De Daniel Conțescu,

”L-am adus la școala mea de fotbal de la vârsta de 12 ani, de la Muncitorul Reșița. Apoi, la 19 ani, a plecat sub formă de împrumut la UTA, după care s-a întors la noi. Anul trecut, a ajuns la Timișoara. Ovidiu este un fotbalist care poate face diferența, este jucător de execuție. Nu este 100% închizător, este mai degrabă numărul 10, în spatele vârfului de atac. E jucător de ambele picioare, cu execuții bune, a și dat goluri spectaculoase și la UTA, dar și la Timișoara. Este un jucător în genul lui Rusescu. Se poate lucra ușor cu el și cred că va face față la Steaua încă din primul an. Este și tehnic, și muncitor. E copil cuminte, s-a logodit cu prietena lui, iar anul viitor va face nunta. Din câte știu, mai are un frate și este văr cu Scutaru, fost la Timișoara și la Diamo. Am jucat și eu în București și știu că acolo este altceva. I-am zis și lui asta și sper să nu se piardă. E adevărată suma vehiculată, 200.000 de euro plus TVA va plăti Steaua pentru el. Școala de Fotbal va încasa 90% din această sumă”, ne-a declarat Băban (foto).
babane

Echipa de fotbal Steaua s-a reunit luni, la vizita medicală efectuată la Institutul Național de Medicină Sportivă din București. Spre nemulțumirea antrenorului Laurențiu Reghecampf, patronul Gigi Becali a cumpărat pentru vicecampioana Ligii 1 jucători puțini și de la echipe modeste.

La reunire s-au prezentat mai mulți jucători din lotul echipei mari, dar și jucători de la grupele de juniori sau care au fost împrumutați, care se vor pregăti alături de aceștia sub comanda lui Reghe. Singura noutate absolută este mijlocaș Ovidiu Popescu, jucător transferat de la retrogradata ACS Poli Timișoara.

Popescu i-a costat pe ”militari” suma de 200.000 de euro. Născut la Reșița, Ovidiu este tipul de jucător pe placul oricărui antrenor: nu se dă în vânt după baruri, este cuminte ca o fată mare, este disciplinat și extrem de familist (s-a logodit anul trecut), după cum îl caracterizează cunoscuții.

Singurul ”detaliu” care l-ar putea trage înapoi este faptul că este neam cu Cristi Scutaru, fost jucător la Poli, dar și la Dinamo, rivala tradițională a Stelei. Cei doi sunt veri.

Popescu s-a format la școala de fotbal a lui Marcel Băban, fost atacant la Poli. De altfel, Băban va încasa 90% din suma virată de Steaua către ACS Poli.

La Timișoara, Popescu a fost crescut atent de Ioan Timofte, acum director sportiv la Boavista (Portugalia), și de Dan Alexa, fost antrenor al bănățenilor, acum la Rapid.

 

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă