MENIU CAUTĂ

Un bărbat din Botoșani a vrut să-și întărească penisul cu silicon sanitar, dar a ajuns la spital

Distribuie

Un bărbat din Botoșani a vrut să-și întărească penisul cu silicon sanitar, dar a ajuns de urgență la spital, sâmbătă, 28 aprilie, după ce s-a speriat de consecințe. Organul tânărului de de 30 de ani s-a umflat şi apoi a început să îl doară.

Cadrele medicale l-au trimis la un consult de specialitate la un medic urolog, care l-a asigurat pe acesta că totul va reveni la normal, după ce i-a prescris un tratament şi i-a recomandat repaus de la activităţi sexuale pentru următoarea perioadă.

„Din păcate, astfel de situaţii nu sunt atât de rare pe cât şi-ar închipui cineva. A fost un bărbat, tot de aceeaşi vârstă, care şi-a injectat o cantitate de canamicină în aceeaşi zonă. A auzit că i se va îngroşa, însă a ajuns la noi cu dureri mari”, a povestit un asistent din cadrul Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), pentru Monitorul de Botoșani.

Recent, un bărbat din SUA şi-a rupt penisul în timpul unei partide de sex. Află ce poziţie experimenta când s-a auzit trosnitura.

FOTO – monitorulbt.roCITEȘTE ȘI… Muzica anilor 80 se ascultă și azi. Hiturile tinereții, de la Queen la Modern Talking, Sabrina și Kulture BeatCitește mai multe despre Botoșani, Spital și Urolog pe Libertatea.

Comentarii