MENIU CAUTĂ
21 Oct. 2014 19:36 , de Alina Dan

Scooby Doo Live Show REVINE la Bucureşti! Află PREŢURILE BILETELOR

Distribuie

Cu o audienţă de peste 12.000 de oameni la spectacolele susţinute în februarie 2014, cel mai cunoscut şi mai iubit erou canin din lumea fascinantă a desenelor animate, Scooby-Doo, va porni într-o nouă călătorie până în îndepărtatul şi toridul Egipt, pentru a lua parte la o nouă aventură. Scooby nu va fi singur, ci însoţit de prietenii săi Shaggy, Fred, Velma şi Daphne în încercarea de a descifra misterul piramidei Faraonului Hatshepsut. Dar investigaţia lor nu va fi lipsită de obstacole. Gaşca specializată în rezolvarea misterelor va confrunta mumii răuvoitoare şi alte capcane amplasate cu atenţie de mii de ani în piramidă egipteană.
Spectacolul, produs de Warner Bros, este unul de mare amploare şi elaborat cu multă atenţie pentru detalii, cu un scenariu de acţiune presărat de momente umoristice, cu doze de suspans şi aventură, cu muzică şi comedie, şi cu multe alte surprize.Scooby-Doo şi Misterul Piramidei este mai mult decât un show pentru copii, el poate fi gustat şi de părinţi, întrucât nu reprezintă numai o poveste ruptă din desenele animate, ci o lecţie de viaţă care ne dovedeşte cum prietenia şi isteţimea ne pot ajută să ne înfruntăm temerile şi să descoperim adevărul, restabilind dreptatea şi ordinea.
Biletele pentru evenimentul ”Scooby-Doo şi Misterul Piramidei” de pe 20 martie se găsesc în reţeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, prin www.eventim.ro, la preţuri variind în funcţie de apropierea de scenă:
categoria VIP – 250 de lei pentru adulţi şi copii
categoria I – 180 de lei pentru adulţi şi 140 de lei pentru copii
categoria II – 150 de lei pentru adulţi şi 120 de lei pentru copii
categoria III – 115 lei pentru adulţi şi 90 de lei pentru copii
categoria IV – 80 de lei pentru adulţi şi 65 de lei pentru copii.

Comentarii