunoscător că suntem cei mai buni prieteni. Îți transmit toate gândurile de bine și îți doresc sănătate și la mulți ani fericiți!
 • Ești cel mai bun prieten pe care îl poate avea cineva. Îți doresc ca această zi să îți aducă multă bucurie și ca toate visurile să ți se îndeplinească!
 • Un prieten adevărat ca tine merită să i se întâmple cele mai bune lucruri! Îți doresc să ai o zi plină de distracție și veselie! La mulți ani și la cât mai multe momente speciale!
 • Sper că azi nu simți nimic altceva decât iubire, în timp ce eşti copleşit de daruri și binecuvântări, de dragostea celor apropiaţi! La mulţi ani!
Ziar austriac: E de neînțeles de ce cancelarul Nehammer vrea să „pedepsească” România
Recomandări
Ziar austriac: E de neînțeles de ce cancelarul Nehammer vrea să „pedepsească” România

Mesaje de La Mulți Ani pentru iubit

Nu este deloc ușor să îi transmiți iubitului un mesaj de La Mulți Ani în care să cuprinzi toată dragostea și recunoștința pe care o ai pentru el. Îți venim în ajutor cu urări frumoase care îi aducă zâmbetul pe chip și să îl impresioneze în cea mai frumoasă zi din viața lui!

Mesaje de La Mulți Ani - urări cu La Mulți Ani
Mesaje de La Mulți Ani – urări cu La Mulți Ani

Urări frumoase de La Mulți Ani pentru iubit

 • Să mă îndrăgostesc de tine a fost ușor! Să te iubesc este și mai ușor, iar să îți doresc toată fericirea din lume este pentru mine ceva mai natural decât să respir. La Mulți Ani, iubirea mea!
 • La mulți ani, iubitul meu! Ești tot ce mi-am dorit și vreau să știi că te iubesc tot mai mult pe zi ce trece. Îți doresc să ai o zi minunată, iar dacă nu va părea așa, mă voi ocupa personal de acest lucru.
 • La Mulți Ani, cel mai bun iubit! Să ți se îndeplinească toate dorințele și tot ceea ce am clădit până acum să transforme povestea noastră în cea mai frumoasă relație din lume. Te iubesc și îți doresc o zi minunată!
 • Ești precum soarele în viața mea, mă învălui mereu cu fericire, dragoste, îmi dai putere și inspirație! Mă faci mereu să zâmbesc și să te iubesc mai mult pe zi ce trece! La Mulți Ani, scumpul meu!
 • Brațele tale sunt precum casa mea, locul în care îmi găsesc liniștea sufletească și puterea. Tu mă completezi!
 • De la primul zâmbet m-ai cucerit, iar acum inima mea bate doar pentru tine! La Mulți Ani, dragostea mea! Îți doresc să fii mereu fericit și cu zâmbetul pe buze!
CORESPONDENȚĂ DIN VIENA: De 15 ori mai mulți imigranți ilegali vin prin Croația, față de câți intră prin România. Evenimentele din Austria, în direct pe Libertatea
Recomandări
CORESPONDENȚĂ DIN VIENA: De 15 ori mai mulți imigranți ilegali vin prin Croația, față de câți intră prin România. Evenimentele din Austria, în direct pe Libertatea
Mesaje de La Mulți Ani!
Mesaje de La Mulți Ani!
 • Te iubesc și nu îmi pot imagina viața fără tine. De ziua ta îți doresc să fii la fel de fericit precum mă faci pe mine să fiu. Să ai o aniversare frumoasă, sufletul meu pereche!
 • Sunt cea mai norocoasă femeie din lume pentru că te am alături. Îți mulțumesc pentru sprijinul necondiționat! La Mulți Ani, iubitul meu!
 • Iubitul meu, îți doresc toată fericirea din lumea, toată dragostea de pe pământ și tot norocul din univers!
 • Iubitule, nu pot decât să îți doresc multă fericire, noroc și sănătate! Dragoste, îți ofer eu.
 • Multă dragoste, îmbrățișări strânse și sărutări apăsate pentru tine, iubitul meu! La mulţi ani!

Mesaje de La Mulți Ani pentru iubită

Dacă îți este foarte greu să îți surprinzi iubita, ți-am pregătit cele mai frumoase și emoționante mesaje de zi de naștere sau onomastică. Ce urări îi poți transmite iubitei.

