Între 22 iunie, între ora 17.02, și dimineața zilei de 25 iunie, deplasări asociate cu o neregulă sau pentru a rezolva o chestiune ce nemulțumește, îngrijorează sau enervează. Dialoguri care vor fi “puse la inimă” de către nativi, indiferent cu cine le-ar purta, dacă ele privesc o chestiune de crez, de conștiință, de credință, de moralitate sau de conduită.

Între 25 iunie, după ora 5.38, și după-amiaza zilei de 27 iunie, vechile discuții pe teme patrimoniale sau conflictele cu una sau mai multe rude revin ca provocare, dar ridică și piedici în calea unei soluții de orice fel (bună înțelegere, vânzare/cumpărare, împărțeală a unui câștig, administrare, cheltuieli de conservare și întreținere a unei case sau a unor utilaje care pot produce un venit).

În zorii zilei de 27 iunie, Mercur va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita, într-o primă etapă, până pe 20 iulie, și, apoi, după încheierea mișcării aparent retrograde, între 11 și 29 august a.c., ceea ce indică un accent pus pe sectorul veniturilor sau al bunurilor rezultate din moșteniri, partaje, învoieli, divorțuri, ieșiri din acționariat. Noul tranzit sugerează radicalismul poziției adoptate de către nativi și redusa lor disponibilitate pentru concesii, așteptări, soluții de compromis, negociere.

Între 27 iunie, după ora 16.32, și 28 iunie, surprize în plan afectiv care nu reprezintă decât o etapă trecătoare, o verificare, o testare a sentimentelor: gesturi de împăcare, revenirea unuia dintre parteneri în relaţie, întoarcerea la sentimente mai bune. Pe fond, e de ținut cont că această schimbare a stării de spirit sau de atitudine este rodul unui interes, este parte dintr-o strategie.

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"

Horoscop 20 ianuarie 2020. Racii trebuie să își schimbe prioritățile
HOROSCOP

Horoscop 20 ianuarie 2020. Racii trebuie să își schimbe prioritățile