Mergi direct la conținut »
INCREDIBIL! Nimeni nu știe unde a dispărut Giovani Pisano! ”Și-a lăsat și licența la noi! Nu i-a mai trebuit nimic!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > INCREDIBIL! Nimeni nu știe unde a dispărut Giovani Pisano! ”Și-a lăsat și licența la noi! Nu i-a mai trebuit nimic!”

INCREDIBIL! Nimeni nu știe unde a dispărut Giovani Pisano! ”Și-a lăsat și licența la noi! Nu i-a mai trebuit nimic!”

Italianul Giovani Pisano, fost antrenor la formația FC Caransebeș, a fost suspendat 9 luni pentru că a încercat să blătuiască meciul din deplasare cu Unirea Tărlungeni pentru blaturi la pariuri.

De Daniel Conțescu,

Conform mărturiilor apărute la dosarul judecat la Comisia de Disciplină, Pisano le-a spus jucătorilor că la partida de pe 18 octombrie anul trecut, „am nevoie de multe goluri”. 

La pauză, Unirea Tărlungeni conducea cu 1-0, iar italianul a intrat nervos în vestiar: ”Haideţi să pierdem cu 3-0! Dacă nu faceţi asta, pierdem tot. Dacă sunteţi de acord, marţi luaţi banii şi un bonus!”. Jucătorii au refuzat oferta iar meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

”Ne-a mințit!”

Decizia FRF a fost comentată de Dan Avram, președinte al Consiliului Director de la FC Caransebeș:

”Și dacă n-ar fi fost suspendat, unde să antreneze acest Pisano, domnule? Gândiți-vă că și-a lăsat diploma la mine! A fugit, nu i-a mai trebuit nimic! Nici licență, nimic… Are licența B UEFA, iar actul a rămas în borseta cu carnetele jucătorilor. Timp de șase luni, nu a dat niciun semn, pentru a și-o recupera. Eu n-am ce face cu diploma lui. El nici nu putea sta pe bancă, antrenor în acte era profesorul Toma Peica. Echipa însă o făcea Pisano”, spune fostul șef al echipei.

”Eu sunt inginer, nu specialist în fotbal. Cum ajung astfel de antrenori de mâna a 9-a în fotbalul românesc? Aduși de români de mâna a 12-a! Și ajung pe fondul sărăciei noastre. A venit ca și reprezentant al unor oameni de afaceri italieni. Au promis bani… A venit cu Mugur Ilisei, fost director sportiv la Vaslui, impresar. L-am trimis la plimbare după meciul de la Satu Mare, pentru că nu și-a respectat promisiunile. Ne-am mințit! Și sportiv, și financiar. După jocul de la Tărlungeni, am formulat suspiciuni rezonabile, căci așa se spune acum, la Poliție, unde am făcut o hârtie, iar răspunsul autorităților a fost că există suspiciuni de meci trucat, iar Parchetul nu-știu-care se va sesiza”, a mai spus oficialul.

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis
Recomandări

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis

”O fi prin Italia, la el…”

Nici Liviu Gulie, președinte la CS Balotești, nu mai știe nimic despre Giovani Pisano: ”O fi prin Italia, la el…  Nu știu, zic și eu… N-am ținut legătura cu Pisano. Ne-am făcut treaba cu el, și-a văzut de treabă la noi, am avut 14 rezultate pozitive la rând cu el, dar poți ști în ce anturaj a intrat la Caransebeș… Profesional, nu avem ce să-i reproșăm, și-a făcut treaba la noi. N-am mai ținut legătura cu el, fiindcă distanța de la Balotești la Caransebeș este mare”.

Citește și:

Close
Închide
  Close