Între 8 iulie, după ora 09:07′, și 10 iulie, la prânz, pentru unii nativi, aceste zile pot fi linștite, în cazul altora se pot manifesta însă efectele presiunilor familiale cu privire la relațiile interumane sau la interesele patrimoniale cu părinții.

9 iulie este o zi specială prin conjuncția Mercur/Marte la 4° 25′ Leu, prin intrarea planetei Mercur în mișcare aparent retrogradă și, mai ales, prin opozițiile între Soare, Nodul Nord al Lunii /Saturn, Nodul Sud al Lunii pe direcția Rac/Capricorn, respectiv pe axa caselor I/VII, ceea ce reprezintă o provocare astrală care s-a configurat cu câteva săptămâni în urmă și care, cu contribuția altor planete care au tranzitat zodia Racului, au generat încercările de care nativii nu sunt străini.

Acum, însă, opoziția, Soare/Saturn, va introduce o notă aparte, de radicalism, ceea ce indică dificultăți majore sau peste puterea lor de „a le da de cap”. Între 10 iulie, după ora, 12:29′, și 12 iulie după-amiaza, numeroasele aspecte armonice pe semnele de Apă le oferă nativilor posibilitatea să dezvolte o viață afectivă intensă, să trăiască în planul emoțiilor artistice, să se bucure de inspirație, subtilitate și disponibilitate creativă și interpretativă.

Moment al amintirilor, al nostalgiilor și al dorurilor. Din 12 iulie, după ora 18:05′, perioadă în care Gemenii vor putea să abordeze o chestiune salarială, de legalitate, de relație contractuală. Discuțiile își vor găsi o rezolvare după 23 iulie și, mai cu seamă, după 15 august a. c.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 16 noiembrie 2019. Există riscul unor neînțelegeri cu cei dragi, pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 16 noiembrie 2019. Există riscul unor neînțelegeri cu cei dragi, pentru Raci