Mergi direct la conținut »
Vacanță la SPA în stațiunea Constantin și Elena (PUBLICITATE)

Una dintre cele mai vechi și vizitate stațiuni balneare din Bulgaria, dezvoltată fix pe coasta Mării Negre, Constantin și Elena este un adevărat magnet pentru turiștii în căutare de relaxare, dar și pentru familiile cu copii atrase de peisajele pitorești și de atmosfera tihnită.

Dacă ești dornic de o escapadă de relaxare, cu răsfăț în centre SPA și la plajă, stațiunea Constantin și Elena poate fi cea mai bună alegere. Rezervă acum un sejur cu all inclusive în acest colț de paradis, la tarife speciale începând de la 26 euro/persoană/noapte, alături de Europa Travel. 

Plaje de vis scăldate de apele turcoaz ale Mării Negre

Stațiunea Constantin și Elena a fost fondată ca centru balneo încă din anul 1908, când aici au fost descoperite o serie de izvoare termale, multe dintre ele regăsindu-se pe plaja generoasă din nisip fin.

În plus, pădurea deasă de stejari seculari și dealurile acoperite cu vegetație luxuriantă asigură un climat benefic persoanelor care suferă de astm sau alte afecțiuni respiratorii – Constantin și Elena fiind considerat locul cu cel mai pur aer din Bulgaria.

Chiar dacă nu se laudă nici pe departe cu o atmosferă la fel de febrilă ca vecina sa, Nisipurile de Aur, și nici nu este la fel de culturală precum Varna (oraș aflat la 10 km distanță), această perlă de la Marea Neagră îți oferă totuși o mulțime de posibilități de petrecere a timpului liber.

Simbolurile arhitecturale ale cochetei urbe

Plajele idilice cu nisip fin ce se arcuiesc în jurul mai multor golfulețe cu apă ca smaraldul, Parcul Natural și Grădinile Botanice, podgoriile de viță de vie și gastronomia excelentă cu puternice influențe turcești, sunt alte câteva motive pentru care merită să descoperi stațiunea Constantin și Elena în această vară. În plus, aici poți vizita și biserica omonimă, care potrivit istoricilor, este singurul lăcaș de cult din Europa unde altarul a fost ridicat deasupra unui izvor termal.

Reacția lui CTP, după ce Iohannis a anunțat că nu participă la o dezbatere cu Dăncilă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce Iohannis a anunțat că nu participă la o dezbatere cu Dăncilă

Dacă ieși din stațiune, pe drumul către Varna te poți opri la Reședința de vară a Regilor Bulgariei, Euxinograd ce se întinde pe un domeniu generos în mijlocul naturii, în apropiere de plajă. Arhitectura simplistă în stil renascentist-francez, specifică secolului al XVIII lea, este compensată de interiorul grandios cu săli pavate cu marmură fină și mobilier de epocă englezesc, candelabre încrustate cu pietre prețioase și tapet cu fir de aur.

De Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Sejur individual Constantin si Elena

Hotel Aurora 3* – tarife de la 26 euro/persoana/noapte, cazare cu all inclusive, transport individual. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407

Close
Închide
  Close