De Ciprian Iana,

ACTUALIZARE 12.00: Din câte se pare, Adrian Porumboiu, care declarase că Yerry Mina, fundaşul ajuns în această iarnă la Barcelona, s-a aflat în curtea Vasluiului în 2014, dar că a fost „furat” de altă echipă pentru 10.000 de euro, a făcut o confuzie. Formaţia moldavă a avut într-adevăr un jucător pe nume Mina în probe, însă este vorba de Willian Mina Ruano, un ecuadorian în vârstă atunci de 19 ani. Mina Ruano juca pe postul de mijlocaş, spre deosebire de Yerry Mina (23 de ani), care este fundaş şi joacă pentru naţionala Columbiei.

Willian Ruano Mina a jucat în repriza a doua a amicalului cu Sheriff Tiraspol, scor 2-2.

Willian Ruano Mina, în echipamentul defunctei FC Vaslui

Columbianul Yerry Mina a semnat cu FC Barcelona, fiind prezentat pe Nou Camp. Fotbalistul de 23 de ani are o poveste interesantă.

În 2014, jucătorul în vârstă de 23 de ani s-a aflat în probe la FC Vaslui, echipă pregătită atunci de antrenorul Liviu Ciubotariu!

Acesta a jucat o repriză în Antalya, în tricoul Vasluiului, dar părțile nu s-au înțeles la preț, așa că actualul coleg al lui Messi și Luis Suarez a plecat din cantonamentul echipei române.

Fostul patron al echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu și-a reamintit de acest episod, cu toate că, în acel moment, nu mai era finanțatorul grupării moldovene.

Yerry Mina n-a rămas la Vaslui pentru 10.000 de euro

„Fundaşul luat de Barcelona a fost în 2014 la Vaslui, când eu deja nu mai eram la club. A jucat o repriză la noi în turneul din Antalya şi cine a venit să-l vadă pe Antal, ca să-l vând, l-a luat pe columbian. N-a rămas la noi pentru 10.000 de euro. L-am văzut ieri la Barcelona”, a declarat Adrian Porumboiu pentru Radio Sport 1.

Yerry Mina s-a transferat de la Palmeiras (Brazilia) la FC Barcelona în schimbul a 11,8 milioane de euro. Mina este al doilea transfer al catalanilor din această perioadă, după brazilianul Coutinho de la FC Liverpool.


CITEȘTE ȘI: Sorin Răducanu, primul candidat la șefia FRF: ”Și din mormânt vin la alegeri!”

Banciu a ajuns celebru în lume după ce a comparat-o cu o maimuță pe Serena. Reacția presei internaționale
GSP.RO

Banciu a ajuns celebru în lume după ce a comparat-o cu o maimuță pe Serena. Reacția presei internaționale

Horoscop 18 septembrie 2019. Toate eforturile îi vor fi răsplătite din plin! Ce zodie are parte de o bucurie URIAȘĂ
HOROSCOP

Horoscop 18 septembrie 2019. Toate eforturile îi vor fi răsplătite din plin! Ce zodie are parte de o bucurie URIAȘĂ