MENIU CAUTĂ
23 Feb. 2018 12:00

Previziuni Urania pentru perioada 24 februarie – 2 martie 2018. Luna Plină în Fecioară

Distribuie

Previziuni Urania pentru perioada 24 februarie – 2 martie 2018. Luna Plină în Fecioară.

Berbec
Între 24 și 25 februarie, dimineața, nativii pot fi provocați în contextul unor dialoguri aprinse, la schimburi de cuvinte și controverse. Este indicat să nu se alimenteze cu nervi și subiectivism divergențele de opinii. Berbecii ar putea fi obligați să fac dovada competenței sau a abilității profesionale în cadrul unor interviuri și consultări. Între 25 februarie, după ora 05:06′, și dimineața zilei de 27 februarie, preocupările casnice și/sau domestice îi vor solicita și le vor schimba în chip dezavantajos programul de lucru. Posibile clipe de revoltă interioară provocate de neregulile și ostilitățile cu care se confruntă în plan social, profesional cu sau fără implicare imaginii publice. Disconfort resimțit ori de câte ori nativii vor fi obligați să acționeze împotriva voinței lor. Între 27 februarie, după ora 06:42′, și dimineața zilei de 1 martie, dorința de relaxare, de abandon al stresului cotidian prin activități de reechilibrare emoțională sau de satisfacții obținute prin desfășurarea acelor preocupări care le dau satisfacții compensatorii (vizite, petreceri, veselie, distracție, relaxare, sport, participare la activități recreative sau artistice). Între 1 martie, după ora 07:58′, și 2 martie, rutina îi va exaspera pe Berbeci. Mare încărcătură emoțională care le poate crea o stare de disconfort care să-i împiedice să-și desfășoare munca și activitatea profesională. Stări de spirit (amintiri, regrete, obsesii, îngrijorări, amărăciuni care vin din trecut) a căror intensitate va fi resimțită cu mai multă acuitate în preajma zilei de 2 martie, când va avea loc faza de Lună Plină în Fecioară; contradicții interioare generate de diferența între opiniile și convingerile personale și felul în care trebuie să se supună comandamentelor momentului la locul de muncă, ceea ce presupune că ei vor trebui să-și calce pe inimă într-o chestiune de atașament, de convingere intelectuală, de opțiune politică sau de interes material.
 
Taur
Între 24 și 25 februarie, dimineața, discuții pe teme bănești, efort de a debloca o situație financiară care întârzie să se finalizeze. Taurii ar putea avea de dus o „muncă de lămurire' cu persoane sau cu reprezentanții unor instituții care se opun cererilor formulate de nativ. Tracasări și oboseală provocată de agitația din jurul unei chestiuni materiale. Între 25 februarie, după ora 05:06′, și dimineața zilei de 27 februarie, moment al răbdării, al asumării unor activități care necesită atenție și recurs la memorie ori la procesele de învățare. Deplasări de scurtă durată făcute fără nici un chef sau împotriva dorinței nativilor (survin într-un moment nepotrivit). Posibilitate de a intui ceea ce dorește sau intenționează un prieten ori un partener (de viață, de afaceri). Între 27 februarie, după ora 06:42′, și dimineața zilei de 1 martie, efort de a ține sub control activitățile curente care implică familia din care provin ori de a contracara inițiativele unor rude care încurcă și complică lucrurile prin inițiativele neinspirate sau egoiste. Posibilă reevaluare a statutului lor public, a stabilității socio-profesionale pe fondul zvonurilor, insinuărilor sau presimțirilor inconfortabile cu privire la unii parteneri. Între 1 martie, după ora 07:58′, și 2 martie, nativii vor trebui să depună un efort de luciditate și obiectivitate pentru a înțelege ce se petrece în preajma lor. Dinspre prieteni vor veni tot felul de provocări, unele aparent plăcute sau utile, altele înșelătoare; în preajma zilei de 2 martie, când va avea loc faza de Lună Plină în Fecioară, temându-se că, duși de valul emoțiilor și sentimentelor, ar putea lua decizii neinspirate, Taurii vor încerca să nu-și „piardă capul' ori să nu se piardă cu firea în conjuncturi încărcate de sentimente și emoție. În general, întreaga săptămână este indicată o reticență cu privire la sfaturi pe care le primesc, mai ales în chestiuni juridice, procesuale.
 
Gemeni
Între 24 și 25 februarie, dimineața, moment relativ bun: nativii vor fi veseli, destinși, dispuși să colaboreze, spontani, vorbăreți și simpatici. Totuși, se conturează o serie de situații speciale care vin mai ales dinspre casa a X-a, a rolului social, și care par să le acapareze întreaga atenție. Gemenii vor fi preocupați să facă un salt de imagine publică, vor dori să obțină notorietate, succes și, de multe ori, vor reuși. Efortul unora va fi răsplătit, de la caz la caz, în funcție și de activitatea profesională desfășurată, cu aplauze, cronici bune, simpatie, încredere. Atenție, însă: va fi vorba de o situație de moment care, cu trecerea timpului, se va estompa, Gemenii aflându-se, după câteva luni, în situația de a-și reconsolida statutul sau de a-și reconfirma valoarea. Între 25 februarie, după ora 05:06′, și dimineața zilei de 27 februarie, chestiuni obișnuite de administrare a banilor. Nu este exclusă o stare de nemulțumire, o alarmă cu privire la felul în care va evolua statutul lor salarial; alteori, transformările prin care trece instituția în care își desfășoară activitatea le pot insufla o stare de nesiguranță cu privire la viitorul locului lor de muncă. Între 27 februarie, după ora 06:42′, și dimineața zilei de 1 martie, dorința de a fi convingători, vanitatea de a avea „ultimul cuvânt' într-o discuție pe chestiuni de principiu. Între 1 martie, după ora 07:58′, și 2 martie, disensiuni în sânul familiei din care provin, preocupări legate de patrimoniul personal sau de statutul juridic al unor bunuri. La începutul zilei de 2 martie, faza de Lună Plină în Fecioară le poate crea o senzație de disconfort, în care se vor amesteca, în mod confuz, îngrijorări, oboseală, ostilități parteneriale și dificultăți profesionale ce trebuie depășite cu orice preț, amplificate și de cuadraturile dintre Marte și Mercur (Guvernatorul Gemenilor), Venus, Kiron, ce vor fi active întreaga săptămână viitoare.
 
Rac
Între 24 și 25 februarie, dimineața, forfotă mentală: Racii vor analiza chestiunile curente dar și chestiunile mai vechi fără a le găsi o rezolvare pentru că ei înșiși vor opune rezistență la schimbări. Ar fi bine ca nativii să abordeze o atitudine mai detașată, să facă cedările necesare și, în general, să fie dispuși să accepte adevărurile care să le modifice principiile de viață ori să renunța la ideile învechite, înguste, lipsite de orizont sau egoiste. Între 25 februarie, după ora 05:06′, și dimineața zilei de 27 februarie, stres născut din incapacitatea de a ajunge la înțelegere cu un partener, de a face față exigențelor profesionale sau de a depăși o etapă încărcată de responsabilități diferite care alcătuiesc peisajul unei etape ce poate fi definită ca hărțuitoare. Nativii nu sunt mulțumiți de ei și-și reproșează, tot timpul, câte ceva. Între 27 februarie, după ora 06:42′, și dimineața zilei de 1 martie, opțiune într-o chestiune bănească; unora, li se pot oferi două variante privitoare la sistemul de salarizare sau la stilul de muncă (acasă, part time, colaborare). Alți vor trebui să facă efortul de a înțelege o dispoziție legală pentru a lua decizia cuvenită. În calitate de părinți, Racii nu vor face concesii copiilor care se alintă și pretind lucruri scumpe sau activități recreative costisitoare. Între 1 martie, după ora 07:58′, și 2 martie, revin, la un alt nivel de înțelegere și manifestare, chestiunile de principiu. Dialogurile cu aceste persoane nu va fi unul comod pentru că aceștia vor avea reacții subiective, pătimașe, născute pe un fond emotiv răscolit și neîmpăcat. Nu o dată, se vor afla în situația paradoxală de a nu fi de acord cu ei înșiși, mai ales în preajma zilei de 2 martie, când va avea loc faza de Lună Plină în Fecioară, pe axa celor două case ale comunicării și asimilării informațiilor. Etapă delicată în cazul susținerii unor examene din cauza substratului psihic sensibil.
 
Leu
Între 24 și 25 februarie, dimineața, frecvente întâlniri cu prieteni; nativul nu va fi întotdeauna de acord cu ei. Stare de iritare ori de câte ori vor fi contraziși de cunoștințele cu care vor fi puși în situația de a coopera. Dinamică ce tinde spre ceartă în relațiile afective. Nativii vor deveni exigenți, imperativi sau chiar dictatoriali în relațiile afective. Între 25 februarie, după ora 05:06′, și dimineața zilei de 27 februarie, stare organică dezagreabilă: oboseală, nemulțumire, lipsa chefului de viață, muncă făcută sub presiunea timpului, neplăcere în a duce la îndeplinire sarcinile de serviciu care nu corespund principiilor lor de viață, ipostaze de muncă ce nu-l avantajează pe nativ. Acutizarea unor forme de suferință organică ce privește mai ales, dar nu exclusiv, sistemul osos, stomacul, pancreasul, digestia, metabolismul, Între 27 februarie, după ora 06:42′, și dimineața zilei de 1 martie, Luna, în tranzit prin semnul lor zodiacal natal, îi va face combativi, mai plini de energie dar, totodată, și mai intoleranți ori mai incomozi pentru cei din jur. Între 1 martie, după ora 07:58′, și 2 martie, se poate pune într-un chip radical o chestiune bănească sau patrimonială. Uneori, poate fi vorba de o presiune ce se exercită asupra lor din partea familiei din care fac parte iar în preajma zilei de 2 martie, când va avea loc faza de Lună Plină în Fecioară, ar putea fi vorba de o abordare specială a venitului salarial deși, evenimentele generate de cele cinci planete aflate în tranzit prin casa a VIII-a a banilor și a intereselor materiale, sunt armonioase, ele indicând un profit. Astfel că, în timp ce, dinspre unele sectoare de activitate, ei pot fi atrași în ipostaze dificile ca premiză de viață, din perspectiva beneficiilor ei pot avea noroc, câștiguri ori concretizări ale unor speranțe și așteptări mai vechi. Cei tineri s-ar putea plasa în afara acestei problematici, dedicându-se aventurilor, plăcerilor, sporturilor.
 
Fecioară
Între 24 și 25 februarie, dimineața, unele persoane revin în prim-planul atenției publice. Relația viață profesională – răspundere socială – familie se află în continuare, în contradicție, nativilor fiindu-le greu să armonizeze cele două sectoare de viață. Dinspre rude le vin provocări cărora nativii vor reuși să le țină piept. Relația cu familia din care provin poate să le aducă destule surprize, dacă ținem cont de cele cinci cuadraturi care se realizează între planetele din casa a VII-a și Marte din casa a IV-a. Între 25 februarie, după ora 05:06′, și dimineața zilei de 27 februarie, reticență și rezervă în dialogurile și activitățile comune desfășurate alături de prieteni. Unele evenimente li se par adevărate corvezi, alteori nu le place compania acelora sau neîncrederea pune stăpânire pe ei. Între 27 februarie, după ora 06:42′, și dimineața zilei de 1 martie, nativii vor face efortul de a identifica soluții de viață personală conforme cu principiile și aspirațiile lor. Între 1 martie, după ora 07:58′, și 2 martie, Luna se va afla în sectorul casei I și, din această postură astrală, va pune la încercare răbdarea nativilor pe direcția relațiilor parteneriale. Pe fond, aspectul este mai complicat, aici intervenind și alte influențe astrale ceea ce le va face pe Fecioare responsabile și atente la detalii. Pe 2 martie va avea loc faza de Lună Plină în Fecioară ceea ce va avea valoarea unui mic eveniment astral pentru că ei vor închide, astfel, un circuit de viață deschis cu un an în urmă, și vor deschide altul, cu perspective noi, pentru următorul an. Momentul va scoate în evidență nevoile lor reale precum și locurile unde vor trebui să intervină cu predilecție pentru a pune ordine în viața lor: sectorul afectiv, relațiile cu copiii, căsnicia, afacerile, conflictele, procesele și beneficiile materiale obținute cu ajutorul sau prin intermediul unor persoane și instituții.

Citește mai multe despre Urania pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii