MENIU CAUTĂ

Perla turcească de la Marea Egee. Sejur în Kusadasi cu numai 130 euro! (PUBLICITATE)

Distribuie

Shopping în bazarele orientale, vizite culturale și istorice, relaxare la plajă și hammam,  sporturi de aventură și croaziere pe apele clare ale Mării Egee sunt doar câteva dintre experiențele de care te poți bucura în Kusadasi în acest sezon estival.

Europa Travel a pregătit reduceri speciale la sejururile de 6 nopți cu autocarul în Kusadasi, pentru care tarifele pornesc de la numai 130 euro/persoană, iar dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru la vară merită să rezervi vacanța în această perioadă!

Kusadasi nu este neapărat cea mai populară dintre stațiunile turistice ale Turciei, însă în ultimii ani mai bine de 1 milion de vizitatori și-au petrecut vacanțele în acest oraș pitoresc și verde, atrași în special de plajele premiate și de posibilitățile numeroase de petrecere a timpului liber.

Fă turul complet al orașului!

Dacă vrei să îmbini răsfățul din cadrul resortului cu plimbările în împrejurimi, o escapadă în Kusadasi este perfectă, iar Europa Travel îți propune să faci un tur al orașului prin care să descoperi simbolurile otomane.

Străbate la pas centrul vechi și descoperă vechiul Caravanserai, un edificiu din piatră înconjurat de grădini luxuriante, Castelul Piraților aflat pe Insula Porumbelului, dar și Moscheea Kaleici, ce datează din anul 1681.

Dacă vrei să pătrunzi în ceea ce înseamnă Turcia Autentică, atunci nu poți rata Seara Turcească, propusă opțional de Europa Travel, prilej excelent să te distrezi în stil oriental până dimineață, în timpul unui frumos spectacol de dans întreținut de cadâne și dansatorii cu săbii.

După petrecerea de pomină, a doua zi o poți dedica terapiei la shoppig, Kusadasi găzduind un bazar impresionant cu o mulțime de magazine și buticuri de suveniruri, de unde-ți poți achiziționa de la haine, bijuterii și până la carpete, covoare, decorațiuni pentru casă, mirodenii, cafea sau ceai.

Croaziere pe apele de smarald ale Egeei

Din portul pitoresc al stațiunii se fac plecări în croaziere de poveste pe Marea Egee, de care te poți bucura și tu opțional alături de Europa Travel. Una dintre ele îți dezvăluie Coasta Golfului Izmir, unde vei face câteva opriri pentru a înota în cele mai cristaline ape.

La fel de bine, poți alege relaxarea pe Plaja Cleopatrei sau o croazieră ceva mai lungă, spre insula grecească Samos, un paradis verde cu plaje sălbatice, cunoscută mai ales pentru celebrul vin produs aici,”Samiotiko”.

Descoperă muzeul în aer liber și spa-ul natural!

Dacă ești pasionat de istorie, poți opta pentru excursia la Efes, unul dintre cele mai importante orașe antice ce a fost întemeiat de coloniștii ionieni. Acest muzeu în aer liber adăpostea cândva una dintre cele 7 minuni ale lumii antice – Templul lui Artemis, iar astăzi mai poți observa urmele edificiului grandios. Simbolul sitului este Biblioteca lui Celsus, a treia cea mai mare bibliotecă a lumii antice ce face parte din patrimoniul UNESCO, alături de restul ruinelor din complexul antic.

Pentru relaxare în natură, Europa Travel îți propune un tur al Castelului de Bumbac, Pamukkale, unde izvoarele termale se scurg pe dealurile terasate lăsând în urmă dâre de calcar asemănătoare bumbacului.

De Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Oferta Speciala Sejur Kusadasi

Hotel Uslan 3* – tarife de la 130 euro/persoana, 6 nopti de cazare cu demipensiune, transport autocar, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407

Comentarii