De Elena Bunescu,

Liniştea poate fi tulburată începând de astăzi prin intrarea planetei Mercur, pla­­neta comunicării şi a gândirii, în zgomotosul şi impe-tuosul semn de foc al Berbecului. Ne putem aş­tep­ta la dezordine în gândire, din cauza vitezei cu care sunt procesate infor­maţiile.
Ziua de 5 martie este foarte im­por­tantă pentru femei, deoare­ce, odată cu întoarcerea planetei Venus în zodia de domiciliu, Taurul, se schim­bă ceva esen­ţial şi în atitudinea lor faţă de cei din jur şi în felul în care se simt apreciate, iubite sau cău­tate. Din păca­te, în această perioadă, tranzitul planetei dragostei şi a fru­museţii este mai pu­ţin benefic decât în alţi ani, pentru că se va întâlni cu Luna Neagră, care o poate influenţa într-un sens ne­gativ.
BERBECII îşi schimbă dis­poziţia într-una optimistă, pentru că în sufletul lor e primăvară deja. TAURII sunt puţin mai echilibraţi şi vor fi tentaţi să încalce regulile legate de alimentaţie pentru a se bucura de alte plă­­ceri. Somnul le-ar putea fi tulburat de vise intense şi tocmai de aceea se poate instala oboseala. GEMENII au o săp­tă­mână aglo­mera­tă, în care vor oscila între dorinţa de a se bucura de o decizie im­por­tantă luată împreună cu familia şi temerile legate de posibila pierdere a unei o­­ca­zii de colaborare cu un prieten.
RACII îşi vizitează sau îşi con­tac­tează rudele şi în­cear­­că să repare fisurile apărute în rela­ţiile cu prietenii sau cu protectorii lor, dar se pot tre­zi cu reproşuri pentru aceste gesturi de bunăvoin­ţă. LEII sunt pregă­tiţi să înfrunte orice situaţie com­plicată, au curaj, sunt în formă bună, pot da e­- xamene pe care altădată le-au ocolit sau le-au refuzat. Este bine să fie prudenţi în tot ce este legat de bani. FECIOARELE au de rezolvat pro­bleme de amploare, le­gate de principii de viaţă şi de planuri pe termen lung. Tre­buie să ia decizii pe mă­sura acestor preocupări şi sunt prinse cu totul în acest proces.
BALANŢELE re­for­mu­lează unele con­vin­geri, sub impulsul puternic al unei dorinţe de înnoire în viaţa lor, cel mai vizat domeniu fiind relaţia cu familia. SCORPIONII trebuie să ac­ţio­neze cu răbdare şi să dea do­­vadă de stăpânire, pentru a nu le permite unor per­soane din anturaj să-i des­tabilizeze. SĂGETĂTORII constată că li se modifică situaţia financiară şi trebuie să direcţioneze anumite sume de bani către alte scopuri decât cele pe care le-au planificat.
CAPRICORNII contribuie la schimbarea în bine a vieţii celor pe care îi iubesc. Sunt capabili să îşi păstreze sentimen­tele intacte, chiar şi a­­tunci când co­rectează ne­­ajunsurile celor a­­pro­­piaţi. VĂRSĂTORII trec într-o altă etapă, mai com­plicată, pentru că tre­­buie să economi­seas­că, dar şi să investească, să se abţină de la cheltuieli pentru a folosi inteligent resur­sele. PEŞTII încearcă să îşi dea seama către ce grup ar trebui să se orienteze pentru a-şi vedea calităţile apre­­ciate la justa lor valoare. Deocamdată nu trebuie să ia nici o decizie.

Răspunsuri la scrisori

Gabriela Ilea, 14 decembrie 1986, ora 22.50, Cluj-Napoca. Săgetător cu ascendentul în Fecioară. Sunteţi o persoa­nă cu  multe virtuţi şi cu o foarte bună coordonare între gând şi acţiune, ceea ce duce la destul de puţine conflicte interioare, dar diminuează optimismul şi spontaneitatea. Reuşiţi prin altruism şi dăruire să-i educaţi pe cei din jur.
Aveţi şi un dram de noroc, care vă va ajuta să evoluaţi profe­sional şi social. Dorinţele dv. sunt puternice şi greu de controlat, iar acest lucru poate duce la concluzii greşite despre felul în care funcţionează re­la­ţiile cu oamenii.
Ioana Leuca, 31 iulie 1957, ora 12.00, Andrăşeşti. Leu cu ascendentul în Balanţă. Poate că vă frământă cel mai mult faptul că relaţia de cuplu nu funcţionează sau lipseşte. Ca să nu vă consumaţi foarte mult pe această temă, trebuie să ţineţi cont de faptul că această situaţie face parte din lecţia dv. de viaţă şi se va remedia la un moment dat.
Tot ce trebuie să faceţi este să conştientizaţi că într-o relaţie este important să dăruiţi, fără a va aştepta să primiţi în schimb ceva. Dacă vă preocupă foarte mult situaţia financiară, v-ar prinde bine să încercaţi să ieşiţi din această capcană.
Anca Oprean, 15 decembrie 1983, ora 10.00, Sibiu. Săgetă­tor cu ascendentul în Capricorn. Principala problemă care trebuie rezolvată e stabilirea unor repere cla­­re după care să vă conduceţi viaţa. Între a­­cestea, la loc de cinste, ar fi bine să fie do­rinţa de independenţă, asigurarea libertăţii de decizie şi asumarea tuturor necesi­tăţilor proprii.
Drumul pe care îl aveţi de parcurs în viaţă cuprinde o etapă foarte importantă legată de descoperirea iubirii şi cu­noaş­terea consecin­ţe­lor pe care apariţia acestui sentiment le are asupra vieţii şi persona­lităţii dv. Aveţi ce dărui şi nu se pune problema că v-ar lipsi ceva, ci mai degrabă că trebuie să învă­ţaţi să vă descurcaţi cu oamenii, să găsiţi cea mai scurtă cale către inima lor.
Pavel Zamora, 3 iulie 1971, ora 16.45, Cluj-Napoca. Rac cu ascendentul în Scorpion. Deşi sunteţi o persoană cu trăiri intense şi sentimente puternice, în momentul în care vă im­plicaţi într-o relaţie, aţi putea părea indiferent, pentru că intervin mecanismele de protecţie. Acest lucru duce la răceală, la impresia de detaşare.
Căsătoria poate întârzia sau devine o etapă la care aveţi acces mai greu, din cauză că înainte de a face acest pas trebuie înţelese obli­ga­ţiile şi responsabi­lităţile şi abia apoi cerute drepturile şi beneficiile. Aveţi tot ce vă este necesar pentru a parcurge acest proces de transformare interioară.

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”
GSP.RO

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”

Horoscop 19 februarie 2020. Racii încep să viseze cu ochii închiși
HOROSCOP

Horoscop 19 februarie 2020. Racii încep să viseze cu ochii închiși