Mergi direct la conținut »
Toate reacțiile după ACS Poli - Petrolul 0-1: ”Trebuie să legăm victoriile și să arătăm că nu suntem deja retrogradați”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Toate reacțiile după ACS Poli – Petrolul 0-1: ”Trebuie să legăm victoriile și să arătăm că nu suntem deja retrogradați”

De Octavian Cojocaru, . Ultimul update Marți, 29 martie 2016, 22:57

Petrolul a învins la ACS Poli Timișoara, obținând prima victorie după o pauză de patru luni. Atât „lupii” cât și bănățenii au declarat la unison că „atât timp cât vor avea șanse matematice, se vor lupta să evite ultimele două poziții din clasament. Iată toate reacțiile după derby-ul suferinței:

Ad placeholder

”N-am mai câștigat de foarte mult timp, bucuria e imensă. Ultimele două rezultate ne dau moral și sperăm la o minune. După turul de campionat și ultimele trei meciuri din retur era un blocaj la echipă. Ne lipsea victoria și cred că o să arătăm mult mai bine de acum încolo. Trebuie să demonstrăm că nu suntem retrogradați, cum zic unii. Se poate întâmpla orice. Dacă legăm două-trei victorii, se schimbă total. Sunt meciuri directe, se poate deturna situația. Trebuie să jucăm inteligent. Petrolul pentru mine e ca a doua casă, eu mă simt foarte bine aici și sper să ajut cât mai mult echipa”.
Victoraș Astafei, atacant Petrolul

„Ni se datorează tuturor victoria, nu doar mie. Sunt trei puncte foarte mari pentru noi. Am încercat să ne apărăm, am făcut-o foarte bine. Până acum am avut foarte mult ghinion, au fost multe partide în care am pierdut pe final, am fost dezavantajați de arbitri. Aceste rezultate se datorează și lui Schumacher. Era  foarte greu, mulți jucători noi, omogenitate zero. Rezultatele i se datorează și lui Schumi, și lui Jerry Gane. Eu sper până în ultima clipă. Ar fi un miracol, o minune, salvarea, dar sperăm până la sfârșit”.
Alberto Cobrea, portar Petrolul

”După cum a decurs partida, suntem foarte dezamăgiți. Ei, la prima ocazie, au dat gol. Noi am ratat enorm, nu-mi dau seama ce s-a întâmplat. Portarul lor a făcut meciul vieții cu noi. Îmi pare rău că i-a afectat debutul domnului Grigoraș. E un moment foarte greu pentru noi, dar noi credem până în ultimul minut. S-au achitat o parte din datoriile de anul trecut. Involuntar, ne gândim la acest lucru, ne apasă, că suntem oameni, avem familii, nevoi. Suntem dezamăgiți, ne pare rău pentru oamenii care au venit la meci. Mai sunt 10 etape, cred că până la urmă o să o scoatem la capăt”.
Robert Elek, atacant ACS Poli

Ad placeholder
Cum explică două judeţe că nu au nici un caz de COVID-19 în ultimele zile
Recomandări
Cum explică două judeţe că nu au nici un caz de COVID-19 în ultimele zile
 

„Băieții merită felicitați. Punctul de la Cluj a fost pentru moral. Această victorie înseamnă foarte mult. Timișoara ne-a dominat. Nu e ușor să vii după nouă înfrângeri, să gestionezi această situație, e greu. Presiunea e mare, dar trebuie să câștigăm cu capul meciurile. În fotbal e normal să ai și puțin noroc. Sper să arătăm și mai bine pe acest final de campionat. Trebuie să mergem pe linia asta. Nu știu de când Petrolul n-a mai bătut în deplasare. Petrolul are o echipă bună, dar momentul e important, când vii după atâtea înfrângeri”.
Ionel Gane, antrenor Petrolul

„N-a fost un meci strălucit al nostru. Am avut foarte multe ocazii. Nici șansa nu a fost de partea noastră. Sunte venit de doar două-trei zile. Mi-era greu să schimb ceva la echipă. Îmi pare foarte rău că n-am început cu dreptul. Atât timp cât matematic mai avem șanse, vom încerca. Nu meritam să pierdem astăzi. În subconștient, fiecare jucător se gândește la problemele financiare. Dar, în ultimul timp nu s-a discutat despre bani. Am fost concentrați la antrenamente, s-a văzut dorință. E și o problemă de moral, după ce n-au câștigat de zece meciuri. Zicu a acuzat dureri și am fost nevoit să-l schimb. Știam unde vin și știam ce găsesc aici. Am zis că voi fi curajos, am optat să încerc…”.
Petre Grigoraș, antrenor ACS Poli

Ad placeholder
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Mihai Gâdea a primit o lovitură de proporții. Ce a făcut soția prezentatorului de la Antena 3
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Mihai Gâdea a primit o lovitură de proporții. Ce a făcut soția prezentatorului de la Antena 3
Horoscop 12 iulie 2020. Balanțele marchează astăzi finalul unei perioade dificile din viața lor profesională
HOROSCOP
Horoscop 12 iulie 2020. Balanțele marchează astăzi finalul unei perioade dificile din viața lor profesională
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close