Între 28 și 30 iulie noaptea, situații mai puțin obișnuite în care nativul se poate afla din cauza unui prieten; ipostaze de viață care uimesc, privitoare la relația lor cu unii cunoscuți, care vor stârni în nativ reacții categorice, uneori brutale. Lipsă de toleranță față de derapajele unor apropiați. Între 30 iulie, după ora 2:28, și 1 august, la prânz, univers interior străbătut de dorința împăcării nativului cu sine și poate chiar cu restul lumii; nevoia de a uita suferințele trecutului și de a se vindeca sufletește. Psihic încărcat de amintiri și reevaluări tardive ale evenimentelor care i-au marcat existența. Între 1 august, după ora 13:55, și seara zilei de 3 august, Luna se va afla în sectorul lor natal și le va insufla multă energie, ambiție și voință; Berbecii vor fi mai determinați, ca în alte dăți, să dea curs treburilor plictisitoare sau obositoare, asumânduși neplăcerile unor activități care nu le dau satisfacții, dar care trebuie, odată și odată, rezolvate. De la sfârșitul zilei de 3 august, după ora 22:51, se vor reactiva tendințele menite să le stabilizeze condiția financiară ori să le permită o mai bună gospodărire a banilor; efort îndreptat spre cumpătare, răbdare și pragmatism. La sfârșitul perioadei analizate, Uranus va face o cuadratură la grad perfect cu Marte, context astral care conține o doză specială de risc ca nativul să acționeze în defavoarea intereselor personale, să se lase convins de un prieten ori să intre în parteneriate dubioase, pe care le va regreta imediat ce le-a dat curs. Dar există și riscul ca necazul să vină, direct ori indirect, de la prietenii care, mai ales dacă va fi vorba de bani, vor crea situații conflictuale. Relațiile sentimentale vor fi marcate de orgoliu, de vanitate și de intoleranță, Berbecii dorind să-și impună punctul de vedere cu orice preț.

Taur

Între 28 și 30 iulie noaptea, cariera și funcția vor fi în prim-planul atenției, pe fondul alterării unor relații interumane, a atacurilor pe o paletă largă, de la criticile blânde și contestările vehemente până la acuzații și “puneri la zid” ori a presiunilor morale exercitate asupra Taurilor. Între 30 iulie, după ora 2:28, și 1 august, la prânz, aceștia vor simți nevoia să “schimbe aerul”, devenit irespirabil, în plan personal, profesional sau relațional; nevoia lor de calm și liniște ori de a se bucura de viață îi va face să caute tovărășia persoanelor care nu sunt conflictuale și care le dau un sentiment de confort, de siguranță, de prețuire ori, măcar, de normalitate. Între 1 august, după ora 13:55, și seara zilei de 3 august, prilej de frământări interioare, de agitație; unii pot intra în panică doar la gândul că o anume problemă din viața lor s-ar putea termina rău. Percepții deformate, hipertrofiate, tendința de a exagera și de a da o nuanță alarmistă întâmplărilor curente. De la sfârșitul zilei de 3 august, după ora 22:51, se va instala un răstimp mai temperat, în care Taurii vor face efortul de a alunga sursele de stres; alții vor vedea lucrurile la adevărata lor importanță și se vor liniști. Totuși, provocările nu vor lipsi, dacă ținem cont că Uranus, plasat în tranzit în semnul lor zodiacal, va face o cuadratură la grad perfect cu Marte, în tranzit prin casa a X-a, și cuadraturi cu planetele din Leu, ceea ce ar putea reprezenta, mai ales pentru cei care au aproximativ 40 – 41/43 de ani, o încercare majoră, semnificativă, de destin (Nodurile Lunare – Sensul vieții și Pedeapsa în viață – se află chiar pe casele IV – X, în opoziție). În acest caz, corelația trebuie făcută și cu pericolele ce pândesc casa parteneriatului, a căsniciei, a contractelor și a litigiilor.

