Între 22 iunie, între ora 17.02, și dimineața zilei de 25 iunie, satisfacții interioare născute dintr-o ipostază publică, legată de o activitate profesională, de o prestație în care nativii vor da măsura valorii și competenței, de unde și firescul succes la public sau într-un mediu profesional competițional.

Între 25 iunie, după ora 5.38, și după-amiaza zilei de 27 iunie, posibile controverse cu persoane din anturaj ori dezamăgiri cu privire la felul în care relația lor cu niște persoane nu evoluează la înălțimea așteptărilor și a încrederii acordate.

În zorii zilei de 27 iunie, Mercur va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita, într-o primă etapă, până pe 20 iulie și apoi, după încheierea mișcării aparent retrograde, între 11 și 29 august a.c., ceea ce indică un accent special pus pe sectorul comunicării.

Noua postură astrală le va da susținere, dar va alimenta provocările la nivelul circulației informațiilor, al schimbului de idei, al exprimării libere a punctelor de vedere și a soluțiilor preconizate de ei într-o direcție de viaţă, de muncă, de colaborare sau educațională. Gemenii vor primi de la Guvernatorul lor un plus de încredere în propriile puteri, în valoarea personală și în justețea cauzelor susținute de ei în spațiul public.

Între 27 iunie, după ora 16.32, și 28 iunie, stare organică ciudată, greu de descris în cuvinte, care îi neliniștește, fie și numai pentru câteva ore. Se va menține, întreaga săptămână, duelul între cei doi Benefici pe axa Gemeni/Săgetători, ceea ce pe unii îi poate pune în dificultatea de a acționa corect sau de a înțelege adevăratul motiv al disputelor conjugale sau ale demersurilor în justiție ale unor rivali, dușmani și competitori.

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie