orca_share_media1482388848012Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 20

 

Dacă marți seară s-a strâns la ”un șorici”, o cină oferită de Gică Popescu la un restaurant din București, Generația de Aur a mers astă-seară, la invitația lui Bogdan Stelea, la o firmă care confecționează costume, firmă cu care fostul portar are contract de imagine.

Gică Hagi, Gică Popescu, Florin Prunea, Bogdan Stelea, Ilie Dumitrescu, Ioan Ovidiu Sabău și Ioan Andone au venit la chemarea lui ”Stelică”. Din afara ”găștii” au fost Ilie Năstase și fostul arbitru Cristi Balaj, retras recent din activitate. De asemenea, n-a lipsit Mircea Sandu (fostul șef al FRF), dar nici Dumitru Dumitriu (antrenor secund al naționalei, în 1994). În continuare, Anghel Iordănescu, care nu este deloc înghițit de Generația de Aur, este ignorat, după ce s-a dat cu actuala conducere a FRF, imediat după alegerile din martie 2014. De asemenea, federalii Miodrag Belodedici și Ion Vlădoiu sunt ”săriți” de la astfel de momente.

Generația de Aur s-a îmbrăcat la țol festiv! Răzvan Prodan, invitat special

Atmosfera a fost întreținută de Ion Crăciunescu, dar și Ilie Năstase s-a dat în spectacol, curându-le pe fetele tinere prezente la eveniment. De asemenea, Pompiliu Popescu, fostul medic al tricolorilor, a arătat că ține aproape de foștii tricolori de glorie.

„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei

Recomandări
„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei


::placeholdeR–>

Dintre foștii fotbaliști, firma ”Consiglieri” are contract de reprezentare cu Bogdan Stelea și cu Ciprian Marica.

Google News Urmărește-ne pe Google News