Tenis10_Turneul Campionilor 2016_ Verde 1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

 

Timp de două zile, pe 10 și 11 decembrie, aproape 120 de copii, din țară dar și de peste granițe au luat parte la editia a 7-a a Turneului Campionilor, care s-a desfășurat la Clubul Sportiv Dinamo. Pe lângă antrenori, evenimentul a adunat zeci de fani pe marginea terenurilor, părinți, frați, surori, bunici și prieteni. Toți au fost răsplătiți de micii tenismeni cu meciuri de calitate, în care fazele spectaculoase și loviturile frumoase nu au lipsit, campionii arătând de ce își merită titlurile adunate peste an.

Sâmbătă, 10 decembrie, copiii de la nivelul Roșu și Portocaliu au așternut dorințele lor pe hârtie în scrisori către Moș Crăciun, puse la poșta specială, iar cu ocazia vizitei sale i-au spus poezii. Moș Crăciun, invitat special de Divertiland București, le-a transmis copiilor că mereu trebuie să joace cu plăcere și bucurie.

Abdulkadir Cam, turcul acuzat că a ucis-o pe Mirela Bîtfoi, pune crima pe seama bolii de care suferă: „Îi dau lacrimile când vorbește despre ea”
Recomandări
Abdulkadir Cam, turcul acuzat că a ucis-o pe Mirela Bîtfoi, pune crima pe seama bolii de care suferă: „Îi dau lacrimile când vorbește despre ea”


::placeholdeR–>

A doua zi, pe 11 decembrie, meciurile au început în forță la nivelul Verde, mulți dintre jucători având un istoric de 5-6 ani în Circuitul Tenis10. Ne-am bucurat de prezența lui Florin Mergea, medaliat cu argint la Olimpiada RIO 2016, în proba de dublu masculin, ocupant al poziției 26 în ierarhia mondială și component de bază al echipei naționale de Cupa Davis.  Florin a stat de vorbă cu toți copiii, le-a oferit multe autografe și sfaturi, iar apoi a venit și momentul acțiunii chiar în terenul de joc unde s-au dat lovituri de minge ca de la campion la… campion!

Ziua a continuat cu multă energie și dorință de afirmare și de câștig, cei mai buni jucători din țară având ocazia să joace și cu adversari de peste granițe, din Republica Moldova și Bulgaria. După mai bine de șase ore petrecute pe zgură, a avut loc și festivitatea de premiere, iar aurul de la Verde a fost cucerit de reprezentanții din Mioveni. Astfel, la nivelul Verde – fete, câștigătoarele sunt Flavia Ogrezeanu (Mioveni) – locul 1, Andrada Komarov (Ploiești) – locul 2 și Dorka Petroczki (Odorheiu Secuiesc) – locul 3. La nivelul Verde – băieți, podiumul este ocupat de Matei Seciu (Mioveni) – locul 1, Alexandr Marinov (Chișinău, Republica Moldova) – locul 2 și Rareș Rugină (Tecuci) – locul 3.

General român, despre cel mai probabil răspuns al Israelului la atacul Iranului: „Nu vorbim de un război simetric, vorbim de o situație tensionată”
Recomandări
General român, despre cel mai probabil răspuns al Israelului la atacul Iranului: „Nu vorbim de un război simetric, vorbim de o situație tensionată”

Aurul de la Turneul Campionilor 2016 merge la Alexandria, Chișinău și Mioveni. Vouchere pentru Melbourne

Participanții la Turneul Campionilor 2016 s-au bucurat atât de tradiţionala diplomă de participare cât și de un tricou cu emblema competiţiei, un voucher pentru locul de joacă şi petreceri pentru copii Miss Sassy, dar şi alte cadouri din partea sponsorilor şi partenerilor Tenis10. Câștigătorii tradiționalului turneu au primit cupele mult râvnite și premii ce constau în materiale sportive. Cei 16 semifinalişti vor avea ocazia să beneficieze de serviciile Parenting România, partenerul oficial al Turneului Campionilor, care le-a oferit câte un voucher, în valoare de 10 euro, cu acces la unul dintre din cele 8 teste de evaluare disponibile pe www.parentingromania.ro. O altă surpriză a fost tombola organizată de Parenting România împreună cu Tenis10. În urma extragerii, Alexia-Ioana Pavel (Brașov) a primit un voucher Head, iar Alberto Nuță (Mioveni) un voucher Wilson, fiecare în valoare de 1.000 lei, pentru achiziționarea de materiale sportive.

Totodată, câștigătorii au primit vouchere în valoare de 300 euro (locul 1) și de 150 euro (locul 2), pe care le vor putea folosi pentru a merge într-o tabără pentru copii în Melbourne, Australia – Australian Experience Camp, organizată la începutul anului viitor de Tennis Hero București, sponsor în cadrul evenimentului din circuit.

Israelul a decis să riposteze „în forță” împotriva Iranului, dar fără declanșarea unui război regional, anunță presa israeliană. Netanyahu a cerut o listă cu potențiale ținte
Recomandări
Israelul a decis să riposteze „în forță” împotriva Iranului, dar fără declanșarea unui război regional, anunță presa israeliană. Netanyahu a cerut o listă cu potențiale ținte

Turneului Campionilor 2016 a fost prezentat de partenerul oficial Parenting România și susţinut de sponsorul oficial Divertiland, organizator al Santa Claus Kingdom. Evenimentele Tenis10 beneficiază de sprijinul Tennis Warehouse Europe, partener shop, şi al sponsorilor oficiali de sistem WhirlPool şi Bucovina, alături de cel oferit de sponsorii Wilson, Head, iNES Group, Tennis Hero, Interbrands MD, Alka Group şi Miss Sassy.

Mai multe detalii despre Circuitul Tenis10 găsiți pe pagina oficială www.tenis10.ro. Toate experiențele frumoase de la acest eveniment vor fi surprinse în sute de imagini ce vor fi publicate în albume foto pe pagina Facebook Tenis10.

La finalul zilei, am aflat marii campioni ai anului. La nivelul Roșu aceștia sunt Albert Ionuț Pipie (Alexandria) – locul 1, Dinu Frolu (București) – locul 2 și Eva Maria Prasacu (Craiova) – locul 3, iar la nivelul Portocaliu sunt Iana Semichina (Chișinău) – locul 1, Luca Alexandru Tuică (Craiova) – locul 2 și Denis – Valentin Dragomir (București) – locul 3.

Google News Urmărește-ne pe Google News