Mesaje de La Mulți Ani!Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Urări frumoase de ziua de naștere sau de onomastică pentru iubită

 • Ești cea mai puternică și bună persoană pe care o cunosc. Meriți să ți se întâmple numai lucruri bune și să ap parte de sănătate și multe zâmbete.
 • Astăzi, când mai adaugi o floare în buchetul vieții, îți doresc din suflet să ai parte de sănătate și fericire în fiecare moment și să nu uiți niciodată cât ești de importantă pentru mine.
 • Să te iubesc este un privilegiu, dar să fiu iubit de tine este o binecuvântare. Să fiu alături de tine de ziua ta este un vis împlinit și sper ca toate visurile tale să se împlinească.
 • Să îți fie viața frumoasă și dacă vei trece prin clipe grele să nu uiți că eu ți-am aranjat și îți păstrez mereu un colț de paradis, aici pe pământ. La Mulți Ani, draga mea iubită!
Mesaje de La Mulți Ani pentru iubită
Mesaje de La Mulți Ani pentru iubită
 • Astăzi este o zi minunată, ziua ta de naștere, iubito! Îți doresc ca viața să îți ofere momente fericite și unice, zâmbete prietenoase și sincere, soarta să te răsfețe cu sănătate, frumusețe, noroc și bunăvoință.
 • În fiecare zi vreau să îți văd zâmbetul, să îți simt tandrețea atingerii, să îți admir profunzimea ochilor și să înțeleg că dragostea mea este reciprocă. Te iubesc până la infinit!
 • Iubita mea, îți doresc să zâmbești mereu, bucuria să fie mereu prezentă în viața ta, iar fericirea să fie reală și una pentru amândoi. La Mulți Ani fericiți!
 • Iubita mea, de ziua ta vreau să îți amintesc că această lume este mai frumoasă și mai bună datorită ție.
 • Ai apărut în viața mea și ai transformat-o în poveste. Mi-ai adus un ocean de senzualitate și focuri de artificii pasionale. Îți doresc să fii fericită cu mine, zâna mea. O zi de naștere minunată.
 • Draga mea, de ziua ta de naștere, îți doresc să poți zbura precum un fluture liber, să te poți bucura de fiecare zi, să înflorești și să fii inspirată, să visezi și să creezi, iar eu voi fi mereu alături să te iubesc și să-ți împlinesc toate dorințele.
 • Mă umpli de multă fericire și sunt norocos să am un asemenea partener minunat în viața mea, care împărtășește aceleaşi valori ca mine! La mulţi ani!
La multi ani mesaje si urari
La multi ani!

Mesaje de La Mulți Ani pentru mama

Nu îi poți mulțumi niciodată îndeajuns mamei pentru toate lucrurile bune pe care le-a făcut pentru tine, însă cu un mesaj de La Mulți Ani creativ îi vei putea transmite toate gândurile bune și toată iubirea pe care i-o porți. Pentru insipirație, iată câteva felicitări de La Mulți Ani pentru mama!

Mesaje și felicitări pentru mama

 • Draga mea mama, să știi că nu contează cât de departe sunt de tine. O parte din inima mea este întotdeauna acolo unde ești tu, acolo unde este casa noastră.
 • Mama, ești o femeie uimitoare și te admir. Tandrețea, înțelegerea și grija ta sunt nesfârșite. La Mulți Ani, draga mea mama și îți doresc mulți ani alături de noi!
 • La Mulți Ani celei mai dulci mame din întreaga lume. Te iubesc, mama!
 • Dragă mamă, îți mulțumesc pentru dragostea ta necondiționată, pentru răbdarea nemărginită, căldura uimitoare și sprijinul infinit pe care mi le oferi în fiecare zi. Ești îngerul meu păzitor!
 • Sunt fericită, sunt împlinită, iubesc și sunt iubită. Am înțeles și am realizat atât de multe lucruri în viața datorită ție, mama!
 • Ești cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Singura mea dorință este să îți văd fericirea în ochi în fiecare zi. La mulți ani!
Urare de La Mulți Ani pentru mama
Urare de La Mulți Ani pentru mama
 • Îți doresc să ai zile pline de fericire, ușoare și senine. Să te bucuri de toate frumusețile pe care viața încă le are pregătite pentru tine. Să rămâi tânără și frumoasă.
 • La mulți ani, dragă mamă! Îmi ești mamă, cea mai bună prietenă, confidentă și cea mai bună profesoară. Ești inspirația și motivația mea, iar pentru toate astea îți mulțumesc din adâncul inimii. Te iubesc!
 • Mama, ai o inimă mare și iubitoare. Meriți tot ce este mai bun pe lume și îți doresc să ai parte de iubire, fericire, zâmbete și bucurie. Să nu încetezi niciodată să privești lumea cu uimire și admirație.
 • La Mulți Ani, mama! Îți mulțumesc că exiști și că ești mama mea! Îți mulțumesc că ai avut răbdare cu mine și că m-ai crescut atât de frumos. Îți mulțumesc pentru că nu ai încetat niciodată să ai încredere în mine!
 • Meriți tot ce e mai bun pe acest Pământ. Să te bucuri de tot ceea ce ai și să te faci plăcut oriunde mergi.
 • Multă dragoste și îmbrățișări pentru cea mai bună mamă din toate timpurile. Să ai o zi minunată, mami, te iubesc!

Vezi și alte idei de mesaje si felicitari pentru mama.

Mesaje de La Mulți Ani pentru tata

Ziua de naștere este ocazia perfectă să îi transmiți tatălui urări de La Mulți Ani prin care să îi spui cât de mult îl iubești și îl prețuiești. Ți-am făcut o listă cu cele mai frumoase mesaje pentru tata!

Urări frumoase de La Mulți ani pentru tata

 • Ești omul care m-a inspirat să visez și să muncesc din greu pentru a-mi îndeplini visurile. La Mulți Ani, tata!
 • La Mulți Ani, tatăl meu perfect! Dragostea ta m-a făcut să cred cu adevărat în mine. Îți mulțumesc pentru sprijinul și toate sfaturile tale prețioase1
 • Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul și de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață.
 • La Mulți Ani, tata! Astăzi este momentul potrivit să îți mulțumesc pentru ceea ce ești și pentru ceea ce faci, îți mulțumesc pentru copilăria fericită pe care mi-ai oferit-o și pentru că, deși am avut mai puține decât ceilalți, au fost toate pe care mi le-am dorit.
 • Pentru cel mai bun tată din lume, cele mai sincere urări de bine, cu multă sănătate și noroc!
 • Să îmbătrânești cu grație! Să albești cu grație, căci lumina din ochii tăi o iubim, nu culoarea părului!
 • Adoratul meu tătic, deși anii au trecut, pentru mine rămâi tânăr și plin de veselie ca atunci când eram copil. E ziua ta de naștere, încă o floare adaugi în buchetul vieții tale. Să ai parte de bucurii, zâmbete și multă iubire, dar mai presus de toate, să fii sănătos!
Mesaje de La Mulți Ani pentru tata!
Mesaje de La Mulți Ani pentru tata!
 • Cu ani în urmă, Dumnezeu a hotărât să mă trimită în brațele unui înger care să mă iubească și să mă vegheze, indiferent de vârsta lui, indiferent de vârsta mea! La Mulți Ani, tata!
 • Ești minunat, pentru că ești al meu. Modelul meu de om adevărat și bun, de om vesel și iubit de alți oameni. Ești minunat și tânăr pentru veșnicie. La Mulți Ani, taticul meu!
 • Ești cel mai bun tată din lume! Îți mulțumesc că m-ai crescut și m-ai educat atât de frumos. Îți doresc viață lungă alături de noi. Să fii sănătos și fericit.

Vezi și alte idei de mesaje si felicitari pentru tata.

Mesaje de La Mulți Ani pentru soră

Dragostea dintre frați este cea mai frumoasă și importantă. O soră este unică și valoroasă, așa că transmite-i cele mai frumoase și sincere urări de La Mulți Ani. Iată și câteva exemple:

Mesaje pentru zile de naștere!
Mesaje pentru zile de naștere!

Felicitări deosebite pentru soră

 • Chiar dacă astăzi este aniversarea ta, eu sunt cel care în fiecare zi primește cel mai frumos cadou: iubirea și prietenia ta. La Mulți ani, sora mea dragă!
 • Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creează în fiecare zi o capodoperă, folosind toate culorile vieții, iar în timp ce scrii, zâmbește!
 • Poate ca nu știi asta, dar mereu spun cu mândrie celor din jur că tu ești sora mea. Iar ție îți spun La Mulți Ani cu speranța că tot ceea ce-ți dorești se va îndeplini.
 • Draga mea surioară, în această zi vreau să-ți transmit câteva cuvinte calde. În primul rând, să nu regreți niciodată de nimic, acumulează experiență de viață. În al doilea rând, zâmbetele și îmbrățișările oamenilor apropiați să te încălzească în zilele mai puțin însorite. Îți doresc fericire, bună dispoziție și dragoste atât de multă, încât să o poți împărtăși cu toți cei pe care îi întâlnești.
 • Draga mea soră, vreau să te felicit cu Ziua de Naștere și să-ți doresc bunăstare la serviciu, fericire și bucurie în casa ta, dragoste și înțelegere în inima ta.
 • Dragă soră! În această zi importantă pentru tine și pentru întreaga noastră familie, vreau să-ți mărturisesc că nu-mi imaginez o soră mai bună decât tine. Ești perfectă și-ți doresc din toată inima iubire adevărată și pură, vise transformate în realitate.
Mesaje de La Mulți Ani pentru soră!
Mesaje de La Mulți Ani pentru soră!
 • Soră, azi e ziua ta de naștere! Te iubesc și îți doresc toate cele bune! Sănătate, fericire, noroc, bucurie, succes, bogăție. Viața să-ți fie frumoasă ca-n povești!
 • Draga mea soră, în această zi specială îți doresc tot ce este mai bun în lume. Fie ca viața ta să fie ușoară, iar primejdiile să te ocolească. Sănătate, prieteni fideli și dragoste mare!
 • Astăzi este ziua ta de naștere. Un prilej pentru mine să îți reamintesc cât țin la tine și că ești parte din sufletul meu. La Mulți Ani, cea mai bună soră!
 • La Mulți ani, dragă surioară, să ai parte de tot ce este mai frumos în lumea, să fii sănătoasă, împlinită și fericită alături de familia ta.

Vezi și alte idei de mesaje si felicitari pentru sora.

Mesaje de La Mulți Ani pentru frate

Pentru a sărbători cum se cuvine cea mai importantă zi din viața fratelui, iată ce mesaje de La Mulți ani îi poți transmite. Mesaje care îl vor bucura și impresiona.

Urări frumoase ziua de naștere sau onomastică pentru frate

 • De ziua ta, prietenii tăi îți urează multe lucruri, dar eu nu-ți urez decât două: niciodată să nu suferi și întotdeauna să fii fericit! La Mulți Ani, frate drag!
 • Fratele este și prieten, și sprijin, și consilier, și complice! Fratele este cel mai bun om de pe pământ. Mulțumesc că te am!
 • În această tradițională sărbătoare de familie, vreau să-ți urez prosperitate și bunăstare, fericire personală și stabilitate financiară. Planurile să devină realitate! La Mulți ani fericiți pentru cel mai bun frate din lume!
 • Se spune că îți poți alege prietenii, dar că nu îți poți alege familia. Trebuie să-ți mărturisesc ceva. Dacă nu ai fi fost fratele meu, te-aș fi ales să-mi fii prieten într-o secundă! Pentru mine este cu adevărat un noroc să am un frate ca tine.
Urări de La Mulți Ani pentru frate!
Urări de La Mulți Ani pentru frate!
 • Mă bucur că am un de frate ca tine! Îți doresc un noroc infinit care să-ți transforme visele în realitate și să te facă cel mai fericit!
 • La Mulți Ani de ziua ta! Îți urez impresii frumoase care să alunge melancolia, pasiune și iubire care să trezească cele mai bune calități din tine, noroc în viață care pur și simplu să te amețească!
 • Fratele meu mai mic, felicitări de ziua ta! Nu uita că ai un frate care te înțelege mai bine decât oricine. Nu ne vom lăsa niciodată în necaz și vom face totul pentru a ne ajuta unul pe celălalt.
 • Ziua ta de naștere este, fără îndoială, sărbătoarea mea preferată. E o fericire incomparabilă de a avea un frate atât de incredibil, a cărui bunătate și generozitate sinceră aduc doar respectul celor din jur!
 • Mă bucur că ești fratele meu. Ești mândria mea, sprijinul meu, confidentul meu. Pentru umărul tău, mereu disponibil, îți mulțumesc! Să fii sănătos!
 • Fratele meu, să fii mereu în vârful succesului! Sunt recunoscătoare destinului că mi-a dat așa o persoană apropiată ca tine. La Mulți Ani!
 • Scumpul meu frățior! Să ai o călătorie în viață interesantă și fericită. Ești cel mai cinstit om pe care-l cunosc. Fie ca bunătatea ta să rămână neschimbată. Aceste calități te vor ajuta mult în viață. Îți doresc împlinirea dorințelor.

Vezi și alte idei de mesaje si felicitari pentru frate.

Mesaje de La Mulți Ani pentru soț

Transmite-i soțului, cu ocazia zilei de naștere, dar și cu ocazia onomasticii, cele mai frumoase mesaje prin care să îi mulțumești că face parte din viața ta. Iată și câteva idei!

