De Sofia Avram,

Oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Copenhaga au o nouă ipoteză: reducerea consumului de sare poate favoriza decesul pacienţilor cu probleme cardiace din cauza creşterii colesterolului.
După ce au evaluat 67 de studii anterioare, adică peste 40.000 de cazuri, au ajuns la concluzia că aportul redus de sare în dieta zilnică a provocat o creştere de la 2,5% a nivelului colesterolului şi cu 7% a nivelului de grăsime corporală ce poate cauza cheaguri de sânge.
„O creştere a colesterolului ar spori riscul de deces cardiovascular”, au spus oamenii de ştiinţă, recomandând oamenilor ca decât să renunţe la sare mai bine renunţă la fumat şi la băuturile alcoolice şi să slăbească.

Anamaria Prodan, vedetă în The Sun. Ce scriu britanicii despre "cel mai HOT agent din lume"
GSP.RO
Anamaria Prodan, vedetă în The Sun. Ce scriu britanicii despre "cel mai HOT agent din lume"
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși