Mergi direct la conținut »
David Constantin, suporter al echipei Dinamo bucuresti, acorda un interviu ziarului Evenimentul Zilei, miercuri 23 septembrie 2009, in Bucuresti
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Vin cardurile la Dinamo! Oficialii anunță că fostele glorii își vor primi abonamentele

De Daniel Conțescu, . Ultimul update Marți, 11 iulie 2017, 14:53

Încă un scandal la Dinamo! Ionuț Negoiță a sistat abonamentele pentru gloriile clubului! 

Ad placeholder

ACTUALIZARE 14.33. Dinamo a reacționat, după articolul apărut pe libertatea.ro. ”Cardurile pentru fostele glorii au fost emise și se vor da. Lista cu cei 32 de oameni care vor primi cardul respectiv este în posesia mea”, a menționat, astăzi, Constantin Eftimescu, responsabil cu echipa de old-boys a clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Potrivit acestuia, printre cei care vor primi carduri se numără nume precum Pârcălab, Uțu, Anuței, David, Damaschin, Eftimie, Topolinschi, Nedelcearu, Cheran, Movilă, frații Pană, Mihăescu, Lupu, Ciobotariu, Tom Cristea, Kiriță și Iordache.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

În timp ce abonamentele dinamoviștilor pentru noul sezon din Liga 1 la fotbal au fost deja puse în vânzare, invitații emise pentru cei care au slujit clubul, aducându-i performanțe interne și internaționale, încă nu au ajuns în posesia celor care le merită cu prisosință.

Invitațiile care au devenit carduri

”Campionatul bate la ușă, dar n-am primit abonamentele. Nu știu ce se întâmplă, aud de la suporteri că nu prea se înțelege nimeni cu Mutu prin club”, atrage atenția Constantin David – ”Flencea”, liderul gloriilor dinamoviste, cel care, a făcut scandal și în trecut, după ce șefii de atunci (Badea, Borcea și ceilalți) au oprit procesul de acordare a bonurilor de masă.

Cum ajung copiii să creadă că abuzurile sexuale sunt normale! ”Asta e dragostea pe care un tată i-o oferă fetiței lui, iar eu nu știu să răspund la ea”
Recomandări
Cum ajung copiii să creadă că abuzurile sexuale sunt normale! ”Asta e dragostea pe care un tată i-o oferă fetiței lui, iar eu nu știu să răspund la ea”
 

”La început, au fost invitații fără loc, erau la tribuna I. Apoi, au devenit carduri VIP, dar anuale, nu pe viață, iar accesul era facilitat la tribuna oficială. Iar asta se întâmplă de 7 ani, adică de prin sezonul 2011-2012.

Astfel de carduri au primit fotbaliști din 4-5 generații, de la generația mea, care a câștigat 4 campionate, până la cea a lui Lupu, trecând prin cele ale lui Cheran, Orac… Nu suntem mulți, vreo 30 de persoane, așa că nu văd ce mare efort era pentru conducerea clubului”, explică David.

Ad placeholder
Constantin David - Flencea FOTO: EVZ

Constantin David – Flencea FOTO: EVZ

Sărbătoresc Revelionul pe 3 ianuarie!

După ce fostul arbitru Jean Grama s-a îmbolnăvit, cel care se ocupă de relația cu fostele glorii era fostul portar Constantin Eftimescu – ”Bigică”.

”Bigică ne dădea cardurile, pe tabel. Acestea erau valabile la tribuna oficală, pe stadionul «Dinamo», dar și pe Arena Națională, însă doar la meciurile jucate de Dinamo în calitate de gazdă”, adaugă ”Flencea”.

Fostul fundaș dinamovist mai spune că fostele glorii ale ”câinilor” sunt în strânsă legătură. ”Pe 3 ianuarie, în fiecare an, facem Revelionul! Ne adunăm la masă 4-5 generații. Unul aduce piftie, Vava Cheran dă vinul… Așa a fost în 2017, să sperăm că se va menține tradiția. Stăm de vorbă, beam un pahar cu vin, ca să avem poftă pentru pentru a depăna amintiri. Din generația mea mai suntem 3!”, conchide cel care s-a autodeclarat ”cel mai mare bețiv din istoria clublului Dinamo”.

Prețurile abonamentelor la Dinamo, în sezon regulat 2017 – 2018

Peluza – PCH: 130 lei
Peluza SUD : 130 lei
Tribuna 2 central : 400 lei 
Tribuna 2 lateral : 300 lei 
Tribuna 1 central VIP:600 lei 
Tribuna 1 lateral: 450 lei 
Loja inel 1/ Oficiala: 2,500 lei 
Loja inel 2/ Oficiala: 1,800 lei

Abonamentele pot fi procurate de pe bilete.ro.

Ad placeholder
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close