Mergi direct la conținut »
Gică Hagi visează la titlu: ”Campioni vom fi la anul, când se vor termina etapele!” / VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gică Hagi visează la titlu: ”Campioni vom fi la anul, când se vor termina etapele!” / VIDEO

Gică Hagi visează la titlu: ”Campioni vom fi la anul, când se vor termina etapele!” / VIDEO

Gică Hagi visează la titlu. ”Campioni vom fi la anul, când se vor termina etapele!”, spune președintele-antrenor a cărei echipă, FC Viitorul, a încheiat prima parte a Ligii 1 pe locul 1.

De Ciprian Iana,

În ultima etapă din acest an, FC Viitorul a trecut, scor 3-1, pe teren propriu de FC Botoșani și a urcat pe primul loc, cu 42 de puncte, la două ”lungimi” în fața echipei FC Steaua și la cinci de ocupanta locului 3, CS Univeristiatea Craiova.

Un motiv de satisfacție pentru Gică Hagi, care visaeză să cucerească, în premieră, cu echipa sa titlul în România. 

”Suntem pe primul loc. Campioni vom fi la anul, când se vor termina etapele. Suntem pe un drum extraordinar. Echipa a căpătat personalitate, continuitate. După punctele pe care le-am luat suntem liniștiți. Suntem sus, rămânem în play-off”, a declarat Gică Hagi la Digi Sport.

Gică Hagi: ”Jucătorii au o mentalitate bună”

Fostul mare internațional a continuat: ”Trebuie să gândim, să nu facem greșelile de anul trecut. Avem campioni în spate. Am progresat și încă nu suntem la maximul potențialului. Avem jucători cu o mentalitate bună. Echipa mare se apropie de jocul Academiei”.

Close
Închide
  Close