Ad placeholder
Masca devine obligatorie în Centrul Vechi. Pentru ce zone din București s-a mai luat această măsură
Recomandări
Masca devine obligatorie în Centrul Vechi. Pentru ce zone din București s-a mai luat această măsură
 

Gemeni

Între 28 și 30 iulie noaptea, perioadă în care reflecțiile personale pe teme majore de viață capătă aspectul unui tumult care îi va obosi prin suprasolicitare mentală și afectivă. Nevoia de a evalua lucid un eveniment înainte să ia o decizie poate veni și pe fondul destabilizării relațiilor lor personale, oficiale, cu reprezentanții unor instituții menite să le susțină proiectele de viață pe termen scurt și mediu: studii superioare, de perfecționare, schimbarea unui loc de muncă și viață. Atenție sporită în cazul celor care au de apărat o imagine, la ceea ce se cheamă “presă proastă” ori la greșelile personale care vor alimenta comentariile critice, care pot “închide niște uși” ori care vor justifica conflictul cu o persoană, un grup sau o categorie de indivizi ce adoptă o atitudine vehementă (v. relația tensionată pe axa caselor III/IX). Între 30 iulie, după ora 2:28, și 1 august, la prânz, mici iluzii, atașamente față de oameni sau idei care le fac plăcere ori cu care rezonează pe o chestiune profesională. Între 1 august, după ora 13:55, și seara zilei de 3 august, unii vor dori să-l scoată pe câte un Geamăn din sărite, pentru că sunt răutăcioși, pentru că “atât îi duce mintea” ori pentru că vor să-i plătească astfel, cred ei, o poliță; răzbunări mărunte, dezacord pe teme de gust și interes personal. De la sfârșitul zilei de 3 august, după ora 22:51, presiunea exterioară va dispărea și se va accentua factorul intern – organic, fiziologic sau psihic și sufletesc. Momente în care părerile, proiectele, ambițiile și atașamentele Gemenilor se vor afla în dezacord cu cele rostite, susținute sau în numele cărora vor acționa frații, vecinii, cunoscuții ocazionali, colegii de serviciu, indiferent de relația lor ierarhică, profesorii și mentorii ori “necunoscuții”, ostili lor, pe care nu-i identifică clar, dar pe care îi simt în preajma lor ca vibrație negativă.

Ad placeholder
Radu Tudor, ode în direct pentru Raed Arafat: „Din martie până astăzi, dormiți 4-5 ore pe noapte… Deciziile luate sunt impresionante”
Recomandări
Radu Tudor, ode în direct pentru Raed Arafat: „Din martie până astăzi, dormiți 4-5 ore pe noapte… Deciziile luate sunt impresionante”
 

Rac

Între 28 și 30 iulie noaptea, surprize, nu tocmai plăcute, privitoare la derularea unor demersuri (dialog, negociere, mediere, proces, anchetă, mărturie, tranzacție) menite să reglementeze dreptul nativului de a beneficia de o sumă de bani, de folosirea unui bun sau de obținerea unui beneficiu de orice fel. Între 30 iulie, după ora 2:28, și 1 august, la prânz, etapă a planurilor, a viselor, a entuziasmului, a complăcerii în ipoteze convenabile, plăcute, legate de ascensiunea lor profesională, de prezența lor în străinătate sau în conjuncturi oficiale care să le permită vecinătăți flatante. Între 1 august, după ora 13:55, și seara zilei de 3 august, impulsuri puternice menite să-i scoată din amorțeală, să-i facă activi și energici, să se lupte pentru afirmarea și recunoașterea lor în profesie, dar și să facă față unor contestări și opoziții la tentativele lor de a urca treptele ierarhiei sociale, ceea ce va impune rigoare și metodă, nu doar reacții temperamentale. Posibile tensiuni parteneriale care pot fi evitate prin amânarea întâlnirilor față-n față. Așteptați, măcar, să iasă Lunea Neagră din Capricorn, eveniment care se va petrece pe 6 august a.c. De la sfârșitul zilei de 3 august, după ora 22:51, efort de cooperare și de bună înțelegere cu prietenii și cunoscuții ocazionali; Racii pot accepta invitația acelora de a li se alătura, pentru scurt timp, în vederea derulării unor activități plăcute, utile, relaxante sau profitabile pentru ambele părți. Atenție, întreaga săptămână, la felul în care vor aborda o chestiune salarială, bănească și care poate suferi de pe urma lipsei lor de adecvare la realitate sau a pretențiilor disproporționate (cel puțin în această etapă de viață). Pe fond, nici o discuție și nici o tranzacție, chiar dacă s-ar realiza, nu vor dura în această formă ori, mai degrabă, nu se vor realiza și va spori nervozitatea nativilor și enervarea preopinenților.

