EMOTIVA
Nu ești adepta exceselor. De niciun fel, nici măcar alimentare. Gătești, în general ”light”, fără grasimi, și, cel mai probabil detești aspartamul (ce oribilă e cafeaua cu îndulcitori!). În schimb, te dai în vânt după gustări, care, fie vorba între noi, sunt mai bogate caloric decât mesele principale. Și ori de câte ori ai o problemă, apelezi la porția de ciocolată ascunsă prin vreun sertar de birou. Ești abonata platourilor cu aperitive și mănânci prea multe fructe și biscuiți (peste 5 pe zi?). Încearcă să limitezi consumul de glucide simple și înlocuiește-le cu cele complexe, ce conțin calciu, fier și vitaminele C și B6 pâinea și cerealele integrale).Scapă de emoții și stările de anxietate cu ajutorul suplimentelor de calciu.
Meniuri pentru tine
LUNI
Dimineața: suc de portocale, o felie de pâine cu unt, un iaurt. La prânz: salată asortată, 2 felii de pâine, 100 g branză de vaci. La cină: 2 ouă fierte, piure, un iaurt și un mar.
MARȚI
Dimineața: suc de pere, o felie de pâine cu unt, un iaurt de fructe fără zahăr. La prânz: ghiveci de legume, două felii de pâine cu brânză de vaci. Seara: friptură de vițel cu morcovi, o felie de pâine cu un iaurt, o felie de ananas.
MIERCURI
Dimineața: suc de grepfrut, o felie de paine cu unt, un iaurt. La prânz: friptură de pui cu salată verde, un iaurt, 2 biscuiți fără zahăr, o pară. La cină: ton la grătar cu o porție de orez, brânză de vaci, 3 căpșuni.
JOI
Dimineața: un pahar cu suc de ananas, o felie de pâine neagră cu șvaițer. La prânz: legume la grătar cu brânză de vaci și o felie de pâine, doi biscuiți fără zahăr. Seara: friptură la grătar (pui, vită), un iaurt, o cană cu compot de fructe, fără zahăr.
VINERI
Dimineața: suc de portocale, o felie de pâine cu unt, un iaurt cu fructe (fără zahăr). La prânz: pui la rotisor cu salată verde, 50 g brânză telemea. La cină: supă de ceapă cu crutoane, spanac, un kiwi, un pahar cu vin.
SÂMBĂTA ȘI DUMINICA
Ai voie sa combini orice meniuri din zilele precedente.
Mai multe pe baby.unica.ro