Urări deosebite de ziua de naștere sau de nume pentru soț

 • Tu dai sens vieții mele. Tu aduci zâmbetul pe chipul meu și o simpla atingere de-a ta îmi arată cât de mult mă iubești. La Mulți Ani, prietenul meu drag și soțul meu iubit!
 • Astăzi este ziua bărbatului căruia i-am jurat iubire veșnică și de care încă sunt îndrăgostită ca o adolescentă. Este ziua bărbatului ambițios și puternic care mă învață zi de zi cum să lupt pentru fiecare dorință, pentru fiecare vis îndrăzneț.
 • La Mulți Ani, iubitul meu soț! Să îmi petrec tot restul vieții alături de tine a fost cea mai bună decizie. Sunt recunoscătoare pentru fiecare moment!
 • Cu mulți ani în urmă, în această zi, Dumnezeu a decis să trimită un înger pe pământ, care să lumineze viețile celor din jur. Astăzi, pot spune că sunt mândră că acel înger este soțul meu.
Urări de La Mulți Ani pentru soț!
Urări de La Mulți Ani pentru soț!
 • Viața este plictisitoare atunci când tu nu ești prin preajmă. Să nu te schimbi niciodată. La Mulți Ani, celui mai bun și iubitor soț din lume!
 • Este minunat să am o persoană ca tine în viața mea. Îți doresc o aniversare minunată și plină de surprize plăcute!
 • Persoanele speciale ca tine nu îmbătrânesc, ci devin tot mai bune pe măsură ce înaintează în vârstă, exact ca vinul. Ești o persoană deosebită și mă bucur că ești soțul meu.
 • Cuvintele nu sunt suficiente pentru a exprima bucuria că îți pot fi alături la o nouă aniversare a ta. Îți doresc multă sănătate, iubire și fericire! La Mulți Ani, soțul meu!
 • Soarele strălucește mai puternic în această zi în semn de La Mulți Ani pentru persoana minunată care își serbează ziua astăzi!
 • Îți doresc ca această zi specială să îți aducă iubire, sănătate și fericire. Te respect și îți mulțumesc că ești soțul meu! La Mulți Ani de ziua ta!

Vezi și alte idei de mesaje si felicitari pentru sot.

Mesaje de La Mulți Ani pentru soție

Pentru a celebra ziua celei mai importante femei din viața ta, ți-am pregătit o serie de mesaje inspirate de ziua de naștere sau ziua de nume. Iată cum îți poți impresiona soția!

Felicitări de aniversare pentru soție

Mesaje de la multi ani
La multi ani! Happy Birthday!
 • Îți mulțumesc pentru toate amintirile prețioase pe care mi le-ai dăruit. Nu contează cât de mult vom îmbătrâni, câte aniversari vom sărbători, eu voi fi întotdeauna lângă tine. La Mulți Ani, frumoasa mea soție!
 • Draga mea soție, cu ocazia zilei de naștere îți doresc viață lungă, fericire, sănătate și iubire!
 • La Mulți Ani, draga mea soție, să ai parte de tot ce este mai frumos în lumea asta, să fii sănătoasă, împlinită și fericită alături de familia ta.
 • La Mulți Ani, iubita mea îți urează soțul tău pe care ai reușit să-l faci atât de fericit. Îți mulțumesc pentru iubirea și grija ta. Ești cea mai scumpă soție și mamă din lume, ești neprețuită. Cu iubire nemărginită, al tău soț!
 • Soția mea, să nu te schimbi niciodată! Să rămâi aceeași persoană bună și iubitoare. Sunt foarte norocos că exiști în viața mea! Îți mulțumesc pentru tot și îți doresc un călduros La Mulți Ani!
 • Ești cea mai puternică și înțeleaptă femeie pe care o cunosc. Fie ca dorințele tale să devină realitate. Să fii sănătoasă și să te bucuri în fiecare zi de tot ce ai.
Mesaje frumoase pentru soție
Mesaje frumoase pentru soție
 • Ziua de astăzi este o zi specială pentru noi, cei care ținem la tine. Suntem foarte norocoși că faci parte din viața noastră.
 • Soția mea, îți doresc o zi încărcată de fericire și iubire. La Mulți ani fericiți și să ne bucurăm împreună de cele mai frumoase momente în viață!
 • Îți doresc ca astăzi să ți se întoarcă toată bucuria pe care ai răspândit-o printre noi până acum. O zi minunată și plină de zâmbete. La Mulți Ani!
 • Sănătate din belșug, iubire din plin, pace și liniște alături de cei dragi nouă. La Mulți Ani, frumoasa mea soție!
 • Să ai o zi minunată! Să fii înconjurată de oameni minunați ca tine și să te bucuri de tot ce este mai frumos.

Mesaje de La Mulți Ani pentru copii

 • Fie ca toate zâmbetele tale să fie la fel de dulci precum cel pe care mi l-ai arătat când ai venit pe lume. La Mulți Ani!
 • La Mulți Ani, copilul meu drag! Mami și tati te iubesc enorm și îți mulțumesc că ne-ai ales să fim părinții tăi!
 • Trăieşte-ţi copilăria! Nu rata aceste momente fericite, care nu se mai întorc! La mulţi ani, fiule/fata mea!
Urări și mesaje pentru copii!
Urări și mesaje pentru copii!
 • Să îți păstrezi mereu zâmbetul cald, sufletul pur şi lumina în priviri cun erau în prima zi în care m-ai văzut. La Mulţi Ani, copil frumos și bun!
 • La Mulți Ani, copil frumos și bun! Să ai o viață plină de bucurii, norocul să te copleșească, iar ghinionul să te ocolească! Toate visele sa ți se îndeplinească!
 • Copilaria-i un zâmbet, un vis, e veselie, E pasarea ce alunecă-n zare, și-un gand pribeag de-o veșnicie. Copilaria-i o suavă floare. Bucură-te de copilărie!
 • Viața mea ar fi pustie fără tine, întunecată fără lumina din ochii tăi, tristă fără zâmbetul tău, iar soarele și luna nu ar mai străluci la fel fără tine.
 • La mulţi ani, copilul meu frumos şi bun! Să ai o viaţă plină de bucurii, norocul să te însoţească şi toate visele să ţi se îndeplinească!

Mesaje de La Mulți Ani pentru șef

Să le faci urări deosebite șefilor de ziua de naștere sau de nume nu este o sarcină ușoară, dar nu poți da greș dacă alegi una din felicitările de mai jos:

 • La Mulți Ani șefului care nu este niciodată șef, ci întotdeauna un coleg de încredere. Să ai o zi minunată!
 • Ești genul de șef care mă motivează și mă învață să fiu din ce în ce mai bună în ceea ce fac și îți mulțumesc pentru asta! Felicitări de ziua de naștere!
 • Unii șefi conduc cu forța, alții conduc cu micromanagement. Și mai sunt ceilalți șefi (ca tine!), care conduc cu inspirație.
 • La Mulți Ani adevăratului lider, confident și vizionar al departamentului nostru! Sprijinul dumneavoastră înseamnă totul pentru noi! Să aveți o zi de naștere fericită! La Mulți Ani!
 • Sub conducerea dumneavoastră, toți am reușit mai mult decât ne-am fi închipuit vreodată. Vă suntem recunoscători și vă dorim să aveți o zi fericită! La Mulți Ani!
 • Fie ca Dumnezeu să vă binecuvânteze fiecare pas și să vă ofere ani plini de prosperitate și bucurie.
 • V-am mai spus până acum că nu ne imaginăm zilele fără dumneavoastră? Este adevărat! Sunteți cel mai tare șef! La Mulți Ani!

Mesaje de La Mulți Ani frumoase și scurte

Urări scurte de zi de naștere

 • În această zi frumoasă toată lumea să-ți zâmbească, cei dragi să te iubească, cei răi să te ocolească.
 • Tot ce-ți dorești, tot ce-ți lipsește, un mesaj de La Mulți Ani de la cel ce te iubește!
 • Sper că această zi să fie începutul celui mai măreț și minunat an din viața ta.
 • Mesajele cu La Mulți Ani sunt greu de făcut, îți doresc tot ce-ți dorești și încă de-o mie de ori pe atât!
 • Îți doresc să nu-ți lipsească nimic din ceea ce te face fericită, te îmbrățișez cu toată dragostea.
 • Zile senine și fericire alături de cei dragi, sănătate și cât mai multe visuri împlinite! La mulți Ani!
 • La mulți ani! Sper ca ziua ta de naştere să fie la fel de frumoasă și specială ca tine.

Urări de la mulți ani simple

 • La Mulți Ani și să cunoști iubirea, îți doresc să te iei de mână cu Fericirea!
 • Aceasta este doar un mesaj purtat de vânt, îți doresc toată bucuria din lume și toată fericirea de pe pământ!
 • De ziua ta de naștere îți doresc sănătate și noroc. Fiecare zi să înceapă cu o bucurie, fiecare clipă să îți aducă împlinire.
 • Credeai că am uitat de o zi atât de specială precum nașterea ta? Îți trimit din tot sufletul acest mesaj de la mulți ani și te asigur de prietenia mea veșnică!
 • Multă sănătate, fericire şi noroc de ziua ta! La muţi ani!
Mesaje și urări pentru zile de naștere!
Mesaje și urări pentru zile de naștere!

Mesaje de La Mulţi Ani de Sfântul Ion

 • De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Ion!
 • De Sfântul Ion, să se răsfrângă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inima mare și iubitoare.
 • De Sf. Ion, cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia in bratele ei în acest moment special!
 • Îl sărbătorim pe Sfântul Ion și te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fi mereu așa, blând, bun și dragut cu toți cei din jurul tău. Ești un prieten de nadejde și un adevărat om. Iartă, iubește și trăiește frumos cu cei din jurul tău.

