Recent, medicul pediatru Mihai Craiu a vorbit despre cazurile de gripă la copii și i-a sfătuit pe părinți să nu intre în panică, ci să se asigure că fac tot ce le stă în putință pentru sănătatea micuților lor. Ba chiar a recomandat ca pe lângă o alimentie bogată în fructe și legume să nu neglijeze mișcarea în aer liber, extrem de importantă pentru o imunitate crescută!

Mișcarea în aer liber, iarna, este benefică pentru copii!

Părinții sunt tot mai îngrijorați pentru sănătatea copiilor lor, mai ales că în acest moment există în circulație trei tipuri de infectări respiratorii – virusul gripal, virusul sincițial respirator (VSR) și COVID-19. Medicul pediatru Mihai Craiu spune însă că nu trebuie să ne îngrijorăm, mai ales că numărul cazurilor de gripă și viroză este în scădere. În această perioadă au fost 100.000 de noi cazuri de viroze respiratorii şi cazuri de gripă, mai puține faţă de acum o săptămână, când s-au înregistrat 140.000 de cazuri.

Citește continuarea pe qbebe.ro.

ARTICOL PRELUAT DE PE QBEBE.RO

Șocul trăit de un gălățean în Italia, când s-a întors la locuință. Era 2 noaptea: "Ea s-a întors zâmbind. Eu m-am speriat, m-am jenat"
GSP.RO
Șocul trăit de un gălățean în Italia, când s-a întors la locuință. Era 2 noaptea: "Ea s-a întors zâmbind. Eu m-am speriat, m-am jenat"
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.