MENIU CAUTĂ

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Taur pentru perioada 8-14 iunie 2019

Distribuie

Între 8 și 9 iunie noaptea, intervenție autoritară în raporturile de familie sau nevoia de a se implica rapid și eficient în chestiunile domestice. Între 9 iunie, după ora 0.45, și zorii zilei de 11 iunie, dorința de a rămâne calmi, de a nu intra în panică și de a administra corect, logic, eficient sectorul relațiilor sentimentale.

Consolidare a unor atitudini și decizii anterioare pe fondul confruntărilor de opinie cu persoanele implicate într-un dialog pe teme esențiale despre lume și viață care stau la baza conștiinței lor (profesori, mentori, preoți, pedagogi, psihologi, medici, etc.).

Sectorul comunicare este marcat de blocaje, întârzieri și neconcordanțe, uneori deranjante, alteori chiar păgubitoare, prin pierderea oportunităților și ratarea unor termene-limită. Călătorii desfășurate anevoios, presărate cu clipe de nemulțumire cauzate de relațiile interumane, dar, mai ales, de condițiile meteo nefavorabile, de programele modificate în ultima clipă, de indisponibilitatea unor instituții sau a funcționarilor de a căror aprobare sau implicare, la un moment dat, Taurii vor avea nevoie.

Pe 9 iunie, Venus va intra în zodia Gemenilor, semn în care va rămâne până pe 3 iulie a.c., va fi un tranzit favorabil activităților financiare și inițiativelor menite să reglementeze un regim salarial. Posibile opoziţii sau refuzuri fără temei legal ale celor în drept să pună în aplicare un sistem de calcul și de aplicare a legii în cazul pensiilor, indemnizațiilor, burselor, nu și a gratuităților, scutirilor sau bonificațiilor.

Între 11 iunie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 iunie, regim echilibrat de viață, evitarea eforturilor costisitoare pentru organism. Între 13 iunie, după ora 7.03, și 14 iunie, relații încâlcite de nesinceritate, de tendința partenerilor de orice fel de a deforma adevărul și de a manipula o situație sau pe nativul însuși.

Citește previziunile Uraniei pentru toate zodiile

Citește mai multe despre Urania, Horoscop și zodia taur pe Libertatea.

Comentarii