MENIU CAUTĂ

Preselecții pentru finala Miss Universe România 2017. Câștigătoarea ne va reprezenta la Miss Universe 2017, în SUA

Distribuie

Preselecții pentru Miss Universe România 2017. Este deja binecunoscut în lume faptul că România are femei frumoase. Pentru a o alege, însă, pe cea mai frumoasă dintre cele mai frumoase, care ne va reprezenta țara la Las Vegas, în cadrul competitiei Miss Universe 2017, va avea loc un casting de două zile, la București.

Astfel, pe 20 și 21 octombrie 2017, începând cu ora 11.00, la Premier Palace Spa Hotel, în bulevardul Ghencea nr. 134, se vor aduna frumoasele din întreaga țară să defileze în rochii elegante de seră, dar și în costume de baie, în încercarea de a convinge juriul că merită șansa de a reprezenta România la competiția internațională Miss Universe din SUA.

Atât fetele familiarizate cu astfel de concursuri, dar și cele care încearcă pentru prima dată emoțiile unei astfel de experiențe, sunt așteptate la preselecții… dacă îndeplinesc următoarele condiții:

  • au între 18 și 28 ani
  • au o înălțime minimă de 1,65 m
  • nu este relevant pentru acest casting dacă au sau nu operații estetice
  • să aibă la ele pantofi cu toc, rochie de seară și costum de baie.

Cele 30 de finaliste selecționate în urma castingului vor participa la Miss Universe România 2017, care va avea loc în data de 1 noiembrie 2017, la Magic Place Events Grant din București.

Aflat la cea de-a 7-a ediție în România, evenimentul se va desfășura în cadrul celui mai grandios și elegant spectacol de beauty organizat vreodată în țara noastră,

Norocoasa câștigătoare a finalei Miss Universe România 2017 ne va reprezenta țara la Las Vegas, Statele Unite, în data de 26 noiembrie 2017, în cadrul celei mai importante competiții de frumusețe din lume, Miss Universe, în fața a peste 500 de milioane de telespectatori din întreagă lume, și va avea șansa de a câștiga marele premiu în valoare de de 100.000 de dolari.

Anul acesta, Mihaela Borcea a dat lovitura! Fosta soție a lui Cristi Borce e co-organizator la Miss Universe România 2017.

Mai multe detalii, pe pagina de Facebook a evenimentului.


CITEȘTE ȘI… Andreea Berecleanu a fost vânată de agențiile de modelling, dar a refuzat toate ofertele. ”Nu puteai să ai încredere!”


 

Comentarii