Citește mai multe mesaje de la multi ani de Sfantul Ion

Mesaje de La Mulţi Ani de Sfânta Maria

 • Fie ca Sf. Fecioara Maria, al cărei nume îl porți, să te ocrotească, să-ți călăuzească pașii și să-ți lumineze calea! La mulți ani cu ocazia onomasticii!
 • E ziua ta, Maria, un nume frumos si simplu, la fel de pur ca tine si la fel de gingaș.
 • La mulți, ani! Cineva acolo sus te iubeşte, cineva aici jos ţine tare mult la ţine.
 • Azi, de ziua numelui, îţi urez şi eu să fii iubit(a) şi să ai parte de tot ce îţi doreşti.

Citește mai multe mesaje de la multi ani de Sfanta Maria

Mesaje de La Mulţi Ani de Sfântul Andrei

 • Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese si realizari. Sfantul ANDREI al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca mereu.
 • Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special(a) pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!
 • De ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. Sfantul ANDREI al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viata.
 • Dragă ANDREI, de ziua numelui tau iti dorim un sincer La Multi Ani, sa ai parte de multi bani, sanatate si voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

Citește mai multe mesaje de la multi ani de Sfantul Andrei

Mesaje de La Mulţi Ani de Sfântul Nicolae

 • Astăzi, de ziua ta, Moş Nicolae ţi-a adus o nuia…. păcat că nu ai fost cuminte! Multumeşte-te cu mine!
 • La mulți ani, Nicolae… în viață să te împiedici de un bolovan de NOROC, să calci într-o baltă de FERICIRE, să te stropești din cap până în picioare cu IUBIRE și să fii SĂNĂTOS!
 • Anul acesta Moş Nicolae nu ţi-a adus mai nimic… doar pe mine, un suflet rătăcit si singur, ce aşteaptă doar un semn pentru a arăta ce are mai bun şi cald.
 • Bună! Sunt Moş Nicolae! Ţi-ai pregătit bocancii? Vin la noapte să îţi las o duzină de nuiele!
 • Îți doresc ca de Sfântul Nicolae să ți se împlinească o parte din vise, celelalte să ți le împlinească Moș Crăciun!

Citește mai multe mesaje de la multi ani de Sfantul Nicolae

Mesaje de La Mulţi Ani de Sfinţii Petru şi Pavel

 • La mulți ani și fie ca sfinții care te protejează să te călăuzească mereu! Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros „La mulți ani„, multă sănătate, multe realizări și tot ce va doriți lângă cei dragi.
 • De ziua numelui tău îți dorim un sincer „LA MULȚI ANI” să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasă alaturi de cei dragi!
 • Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! LA MULȚI ANI!
 • Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!
 • Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îti urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Petre / Paul / Paula / Petruța!
 • La mulți ani, fericire, împacare sufletească, flori, iubire, sănătatea te palească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!

Vezi mai multe mesaje de Sfinții Petru și Pavel!

Mesaje de La Mulți Ani în versuri

 • Îți urez în calea vieții / Să urci pe treptele iubirii / Și pe unde ai să treci / Să înflorească trandafirii!
 • Îți doresc o viață plină / De speranță și lumină, / De tandrețe și iubire, / Mult noroc și fericire!
 • La mulți ani cu veselie, / Sănătate pe vecie, / Casa plină de bucate, / Dragoste pe săturate, / Bani la greu, noroc cu carul, / La mulți ani și sus paharul
 • Un ocean de sănătate, / Un munte de noroc, /Un camion cu bani, / Și un sincer la mulți ani!
 • Azi în buchetul vieții tale / A înflorit încă un trandafir, / Noi îți dorim în a ta cale / Doar zâmbete și multe bucurii!
 • Nu ştiu a câta treaptă urci pe-a vieţii scară / Eu iţi doresc ca să ajungi a suta vară / Şi când te vei uita-napoi pe treptele urcate / Să nu vezi urme de noroi, ci doar curate fapte / Tot ce-i în jur şi e frumos păstrează-n amintire, / Iar eu din suflet iţi doresc / Mulţi ani, Noroc şi Fericire!

Cum spui mulțumesc pentru urări și mesajele de ziua de naștere sau de nume

Un simplu „mulțumesc” poate nu e mereu de ajuns pentru a răspunde unor urări de zi de naștere sau unor mesaje deosebite primite cu orice ocazie specială. Îți dăm mai jos câteva idei de mesaje de mulțumire pentru urările primite.

Mesaje de mulțumire pentru urări

 • Va mulțumesc tuturor că v-ați gândit la mine, vă mulțumesc pentru gândurile bune și sper că tot ceea ce mi-ați dorit mie să vi se întâmple și vouă
 • Vă mulțumesc pentru atenție, pentru apreciere. Atunci când simți umărul cuiva, îți cresc aripi, îți este mult mai ușor să treci peste greutăți și simți că oamenii au nevoie de tine
 • Mulțumesc tuturor pentru urările și gândurile bune! Vă doresc sănătate și bucurie!
 • Mulțumesc din suflet tuturor. Va pup și aveți grijă de voi!
 • Cuvintele nu pot exprimă recunoștință pe care o simt. O să spun doar: Mulțumesc!
 • Mulțumesc pentru că te gândești la mine și pentru că îți faci timp să fii bun. Ai o inimă mare!
 • La rădăcina bucuriei se află gratitudinea. Nu bucuria ne face recunoscători, ci recunoștința ne umple de bucurie. Mulțumesc din suflet pentru urări!

Ce alte mesaje de multumire poți trimite când primești urări de ziua ta.

Salvează-ți cele mai frumoase mesaje de La Mulți Ani și trimite-le către persoanele importante din viața ta. Împărtășește cele mai sincere sentimente și mulțumește-le celor dragi prin câteva urări speciale de La Mulți Ani!

Urmărește și contul nostru de Pinterest pentru poze cu Mesaje de La Mulți Ani.

Sursă foto: 123rf.com

Urmărește-ne pe Google News
„Mi-era milă, chiar rușine.” Detaliul inedit observat de un jurnalist român la Cristiano Ronaldo
GSP.RO
„Mi-era milă, chiar rușine.” Detaliul inedit observat de un jurnalist român la Cristiano Ronaldo
Suma INCREDIBILĂ pe care a dat-o Kate pe rochia verde purtată în America! Şi tu ţi-ai putea permite să o cumperi, preţul e neaşteptat
Playtech.ro
Suma INCREDIBILĂ pe care a dat-o Kate pe rochia verde purtată în America! Şi tu ţi-ai putea permite să o cumperi, preţul e neaşteptat
O recunoști? S-a transformat total, la nouă ani de când și-a pierdut soțul. El era mai mare decât ea cu 47 de ani, dar asta nu a stat niciodată în calea iubirii lor
Viva.ro
O recunoști? S-a transformat total, la nouă ani de când și-a pierdut soțul. El era mai mare decât ea cu 47 de ani, dar asta nu a stat niciodată în calea iubirii lor
Se ieftinesc locuinţele, după ce piaţa imobiliară s-a blocat. Cu cât se vinde acum un apartament de 3 camere, evaluat în trecut la 100.000 de euro
Observatornews.ro
Se ieftinesc locuinţele, după ce piaţa imobiliară s-a blocat. Cu cât se vinde acum un apartament de 3 camere, evaluat în trecut la 100.000 de euro
Momentul șocant în care o bătrână este lovită din plin de o ambulanță al cărei șofer nu a observat-o când dădea cu spatele
Știrileprotv.ro
Momentul șocant în care o bătrână este lovită din plin de o ambulanță al cărei șofer nu a observat-o când dădea cu spatele
Zodiile care sunt lovite de ghinion până la finalul acestei săptămâni. Patru nativi au bătăi de cap
FANATIK.RO
Zodiile care sunt lovite de ghinion până la finalul acestei săptămâni. Patru nativi au bătăi de cap
Scenariu şocant! De ce a fotografiat-o cu zâmbetul pe buze, de fapt, bărbatul din Qatar pe Miss Croaţia pe stadion. "Să ştiţi şi voi" | FOTO
Orangesport.ro
Scenariu şocant! De ce a fotografiat-o cu zâmbetul pe buze, de fapt, bărbatul din Qatar pe Miss Croaţia pe stadion. "Să ştiţi şi voi" | FOTO
Horoscop 7 decembrie 2022. Peștii își revizuiesc planurile de viitor și trebuie să știe că le vor tot revizui până vor trece la realizarea lor
HOROSCOP
Horoscop 7 decembrie 2022. Peștii își revizuiesc planurile de viitor și trebuie să știe că le vor tot revizui până vor trece la realizarea lor
Povestea lui Pavel Traian, din Cluj: a primit tratamentul care l-a scăpat de dureri la 6 ani de la diagnostic
PUBLICITATE
Povestea lui Pavel Traian, din Cluj: a primit tratamentul care l-a scăpat de dureri la 6 ani de la diagnostic