Mergi direct la conținut »
(Publicitate) Beneficiile masajului la un centru spa SPA
Sănătate și Fitness Libertatea > Lifestyle > Sănătate și Fitness

(Publicitate) Beneficiile masajului la un centru spa SPA

Când auzim cuvântul Spa automat ne gândim la odihnă, relaxare, bunăstare, printre altele. Spa-urile sunt locuri care, prin natura lor, emit emoții infinite, atât de mult, încât atunci când avem posibilitatea de a merge într-un astfel de loc, uităm de oboseala de zi cu zi (casă, copii, muncă, trafic etc.).

Este important să se ia în considerare faptul că alegerea de a merge la un centru Spa și mai ales a serviciilor oferite, nu ar trebui să se bazeze doar pe dorința noastră de a merge sau pe costul serviciilor, ci pe ceea ce are nevoie într-adevăr corpul nostru. Este ceva vital, deoarece dacă nu facem tratamentul corect într-un loc în care lucrează doar profesioniști în domeniu, nu merită să mergem la Spa bucuresti și să cheltuim bani aiurea. Dacă vom proceda astfel, la câteva zile după, ne vom simți la fel de obosiți, fie nu vom observa vreo îmbunătățire a stării de disconfort.

Masaj tradițional thailandez

Acest masaj ajută la relaxare, deoarece se bazează pe întindere care vă va ajuta să vă corectați poziția și să vă aliniați vertebrele. Terapeutul folosește corpul său pentru a pune în mișcare receptorul prin masarea printr-o serie de poziții diferite, prin exercitarea presiunii.

Beneficiile masajului thailandez:

– Îmbunătățește în primul rând poziția

-Tonifică sistemul nervos, circulator și limfatic

– Crește flexibilitatea

– Îmbunătățește starea de spirit, armonizează legătura dintre minte, trup și spirit.

– Întărește sistemul imunitar

– Reduce stresul prin asigurarea unui nivel ridicat de relaxare

Contraindicații:

– Dacă există leziuni musculare sau inflamații

-Dacă există fracturi osoase sau dislocări

– Dacă există vene varicoase

– În cazul intoxicației cu alcool sau droguri

-Cancer sau tumori

Masaj cu pietre calde

Această terapie combină utilizarea pietrelor bazaltice la temperaturi diferite cu uleiuri speciale pentru a facilita fluxul de energie, pentru a relaxa mușchii și pentru a îmbunătăți repararea țesuturilor. Acesta oferă o bunăstare completă și inspiră o legătură spirituală cu elementul pământ.

VIDEO | Cele 8 minute și 46 de secunde care au declanșat revolta în SUA: Cum a fost ucis George Floyd în custodia poliției din Minneapolis
Recomandări
VIDEO | Cele 8 minute și 46 de secunde care au declanșat revolta în SUA: Cum a fost ucis George Floyd în custodia poliției din Minneapolis
 

Beneficiile masajului:

– Reduce durerea cronică (os și mușchi)

-Ajută la echilibrarea sistemului nervos și circulator

-Reduce nivelul stresului într-un mod remarcabil

-Oxigenează pielea

-Elimină toxinele din organism

-Reînnoiește nivelurile de energie

-Induce somnul

Masaj Deep Tissue

Această tehnică de masaj profund se bazează în principal pe penetrarea în profunzime a țesuturilor.

În cazul acestei tehnici, specialistul în masaj își folosește mâinile, antebrațele, coatele etc., astfel încât în ​​timpul sesiunii să creeze puțin disconfort. Cu toate acestea, ne vom simți mult mai ușurați, deoarece datorită acest tip de masaj, toți mușchii sunt întinși și, desigur, cei mai profunzi. În felul acesta gradul lor de mobilitate și flexibilitate creștere în mod semnificativ.

Tatăl e în cămin, nu l-a văzut de trei luni, iar acum nu-i mai răspunde la telefon
Recomandări
Tatăl e în cămin, nu l-a văzut de trei luni, iar acum nu-i mai răspunde la telefon
 

Beneficiile masajului:

-Eliberează toxinele adunate în mușchi de o perioadă lungă de timp

-Reduce ritmul cardiac și tensiunea arterială

-Scade nivelul de stres

-Ameliorează durerea cronică

-Îmbunătățește problemele legate de poziție

– Ajută la recuperarea leziunilor de la coloana cervicală, provenite din căzături. De asemenea, ajută la vindecarea leziunilor sportive etc.

-Ameliorează durerea provocată de osteoporoză

– Rezolvă problema fibromialgiei

– Scade tensiunea musculară sau spasmele

După ce am aflat toate acestea, ne putem da seama cu ușurință care masaj este bun pentru noi, de aceea merită să facem cea mai bună alegere în acest sens, adică Thaico Spa, locul unde terapuții din Thailanda, Indonezia și Filipine respectă individualitatea clienților și aplică tratamentele în funcție de nevoile lor.

La Thaico Spa, tehnicile asiatice se îmbină cu ingrediente organice, clienții putându-se bucura de peste 60 de experiențe terapeutice și înfrumusețare. Așadar, Thaico Spa este alegerea perfectă pentru un moment de răsfăț.  

Mai multe pe https://thaicospa.ro

Close
Închide
  Close