Ad placeholder

Leu

Între 28 și 30 iulie noaptea, sectorul partenerial va deveni un loc “fierbinte” pe harta cerului acestor native, care s-ar putea trezi în mijlocul unui conflict sau care vor putea observa cum o relație partenerială se strică “văzând cu ochii”, luând o direcție imprevizibilă. Vor fi vizate toate categoriile de situații patronate de casa a VII-a: căsătoria sau divorțul, conflictul interpersonal, relațiile de afaceri, negocierile, contractele, procesele și etapele juridice (anchete, mărturii, probatorii, expertize). Încărcătură afectivă mare, manifestată prin rigiditatea pozițiilor adoptate de un nativ în cadrul discuțiilor, prin ostilitatea cu care vor primi măsurile adoptate și inflexibilitatea cu care se vor atașa de banii și bunurile ce vor trebui cedate, împărțite, restituite. Leii vor fi refractari oricărei idei de împăcare, de concesie ori de revizuire a propriei lor atitudini. Între 30 iulie, după ora 2:28, și 1 august, la prânz, deziluzii cu privire la un posibil câștig material, identificarea unei piedici/condiții care limitează ori micșorează un beneficiu material. Între 1 august, după ora 13:55, și seara zilei de 3 august, oricât s-ar autoliniști și convinge pe sine, Leii nu vor putea accepta că nu au dreptate și că exagerează într-o anume privință, în situația în care, în acest joc al astrelor, intervine și îndemnul lui Chiron de ași revizui conștiința și scara de valori care i-a determinat să ia o decizie în privința carierei. Etapa nu se va epuiza, ea va reveni, în același punct critic, în a doua parte a lunii martie 2019. De la sfârșitul zilei de 3 august, după ora 22:51, locul lor în lume și societate va intra în prim-planul atenției nativilor, reactivând, de la caz la caz, problemele personale, familiale, conjugale, procesuale, critice sau delicate ori greșit croite în trecut.

Ad placeholder

Fecioară

Între 28 și 30 iulie noaptea vor fi afectate cele două sectoare ale sănătății (boli curente, de scurtă durată sau cele cronice, de lungă durată ori kharmice), prin solicitarea sistemului nervos (mai ales cel periferic), a circulației venoase (mai ales microcirculația), a fiziologiei picioarelor în zona anatomică cuprinsă între genunchi și gleznă (unde se pot produce traumatisme, fracturi), a coloanei vertebrale, a ochilor, a urechilor și a inimii. Între 30 iulie, după ora 2:28, și 1 august, la prânz, dizarmonii trecătoare în viața de cuplu, mici dezamăgiri, mai ales dacă un fapt de viață este încărcat cu un orizont prea mare de așteptare, iar el se demonstrează, acum, modest și insuficient, departe de năzuințele nativilor. Între 1 august, după ora 13:55, și seara zilei de 3 august, moment al încăpățânării sau al ambiției pe care și-o face nativul cu o persoană care stă în calea rezolvării unei chestiuni ce i-ar asigura bani, bunuri materiale, avantaje. Lecția chironiană indică insistența (persistența) într-o direcție greșită. De la sfârșitul zilei de 3 august, după ora 22:51, Fecioarele vor simți nevoia de a-și stabiliza opiniile, de a și le consolida prin argumente logice, de a “ști pe ce se bazează” în deciziile și proiectele lor legate de profesie și împlinire personală. Micul Benefic evoluează, în continuare, prin semnul lor natal, dându-le un suport fizic, sufletesc și moral real. Posibilă evoluție neașteptată a unei situații mai vechi; un eveniment neanticipat de nativ, petrecut la locul de muncă, îl va pune în situația să-și reevalueze rolul și statutul profesional și salarial. Situația, dublată de o doză importantă de incertitudine, se va reedita din septembrie și se va rezolva, definitiv, în noiembrie a.c. Relațiile sentimentale sunt marcate de indiferență, răceală sentimentală, dezinteres sau neîncredere față de o persoană.

Ad placeholder

Citește previziunile pentru toate zodiile pe pagina HOROSCOP URANIA

A mers cu vacile și a muncit pe câmp, viața i-a fost ca un carusel, dar a reușit să ajungă cineva. Acum toată România îl cunoaște
PARTENERI - GSP.RO
A mers cu vacile și a muncit pe câmp, viața i-a fost ca un carusel, dar a reușit să ajungă cineva. Acum toată România îl cunoaște
Se schimbă harta României! Fenomenul îngrozitor care se petrece cu Bucureștiul și Cluj-Napoca. Este ireversibil
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Se schimbă harta României! Fenomenul îngrozitor care se petrece cu Bucureștiul și Cluj-Napoca. Este ireversibil
Horoscop 4 august 2020. Peștii sunt inspirați și fac schimbări în casă, ca să devină mai confortabili
HOROSCOP
Horoscop 4 august 2020. Peștii sunt inspirați și fac schimbări în casă, ca să devină mai confortabili
RECOMANDĂRI