Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > 10 ani de la moartea marelui Nicolae Dobrin, celebrați cu un meci demonstrativ la Pitești. Adi Mutu a făcut spectacol | FOTO

10 ani de la moartea marelui Nicolae Dobrin, celebrați cu un meci demonstrativ la Pitești. Adi Mutu a făcut spectacol | FOTO

10 ani de la moartea marelui Nicolae Dobrin, celebrați cu un meci demonstrativ la Pitești. Adi Mutu a făcut spectacol. ”Gâscanul” ar fi împlinit 70 de ani pe 26 august.

Prințul din Trivale a fost comemorat pe stadionul care îi poartă numele cu un amical între foștii jucători de la Dinamo și FC Argeș. Soția ”Gâscanului, Gica”, a dat lovitura de începere.

Spectacolul l-a avut pe Adrian Mutu în prim plan. Fostul atacant a jucat o repriză în alb-violet și una în alb-roșu și a marcat câte un gol pentru fiecare echipă. Mai întâi, Briliantul a înscris din pasa lui Nicolae Dică. Apoi l-a ridiculizat pe Giani Kiriță. Schimbarea de la pauză a băgat apoi frica în piteșteni. Vintilă și Dani Coman au încercat să apere împreună poarta lui FC Argeș.

La final, cele două echipe au dat-o la pace. Meciul s-a terminat 4-4, ca la teatru!

FC Argeș 1998 a condus cu 3-0 prin golurile marcate de Mutu, Schumacher și Nicolae Dica, iar Dinamo 2000 a egalat prin golurile lui Florentin Petre (2) și Mutu. Bilasco a făcut 4-3 pentru FC Argeș când mai erau cinci minute din meci, dar Iftodi a egalat din nou pentru Dinamo 2000 cu un minut înainte de final.

Finala Legendelor a fost un eveniment menit să marcheze 38 de ani de la celebrul meci din 1979, Dinamo – FC Arges 3-4, considerat de mulți  cel mai frumos meci din istoria fotbalului românesc, în urma căruia FC Argeș, cu un Dobrin în mare forma, a cucerit al doilea titlu de campioană.

Close
Închide
  Close