Mergi direct la conținut »
Ofertă Specială. Plătește 1, Merg 2 în Delta Dunării! (PUBLICITATE)

Luna mai este excelentă pentru vizite în Delta Dunării, când peisajele sunt spectaculoase, iar ofertele la vacanțele Gulliver Delta Resort 3* sunt mai tentante ca oricând. Profită de *oferta Plătește 1, Merg 2 și rezervă acum un sejur de 3 sau 4 nopți cu pensiune completă tip bufet, transport autocar și transferuri barcă Murighiol-Uzlina-Murighiol, la tarife accesibile chiar și seniorilor.

Prin *oferta specială Plătește 1, Merg 2 la Gulliver Delta Resort 3* beneficiezi de o reducere de 50% din tariful standard de la 1038 lei/persoană, fiind valabilă pentru plecările din 05.05; 09.05; 12.05; 26.05 și 30.05, în limita locurilor disponibile! Astfel că, vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru toți au prețuri ce pornesc de la 519 lei/persoană, conform programului ales.

Tradiție și relaxare la Gulliver Delta Resort 3*

Amplasat idilic pe o limbă de pământ la confluența dintre canalul Uzlina și brațul Sfântu Gheorghe, Gulliver Delta Resort 3* a fost amenajat în perfectă armonie cu natura, dispunând însă și de facilități moderne. În inima unei grădini luxuriante găsești o piscină generoasă înconjurată de șezlonguri cu umbreluțe, un loc de joacă pentru copii, dar și o arie dedicată activităților recreative. Iar dacă ești pasionat de pescuit poți practiva acest sport direct de pe pontoanele resortului.

Răsfăț culinar

Delta Dunării este un paradis pentru gurmanzi, la putere fiind peștele gătit după rețete lipovenești. La Gulliver Delta Resort 3* ești răsfățat cu ciorbă storceag, borș de pește, saramură, plachie, crap pe jar, știucă umplută cu legume, toate servite alături de vederi de poveste …

Muzeu al biodiversității

Delta Dunării este un ținut al superlativelor naturale. Aici vei găsi cea mai mare suprafață compactă de stufăriș de pe glob, cea mai mare comunitate de păsări mixte din Europa, dar și singurele păduri de nisip din România.

Destinația ideală pentru relaxare în natură, Delta Dunării este fascinantă în luna mai când nuferii, lotușii și irișii de baltă sunt în plină floare, păsările se dau în spectacol pe cerul senin, iar vremea este caldă și numai bună pentru plimbări cu barca.

Aventurează-te pe dunele de nisip de la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. Cea mai veche rezervație de la noi din țară te așteaptă cu stejari seculari, liane grecești și peste 300 de cai sălbatici.

Pentru relaxare la soare, merită să faci o excursie la Sulina – fosta capitală a piraților sau la Sfântu Gheorghe – localitatea pescărească, renumite pentru plajele lor sălbatice ce se arcuiesc la locul unde Dunărea se varsă în Marea Neagră.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

  • Oferta Speciala Plateste 1, Merg 2 la Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Delta pentru Seniori – tarife de la 519 lei/persoana (tarif standard: 1038 lei/persoana) – 3 nopti; de la 569 lei/persoana (tarif standard: 1138 lei/persoana) – 4 nopti.

*Delta pentru Toti – tarife de la 569 lei/persoana (tarif standard: 1138 lei/persoana) – 3 nopti; de la 619 lei/persoana (tarif standard: 1238 lei/persoana) – 4 nopti.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare conform programului, pensiune completa tip bufet, transport autocar Bucuresti, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. *Oferta Plătește 1, Merg 2 reprezinta 50% reducere din tariful standard de la 1038 lei/persoana și este valabila doar pentru rezervari achitate integral la momentul inscrierii! Date de plecare: 05.05; 09.05; 12.05; 26.05 și 30.05! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

 

 
 
Close
Close
Închide